Wereldbeker-muurkaart 2022: afdrukbare Qatar 2022-beugel, toernooidata, starttijden, livestream, tv-info

CBS Athletics

De FIFA Wereldbeker 2022 in Qatar staat voor de deur, want Qatar en Ecuador beginnen het toernooi op 20 november om 11.00 uur ET – het volledige schema hier met starttijden en tv-informatie. Er is geen betere tijd om uw keuzes te maken terwijl we ons voorbereiden om te zien wie een van de meest begeerde trofeeën in de sport mee naar huis zal nemen. Tweeëndertig teams zullen samen 64 wedstrijden spelen gedurende de 28 dagen van het toernooi. We hebben hier onze nieuwste Energy Rankings om te zien waar iedereen het doet.

Bekijk onze beugel om alle video games te kiezen in wat het laatste WK zal zijn achieved zowel Cristiano Ronaldo als Lionel Messi. We hebben hier de video game-by-sport voorspellingen van James Benge. Messi heeft al aangekondigd dat dit zijn laatste WK zal zijn voor Argentinië, dat tot de favorieten behoort om het toernooi te winnen. Nadat hij zijn eerste internationale trofee had behaald doorway de Copa The usa 2021 met Argentinië te winnen, zou er geen betere manier zijn voor een Messi-uitzending dan met een WK-titel. Ronaldo heeft niet aangekondigd dat dit zijn laatste WK zal zijn, maar de Portugese aanvaller zou 41 zijn tegen de tijd dat het volgende WK begint. Het is veilig om te zeggen dat Vadertje Tijd ongeslagen is.

Frankrijk, zonder N’Golo Kante en Paul Pogba, zal proberen uit te stijgen boven hun blessures en buiten het veld drama om een ​​run te maken om hun titel vanaf 2018 te verdedigen, maar met getalenteerde groups uit Engeland en Brazilië zullen de Fransen stevige concurrentie hebben voor de trofee. De Verenigde Staten zullen ook graag doorgroeien uit de groepsfase na een teleurstellende reeks vriendschappelijke wedstrijden die leidden naar het WK.

De groepen zijn als volgt:

  • Groep A: Qatar, Ecuador, Senegal en Nederland.
  • Groep B: Engeland, Iran, Verenigde Staten en Wales.
  • Groep C: Argentinië, Saoedi-Arabië, Mexico en Polen.
  • Groep D: Frankrijk, Australië, Denemarken en Tunesië.
  • Groep E: Spanje, Costa Rica, Duitsland en Japan.
  • Groep F: België, Canada, Marokko en Kroatië.
  • Groep G: Brazilië, Servië, Zwitserland en Kameroen.
  • Groep H: Portugal, Ghana, Uruguay en Zuid-Korea.

Luister hieronder en volg In Soccer We Belief: A CBS Sporting activities Soccer Podcast waar drie keer for each 7 days je drie favoriete voormalige USMNT-spelers alles vertellen wat je maar wilt weten over het prachtige spel in de Verenigde Staten.

En hier is de volledige beugel:

Klik hier om de blanco wandkaart WK 2022 te vergroten en af ​​te drukken.

Leave a Comment