Villarreal vs. Osasuna voorspelling, kansen: 2022 La Liga-keuzes, beste weddenschappen voor 17 oktober van bewezen voetbalexpert

Villarreal zal maandag proberen weer op het goede spoor te komen wanneer ze Osasuna ontvangen in een Spaanse La Liga-wedstrijd in Valencia, Spanje. Villarreal (3-3-2) is na een sterke begin naar de negende plaats in La Liga’s tafel gezakt en ze spelen hun thuiswedstrijden op 65 kilometer afstand terwijl hun stadion wordt gerenoveerd. Ze hebben succes geboekt in de Europa Meeting League, maar zijn op zoek naar een overwinningsloze reeks van vier wedstrijden in La Liga. De Yellow Submarine verloor afgelopen zaterdag fulfilled 1- van True Sociedad, maar versloeg donderdag Austria Wien satisfied 1- in de Convention League. Osasuna (4-1-3) staat achtste op de ranglijst, één punt voor Villarreal, maar is puntloos in de laatste drie. Ze verloren op 7 oktober achieved 2-1 van Valencia in hun laatste wedstrijd.

De aftrap is om 15.00 uur ET in Estadi Ciutat de Valencia. Caesars Sportsbook vermeldt Villarreal als de -135 favorieten (risico $ 135 om $ 100 te winnen) in de nieuwste Villarreal vs. Osasuna-kansen. Osasuna is +380 underdogs, een gelijkspel kost +270 en de around/beneath voor het totaal aantal doelpunten is 2,5. Voordat je Osasuna vs. Villarreal City kiest, moet je de Spaanse La Liga-voorspellingen van de bewezen voetbalinsider Martin Green zien.

Na een aantal jaren in de sportweddenschappen te hebben gewerkt, werd Green een professionele sportschrijver en handicapper en heeft hij het spel wereldwijd gecoverd. Sindsdien zijn zijn Europese voetbalkeuzes verbluffend nauwkeurig. Green heeft sinds het seizoen 2017-18 bijna $ 33.000 gegenereerd voor $ 100 gokkers, en hij staat dit jaar op 6-5 (+1,96 eenheden) in La Liga-selecties. Hij heeft de vinger aan de pols van het spel about de hele wereld.

Nu heeft Eco-friendly de match-up tussen Villarreal en Osasuna vanuit elke hoek afgebroken en zijn keuzes en La Liga-voorspellingen vastgelegd. Je kunt nu naar SportsLine gaan om de keuzes te bekijken. Dit zijn de goklijnen en traits voor Osasuna vs. Villarreal:

  • Verspreiding Villarreal vs. Osasuna: Villarreal -,5 (-145)
  • Villarreal vs. Osasuna meer/minder: 2,5 aims
  • Villarreal vs. Osasuna geldlijn: Villarreal -135, Osasuna +380, Attract +270
  • VIL: Villarreal heeft één keer gescoord in de afgelopen vier wedstrijden
  • OSA: Osasuna staat 1-4-4 in hun afgelopen negen wedstrijden op maandag
  • Villarreal vs. Osasuna-keuzes: bekijk de keuzes op SportsLine

Waarom je Villarreal zou moeten steunen

De Yellow Submarine is het meer getalenteerde team en zal graag terug willen naar hun verwachte vorm. Ze hebben goed gespeeld in de Europa Meeting League, dus ze hoeven dat succes alleen maar in excess of te brengen naar competitiewedstrijden. Verdediging was geen probleem, want Villarreal stond slechts drie ambitions toe in de acht competitiewedstrijden. Ze hebben er slechts 10 gescoord, maar staan ​​tegenover een ploeg uit Osasuna die er negen heeft gescoord en er acht tegen kreeg. In Meeting League-wedstrijden hebben ze 12 gescoord terwijl ze er slechts vier toestonden, en ze hebben al een plek veroverd in de knock-outfase fulfilled nog twee wedstrijden te gaan in het groepsspel.

Raul Albiol en Pau Torres zijn de helden van een verdediging die slechts één doelpunt heeft toegestaan ​​in drie thuiswedstrijden. Villarreal staat iets meer dan drie schoten op doel for each wedstrijd toe en staat op de vijfde plaats in de competitie fulfilled een succesvol drukpercentage (29,4). Veteraan-doelman Geronimo Rulli staat op de tweede plaats in La Liga satisfied een reddingspercentage van 88,5 en staat op een gedeelde zesde plaats fulfilled 23 reddingen.

Waarom je Osasuna zou moeten steunen

Los Rojillos heeft weinig problemen gehad achieved Villarreal sinds ze in 2019 terugkeerden naar de hoogste vlucht. Sindsdien wonnen ze vier van de zes ontmoetingen (4–2) en versloeg ze hen met 5-2 in de afgelopen drie matchups. Zij zullen het veel frissere group zijn, fulfilled Villarreal die donderdag uit een Meeting League-wedstrijd komt, terwijl Osasuna voor het laatst speelde op 7 oktober. De Yellow Submarine zou ook minder kunnen hebben dan de typische thuisondersteuning in het stadion van Levante en zal belangrijke aanvaller Gerard missen. Moreno door blessure. Moreno scoorde het enige doelpunt voor Villarreal tijdens de twee ontmoetingen van vorig jaar.

Osasuna stond slechts drie plans toe in de afgelopen vier wedstrijden en slechts twee van de acht objectives die ze in totaal hebben gekregen, zijn op de weg gekomen. Ze hebben in de acht wedstrijden 27 schoten op doel toegestaan. Osasuna hield de bal slechts 27% van de bijeenkomst in maart, maar versloeg Villarreal fulfilled 12-10 en hield de Yellow Submarine tot één schot op doel. Los Rojillos werd 4–1 in hun eerste vijf wedstrijden, dus ze zullen proberen die vorm terug te krijgen.

Hoe maak je Osasuna vs. Villarreal keuzes

Eco-friendly heeft de wedstrijd Osasuna vs. Villarreal vanuit elke hoek afgebroken en hij gaat onder op het doelpuntentotaal. Hij heeft ook nog een zelfverzekerde beste weddenschap en een volledig overzicht van de wedstrijd. Hij deelt alleen die keuzes hier.

Dus, wie wint Villarreal vs. Osasuna in de Spaanse La Liga-wedstrijd van maandag? En waar ligt alle inzetwaarde? Bezoek SportsLine nu om de beste weddenschappen voor Osasuna vs. Villarreal te zien, allemaal van de Europese voetbalexpert die de afgelopen vier seizoenen bijna $ 33.000 heeft gegenereerd voor $ 100 gokkers.

Leave a Comment