West Ham vs. Silkeborg odds, picks, how to watch, stream: 27 oktober 2022 Europa Conference League voorspellingen

West Ham United (4–) is een van de twee UEFA Europa Meeting League-teams van 2022 die hun eerste vier wedstrijden hebben gewonnen, en ze zullen proberen die streak op donderdag voort te zetten. Paramount+. De Engelse club zit bovenaan de groep B-tafel, terwijl zijn tegenstander, Silkeborg (2–2), tweede staat in het klassement. Een overwinning of gelijkspel zou West Ham kwalificeren voor de Europa Meeting League 2022 Ronde van 16, terwijl een van deze resultaten Silkeborg ook naar een knock-outronde zou sturen. West Ham received met een 3-2 stand toen deze twee 50 percent september voor het laatst tegenover elkaar stonden. Je kunt alle actie zien wanneer je de wedstrijd dwell streamt op Paramount+, die je 30 dagen free of charge kunt proberen fulfilled de promotiecode UEFA22.

De aftrap vanuit London Stadium in Engeland is gepland voor donderdag om 15.00 uur ET. De laatste odds van Silkeborg vs. West Ham United vermelden West Ham als de -255 favoriet (risico $ 255 om $ 100 te winnen) op de geldlijn van 90 minuten, fulfilled Silkeborg als de +600 underdog. Een gelijkspel kost +380 en de about-underneath voor doelpunten is 2,5. De wedstrijd van donderdag wordt stay gestreamd op Paramount+ met hun onmisbare Premium-abonnement.

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke UEFA Europa League-wedstrijd te bekijken. Meld u vanaf nu tot 17 november aan satisfied de promotiecode UEFA22 om 30 dagen free of charge Paramount+. Een abonnement geeft je ook toegang tot andere sportcontent, waaronder de UEFA Champions League, de Italiaanse Serie A, NWSL, NFL op CBS en talloze films en shows. Ontvang 30 free of charge dagen wanneer u zich hier aanmeldt en promocode UEFA22 gebruikt.

Hoe West Ham vs. Silkeborg te kijken

  • Datum Silkeborg vs. West Ham United: donderdag 27 oktober
  • Silkeborg vs. West Ham United tijd: 15.00 uur ET
  • Silkeborg vs. West Ham United streaming: Paramount+ (krijg 30 dagen gratis achieved code UEFA22)

UEFA Europa Meeting League-keuzes voor West Ham vs. Silkeborg

Voordat je je afstemt op de wedstrijd van donderdag, moet je de Silkeborg vs. West Ham-keuzes van SportsLine’s voetbal-insider Jon Eimer zien. Eimer is een gokker met een groot quantity die een enorme kennis heeft van competities en spelers in excess of de hele wereld. Sinds hij bij SportsLine kwam, heeft hij de Engelse Premier League, Serie A, de FA Cup en nog veel meer gedekt. Hij staat in totaal 243-225-7 op zijn voetbalkeuzes in 2022, inclusief een verbazingwekkende 37-20-1 op Premier League-voorspellingen voor een winst van meer dan $ 1.400 voor gokkers van $ 100.

Voor West Ham vs. Silkeborg plukt Eimer meer dan 2,5 goals tegen een uitbetaling van -155. Dit zijn beide groups die het eerst aanvallen en de stand van de Europa Conference League van 2022 geeft dat aan. Geen van de 32 UECL-groups heeft meer targets gescoord dan Silkeborg’s 12, terwijl West Ham United niet ver achterblijft en op de vierde plaats staat fulfilled negen aims.

West Ham heeft meerdere doelpunten gemaakt in hun laatste vijf thuiswedstrijden, maar de verdediging was thuis niet op peil. Het team heeft in alle drie de thuiswedstrijden van de Europa Convention League toegegeven, dus er is zeker een mogelijkheid voor Silkeborg om aan het doelpuntentotaal toe te voegen. In de laatste wedstrijd tussen deze twee werden in totaal vijf doelpunten gemaakt en het zou Eimer niet verbazen als er donderdag een vergelijkbare eindscore is.

“Ongeacht de opstelling hebben deze twee teams ons laten zien dat ze een gemeenschappelijke basis satisfied elkaar delen”, vertelde Eimer aan SportsLine. “Beide partijen vonden het geweldig om doelpunten te zien in de Convention League. West Ham heeft tot nu toe in drie van hun vier Meeting-wedstrijden meer dan 2,5 treffer gezien, terwijl Silkeborg ook in drie van de vier wedstrijden de treffer van meer dan 2,5 heeft gezien.”

Hoe te kijken, stay stream UECL op Paramount+

Nu je weet wat je moet kiezen, kun je je voorbereiden op de Europa Meeting League. Op bezoek komen Paramount+ nu om de UEFA Europa Convention League, uw live lokale CBS-sportevenementen, enkele van ‘s werelds andere topvoetbalwedstrijden en nog veel meer te zien. Gebruik promocode UEFA22 voor 30 dagen gratis.

Leave a Comment