Wrexham AFC: Cum să urmărești, streamul live al Cupei FA cu Ryan Reynolds și clubul Rob McElhenney, data, oră

Manchester United, Liverpool, Barcelona și Real Madrid sunt doar câteva dintre marile cluburi de peste mări pe treatment fanii fotbalului american le susțin sau despre treatment știu multe. Dar, în ultima vreme, numele Wrexham AFC a atras atenția pe această parte a Atlanticului, ca urmare a serialului de televiziune Fx „Welcome to Wrexham”.

Un club de fotbal dintr-un oraș muncitoresc din Țara Galilor, Wrexham este situat la o oră distanță atât de Manchester, cât și de Liverpool. Clubul joacă în prezent în Liga Națională, a cincea divizie a piramidei fotbalistice engleze. Ea este cea mai longevivă echipă din divizie, fiind acolo din 2008-09. De asemenea, ei joacă în prezent în turul doi al Cupei FA, competiția preeminentă a Angliei, treatment vede echipe din sus și în jos din piramida engleză de fotbal înfruntându-se una împotriva celeilalte.

Clubul este conectat cu The us de Nord prin proprietarii lor, actorul american Rob McElhenney și canadian-americanul Ryan Reynolds, care spun că s-au cunoscut pe Twitter și au decis să ia un club care a cunoscut zile mai bune.

Echipa joacă la Racecourse Floor, cunoscut drept cel mai vechi teren de fotbal care încă mai ține jocuri internaționale. Clubul are o istorie dificilă, care a inclus a fi plasat în administrarea financiară de către Înalta Curte din Manchester în 2004 și alte cazuri de probleme financiare. Ei au petrecut timp în a doua divizie în anii ’70, dar până la începutul secolului au făcut o plonjare profundă în nivelurile inferioare.

Seria de documentare urmărește evenimentele clubului, așa cum le-au spus proprietarii starului de la Hollywood.

Iată ce trebuie să știți despre club, cum se descurcă și multe altele:

Când s-au implicat McElhenney și Reynolds?

Au devenit oficial proprietari în noiembrie anul trecut când au achiziționat 100% din echipă. Dar interesul lor datează din 2019 când clubul a dezvăluit că există interes. Când a fost vorba de preluare, 98% dintre membrii clubului au votat în favoarea vânzării.

Scoruri, clasamente și cum se descurcă

Echipa se descurcă destul de bine până acum în acest sezon. Începând cu 11 octombrie, ei aveau 9-2-2 în sezon, ocupând locul doi în tabelul cu 24 de echipe. Au marcat 38 de goluri în primele 13 meciuri, încasând de 15 ori.

Iată rezultatele lor de la începutul sezonului:

 • Wrexham 2, Eastleigh 1
 • Wrexham 1, Yeovil Town 1
 • Chesterfield 2, Wrexham
 • Wrexham 5, Maidstone United
 • Wrexham 3, Woking 2
 • Wrexham 3, Gateshead 1
 • Wrexham 5, Dorking Wanderers
 • Wrexham 4, Dag & Purple 1
 • Southend United , Wrexham
 • Wrexham 6, Torquay United
 • Wrexham 2, Oldham Athletic 1
 • Comitatul Notts 1, Wrexham
 • Wrexham 7, Barnet 5

Clasamentul

 1. Comitatul Notts 30 de puncte
 2. Wrexham, 29 de puncte
 3. Boreham Wooden, 25 de puncte
 4. Chesterfield, 24 de puncte

Programul lunii octombrie

Sâmbătă, 15 octombrie
Blyth Spartans 1, Wrexham, 1

marți, 18 octombrie
Wrexham vs. Blyth Spartans 15:00 ET (ESPN+)

Sâmbătă, 22 octombrie
Boreham Wood vs. Wrexham, ora 10 ET

marți, 25 octombrie
Wrexham vs. FC Halifax Town, ora 14:45

Sâmbătă, 29 octombrie
Wrexham vs Altrincham, ora 10

Pot să mă uit la meciurile lor?

