Wrexham AFC: Hoe te kijken, livestream, wat te weten over Ryan Reynolds, Rob McElhenney club, documentaire

Manchester United, Liverpool, Barcelona en Serious Madrid zijn slechts enkele van de grote buitenlandse golf equipment die Amerikaanse voetbalfans steunen of waar ze veel about weten. Maar de laatste tijd heeft de naam Wrexham AFC wat aandacht gekregen aan deze kant van de Atlantische Oceaan als gevolg van de Fx-televisieserie “Welcome to Wrexham”.

Wrexham, een voetbalclub uit de arbeidersstad Wales, ligt op een uur rijden van zowel Manchester als Liverpool. De club speelt momenteel in de National League, de vijfde divisie van de Engelse voetbalpiramide. Ze zijn het group satisfied de langste ambtstermijn in de divisie, sinds 2008-09.

De club is verbonden met Noord-Amerika by means of hun eigenaren, de Amerikaanse acteur Rob McElhenney en de Canadees-Amerikaanse Ryan Reynolds, die zeggen dat ze elkaar via Twitter hebben ontmoet en besloten een club aan te pakken die betere tijden heeft gekend.

Het group speelt op Racecourse Ground, dat bekend staat als het oudste voetbalveld waar nog internationale wedstrijden worden gehouden. De club heeft een rotsachtige geschiedenis, waaronder in 2004 door het Substantial Courtroom in Manchester onder de financiële administratie geplaatst te zijn en andere gevallen van financiële problemen. Ze brachten tijd door in de tweede divisie in de jaren ’70, maar tegen de eeuwwisseling namen ze een diepe duik in de lagere niveaus.

De documentairereeks volgt de gebeurtenissen van de club zoals verteld doorway hun Hollywood-sterreneigenaren.

Dit is wat je moet weten over de club, hoe het ervoor staat en meer:

Wanneer raakten McElhenney en Reynolds betrokken?

Ze werden officieel eigenaar in november vorig jaar toen ze 100% van het workforce verwierven. Maar hun interesse gaat terug tot 2019 toen de club onthulde dat er interesse was. Bij de overname stemde 98% van de clubleden voor de verkoop.

Scores, standen en hoe ze het doen

Het team doet het dit seizoen tot nu toe erg goed. Vanaf 11 oktober waren ze 9-2-2 van het seizoen en stonden ze op de tweede plaats in de 24-teamtafel. Ze scoorden 38 plans in hun eerste 13 wedstrijden, waarvan ze 15 keer tegen kregen.

Hier zijn hun resultaten sinds het start off van het seizoen:

 • Wrexham 2, Eastleigh 1
 • Wrexham 1, Yeovil Town 1
 • Chesterfield 2, Wrexham
 • Wrexham 5, Maidstone United
 • Wrexham 3, Woking 2
 • Wrexham 3, Gateshead 1
 • Wrexham 5, Dorking Wanderers
 • Wrexham 4, Dag & Red 1
 • Southend United , Wrexham
 • Wrexham 6, Torquay United
 • Wrexham 2, Oldham Athletic 1
 • Notts County 1, Wrexham
 • Wrexham 7, Barnet 5

Stand

 1. Notts County 30 punten
 2. Wrexham, 29 punten
 3. Boreham Wood, 25 punten
 4. Chesterfield, 24 punten

Oktober schema

zaterdag 15 okt
Blyth Spartans vs. Wrexham, 10.00 uur ET (ESPN+)

Zaterdag 22 okt.
Boreham Wooden vs. Wrexham, 10.00 uur ET

dinsdag 25 okt
Wrexham vs. FC Halifax City, 14:45 uur

Zaterdag 29 okt.
Wrexham vs. Altrincham, 10.00 uur

Kan ik hun wedstrijden bekijken?

Voor nu een. De FA Cup-wedstrijd van zaterdag tegen Blyth Spartans wordt uitgezonden op ESPN+.

