West Ham vs. Silkeborg cote, alegeri, cum să vizionați, difuzare: 27 octombrie 2022 pronosticuri Europa Conference League

West Ham United (4–) este una dintre cele două echipe din UEFA Europa Conference League 2022 treatment au câștigat primele patru meciuri și vor căuta să mențină această serie joi pe Paramount+. Clubul englez se află în fruntea tabelei din Grupa B, în timp ce adversarul său, Silkeborg (2–2), este al doilea în clasament. O victorie sau o remiză l-ar califica pe West Ham în optimile de finală din Europa Conference League 2022, în timp ce oricare dintre aceste rezultate l-ar trimite și pe Silkeborg într-un playoff din runda eliminatorie. West Ham s-a impus cu scorul de 3-2 când cei doi s-au confruntat ultima dată la mijlocul lunii septembrie. Puteți surprinde toată acțiunea când transmiteți meciul în direct Paramount+, pe care îl poți încerca gratuit timp de 30 de zile cu codul promoțional UEFA22.

Lovitura de start de la stadionul din Londra din Anglia este programată joi la ora 15.00 ET. Cele mai recente cote Silkeborg vs. West Ham United îl indică pe West Ham drept favoritul de -255 (risc 255 USD pentru a câștiga 100 USD) pe linia de bani de 90 de minute, cu Silkeborg ca fiind cel mai defavorizat +600. O remiză are prețul de +380, iar depășirea pentru goluri este de 2,5. Meciul de joi va fi transmis în direct Paramount+ cu planul lor Premium obligatoriu.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci din UEFA Europa League din acest sezon. De acum până pe 17 noiembrie, înscrieți-vă folosind codul promoțional UEFA22 pentru a obține 30 de zile gratuite de Paramount+. Un abonament vă oferă, de asemenea, acces la alte conținuturi sportive, inclusiv UEFA Champions League, Serie A italiană, NWSL, NFL pe CBS și nenumărate filme și emisiuni. Beneficiați de 30 de zile gratuite când vă înscrieți chiar aici și utilizați codul promoțional UEFA22.

Cum să urmărești West Ham împotriva Silkeborg

  • Info Silkeborg vs. West Ham United: joi, 27 octombrie
  • Silkeborg vs. West Ham United ora: 15:00 ET
  • Silkeborg vs. West Ham United streaming: Paramount+ (obțineți 30 de zile gratuit cu codul UEFA22)

Alegerile UEFA Europa Meeting League pentru West Ham vs Silkeborg

Înainte de a vă conecta la meciul de joi, trebuie să vedeți alegerile Silkeborg vs. Eimer este un parior cu volum mare care are cunoștințe vaste despre ligile și jucătorii de pe tot globul. De când s-a alăturat SportsLine, a acoperit Leading League engleză, Serie A, FA Cup și multe altele. El are 243-225-7 în full la alegerile sale de fotbal din 2022, inclusiv un uluitor 37-20-1 la previziunile Premier League pentru un income de peste 1.400 USD pentru pariori de 100 USD.

Pentru West Ham vs. Silkeborg, Eimer alege peste 2,5 goluri la o plată de -155. Acestea sunt ambele echipe de atac, iar clasamentul din Europa Meeting League 2022 indică acest lucru. Niciuna dintre cele 32 de echipe UECL nu a marcat mai multe goluri decât cele 12 ale lui Silkeborg, în timp ce West Ham United nu este departe și ocupă locul patru cu nouă goluri.

West Ham a marcat mai multe goluri în ultimele cinci meciuri de acasă, dar apărarea nu a fost la egalitate acasă. Echipa a primit în toate cele trei meciuri de acasă din Europa Meeting League, așa că, cu siguranță, există o cale pentru Silkeborg de a adăuga goluri. Ultimul meci dintre cei doi a avut cinci goluri în full, iar Eimer nu ar fi surprins dacă va exista un scor final similar joi.

„Indiferent de formații, aceste două echipe ne-au arătat că împărtășesc un teren comun”, a spus Eimer pentru SportsLine. „Ambele echipe le-a plăcut să vadă goluri în Liga Conferinței. West Ham a văzut marca de peste 2,5 goluri lovită în trei dintre cele patru meciuri din conferință până acum, în timp ce Silkeborg a văzut marcajul de peste 2,5 lovituri și în trei din patru jocuri.”

Cum să vizionați, să transmiteți în direct UECL Paramount+

Acum că știi ce să alegi, pregătește-te să urmărești Europa Meeting League. Vizita Paramount+ acum pentru a vedea UEFA Europa Convention League, evenimentele sportive locale CBS live, unele dintre celelalte meciuri de fotbal de top din lume și multe altele. Utilizați codul promoțional UEFA22 pentru 30 de zile gratuit.

Leave a Comment