Deocamdată, unul. Reluarea de marți a FA Cup împotriva lui Blyth Spartans va fi difuzată pe ESPN+.

În realitate, nu există streaming intern sau internațional al meciurilor din ligă, dar unele difuzează ocazional pe BT Sport, lăsând doar meciurile lor de FA Cup ca potențiale destinații de televiziune. Această lipsă de vizibilitate a fost o problemă a lui Reynolds, treatment a încercat să găsească o soluție pentru a permite expunerea prin streaming.

„După luni de efort maxim, decizia (prin inacțiunea @Vanarama National League) să nu permită streamingul intern/internațional al meciurilor Wrexham și ale celorlalte cluburi din ligă este cu adevărat derutant”, a scris Reynolds pe Twitter.

„Privarea fiecărei echipe din liga noastră de șansa de a extinde baza de fani, în timp ce adăugarea veniturilor din ligă aduce beneficii tuturor. Acesta este un reflector și o șansă și îi cerem @TheVanaramaNL să-l ia. Și îndemnăm @Vanarama și @btsport pentru a-i ajuta să găsească înțelepciunea de a deal with acest lucru”.

Liga a răspuns swift.

„Mulți vor fi la curent cu comentariile recente cu privire la streaming și este crucial să expunem poziția actuală a Ligii Naționale Vanarama”, a scris liga.

„În primul rând, este important să ne amintim că avem deja un partener de difuzare, în BT Sports, treatment are în prezent drepturile contractuale pentru toate meciurile din Liga Națională într-o afacere treatment a servit bine întreaga ligă și toate cele 72 de cluburi ale sale.

„BT este dornic să lucreze cu Liga Națională pentru a sprijini oportunitățile pentru cluburile noastre de a genera venituri suplimentare, așa cum au făcut în timpul pandemiei de COVID, sub formă de streaming.

„Lucrăm intens de câteva luni pentru a finaliza o propunere de lansare a unei platforme de streaming centralizate, complet testate, a Ligii Naționale Vanarama. Această propunere va fi luată în considerare consiliului de administrație în ședința lor din 15 septembrie.

„Propunerea va recunoaște că trebuie să respectăm și să protejăm statutul ligii și, de asemenea, valorile ridicate de producție ale BT Sport și să asigurăm o abordare treatment să garanteze calitatea serviciilor și nevoile tuturor cluburilor noastre și ale fanilor acestora”.

Liga a continuat spunând că înțeleg dorința unor cluburi de a transmite în mod unbiased, dar că trebuie să își protejeze toate cluburile printr-o soluție.

Va trebui să așteptăm și să vedem ce iese din întâlnirea din 15 septembrie.

Cum ar arăta drumul lor către Premier League?

În teorie, da, pot fi promovați până în Leading League. Le-ar cere să câștige promovarea din Liga Națională, Liga a doua, Liga Unu și Campionatul EFL. Dacă ar face asta în ordine în fiecare sezon, ceea ce pare extrem de puțin probabil, cel mai devreme ar putea apărea în Premier League este 2026-27. Dar, din nou, aceasta este o misiune grea și, eventual, ar trebui să vadă echipa dobândind atât de mulți jucători de nivel excellent pentru a avea chiar o șansă reală.

Totuși, primul lucru este primul și asta înseamnă promovarea din Liga Națională. Câștigătorul ligii câștigă promovare, în timp ce a doua până la a șaptea luptă într-un turneu de playoff în treatment câștigătorul este, de asemenea, promovat.

Wrexham a jucat în a treia divizie, League One, în sezonul 2004-05. Apoi au jucat trei sezoane în Liga a doua.

Wrexham a ajuns în playoff-ul de promovare sezonul trecut, dar a pierdut în semifinale în fața lui Grimsby Town, care a câștigat în cele din urmă promovarea.

Mai multe despre „Bine ați venit la Wrexham”

Emisiunea este difuzată miercuri seara, de obicei în jurul orei 22:00 ET, deși ora variază. Puteți urmări totul live pe fuboTV (Încercați gratuit).

Leave a Comment