VM-väggdiagram 2022: Utskrivbar Qatar 2022-konsol, turneringsdatum, starttider, livestream, TV-information

CBS Athletics

Fotbolls-VM 2022 i Qatar är summary runt hörnet eftersom Qatar och Ecuador drar igång turneringen den 20 november klockan 11:00 ET — fullständigt schema här med starttider och Television-data. Vilken bättre tidpunkt att göra dina val när vi förbereder oss för att se vem som tar hem en av de mest eftertraktade troféerna inom sport. Trettiotvå lag kommer att spela 64 matcher under de 28 dagarna av turneringen. Vi har vår senaste Electric power Rankings här för att se var alla hamnar.

Kolla in vår parentes för att välja alla matcher i det som kommer att bli det sista VM som inkluderar både Cristiano Ronaldo och Lionel Messi. Vi har James Benges spel-för-spel-förutsägelser här. Messi har redan meddelat att detta blir hans sista VM för Argentina, som är bland favoriterna att vinna turneringen. Efter att ha fått sin första internationella trofé genom att vinna Copa The us 2021 med Argentina, skulle det inte finnas något bättre sätt för en Messi-utvisning än med en VM-titel. Ronaldo har inte meddelat att detta kommer att bli hans sista VM, men den portugisiske forwarden skulle vara 41 år när nästa VM rullar runt. Säkert att Fader Time är obesegrad.

Frankrike, utan N’Golo Kante och Paul Pogba, kommer att försöka höja sig över sina skador och utanför planen för att göra ett försök för att försvara sin titel från 2018, guys med talangfulla lag i England och Brasilien kommer fransmännen att ha hård konkurrens om trofé. Usa kommer också gärna att gå vidare från gruppspelet efter en nedslående serie vänskapsmatcher som ledde till VM.

Grupperna är följande:

  • Grupp A: Qatar, Ecuador, Senegal och Nederländerna.
  • Grupp B: England, Iran, United states of america och Wales.
  • Grupp C: Argentina, Saudiarabien, Mexiko och Polen.
  • Grupp D: Frankrike, Australien, Danmark och Tunisien.
  • Grupp E: Spanien, Costa Rica, Tyskland och Japan.
  • Grupp F: Belgien, Kanada, Marocko och Kroatien.
  • Grupp G: Brasilien, Serbien, Schweiz och Kamerun.
  • Grupp H: Portugal, Ghana, Uruguay och Sydkorea.

Lyssna nedan och följ In Soccer We Belief: A CBS Athletics Fotbollspodcast där tre gånger i veckan dina tre favoritfd USMNT-spelare täcker allt du kan tänkas vilja veta om det vackra spelet i United states of america.

Och här är hela parentesen:

Klicka här för att förstora och skriva ut det tomma väggdiagrammet för VM 2022.

Leave a Comment