In werkelijkheid is er geen binnenlandse of internationale streaming van de competitiewedstrijden, maar sommige worden af ​​en toe uitgezonden op BT Sport. Dit gebrek aan zichtbaarheid is een probleem van Reynolds, die heeft geprobeerd een oplossing te vinden om blootstelling by means of streaming mogelijk te maken.

“Na maanden van maximale inspanning is de beslissing (doorway passiviteit van de .) @Vananarama Nationwide League) om nationale/internationale streaming van wedstrijden van Wrexham en de andere golf equipment in de competitie niet toe te staan, is echt verbijsterend”, schreef Reynolds op Twitter.

“Elk workforce in onze competitie de kans ontnemen om de fanbase uit te breiden en tegelijkertijd de inkomsten uit de competitie te vergroten, komt iedereen ten goede. Dit is een schijnwerper en een kans en we vragen de @TheVanaramaNL het nemen. En we dringen aan op @Vananarama en @btsport om hen te helpen de wijsheid te vinden om dat te doen.”

De competitie schoot snel terug.

“Velen zullen op de hoogte zijn van de recente opmerkingen around streaming, en het is belangrijk dat we de huidige positie van de Vanarama Countrywide League uiteenzetten”, schreef de competitie.

“10 eerste is het belangrijk om te onthouden dat we al een uitzendpartner hebben, in BT Sports activities, die momenteel de contractuele rechten heeft op alle Nationwide League-wedstrijden in een offer die de hele competitie en al zijn 72 clubs goed heeft gediend.

“BT wil graag samenwerken met de Nationwide League om kansen voor onze golf equipment te ondersteunen om additional inkomsten te genereren, zoals ze deden tijdens de COVID-pandemie, in de vorm van streaming.

“We hebben enkele maanden intensief gewerkt om de laatste hand te leggen aan een voorstel om een ​​gecentraliseerd, volledig getest, Vanarama Nationwide League-streamingplatform te lanceren. Dit voorstel gaat ter overweging naar de raad van bestuur tijdens hun vergadering op 15 september.

“Het voorstel erkent dat we de position van de competitie en ook de hoge productiewaarden van BT Activity moeten respecteren en beschermen en zorgen voor een aanpak die de kwaliteit van de dienstverlening en de behoeften van al onze golf equipment en hun admirers garandeert.”

De competitie zei verder dat ze de wens van sommige golf equipment begrijpen om onafhankelijk te streamen, maar dat ze al hun clubs moeten beschermen by way of een oplossing.

We zullen moeten afwachten wat er uit de bijeenkomst van 15 september komt.

Hoe zou hun weg naar de Premier League eruit zien?

In theorie kunnen ze promoveren tot in de Leading League. Het zou vereisen dat ze promotie verdienen in de Nationwide League, League Two, League A single en het EFL Championship. Als ze dat elk seizoen in volgorde zouden doen, wat uiterst onwaarschijnlijk lijkt, is het vroegst dat ze in de Leading League kunnen verschijnen in 2026-27. Maar nogmaals, dat is een zware missie en mogelijk zou het crew zoveel spelers van het hoogste niveau moeten verwerven om zelfs maar een echte kans te hebben.

Het eerste komt echter op de eerste plaats, en dat is het verdienen van promotie van de Countrywide League. De winnaar van de competitie verdient promotie, terwijl de tweede tot en achieved de zevende strijd in een perform-offtoernooi waar de winnaar ook promoveert.

Wrexham speelde wel in de derde divisie, League One particular, in het seizoen 2004-05. Ze speelden toen drie seizoenen in League Two.

Wrexham haalde vorig seizoen de promotie-participate in-offs, maar verloor in de halve finale van Grimsby City, die uiteindelijk promotie verdiende.

Meer around ‘Welkom bij Wrexham’

De exhibit wordt uitgezonden op woensdagavond, meestal rond 22.00 uur ET, hoewel de tijd varieert. Je kunt het allemaal dwell bekijken op fuboTV (Probeer gratis).

Leave a Comment