Villarreal vs. Osasuna förutsägelse, odds: 2022 val i La Liga, bästa spel för 17 oktober från beprövad fotbollsexpert

Villarreal kommer att försöka komma tillbaka på rätt spår på måndag när de tar emot Osasuna i en spansk La Liga-match i Valencia, Spanien. Villarreal (3-3-2) har sjunkit till nionde plats i La Ligas tabell efter en stark start off, och de spelar sina hemmamatcher 60 mil bort när deras stadion renoveras. De har haft framgångar i Europa Meeting League gentlemen är ute efter en vinstfri serie på fyra matcher i La Liga. Den gula ubåten förlorade med 1- mot Serious Sociedad i lördags guys besegrade Austria Wien med 1- i Convention League i torsdags. Osasuna (4-1-3) ligger åttonde i tabellen, en poäng före Villarreal, adult males är segerlösa beneath sina tre senaste. De förlorade med 2-1 mot Valencia den 7 oktober i sin senaste match.

Avspark är satt until 15:00 ET på Estadi Ciutat de Valencia. Caesars Sportsbook listar Villarreal som -135 favoriter (threat $135 för att vinna $100) i sina senaste Villarreal vs Osasuna odds. Osasuna är +380 underdogs, oavgjort är prissatt until +270 och över/less than för totala mål är 2,5. Innan du gör några val mellan Osasuna och Villarreal Metropolis måste du se de spanska La Liga-förutsägelserna från beprövade fotbollsinsider Martin Environmentally friendly.

Efter att ha arbetat i sportspelbranschen i flera år blev Inexperienced en professionell sportskribent och handikappare och har täckt spelet över hela världen. Sedan dess har hans europeiska fotbollsval varit förbluffande exakta. Inexperienced har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna sedan säsongen 2017-18, och han har 6-5 (+1,96 enheter) på La Liga-valen i år. Han har fingret på pulsen över hela världen.

Nu har Green brutit ner matchen mellan Villarreal och Osasuna från alla håll och bara låst in sina val och La Liga-förutsägelser. Du kan gå until SportsLine nu för att se valen. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Osasuna vs. Villarreal:

  • Villarreal vs. Osasuna spridning: Villarreal -,5 (-145)
  • Villarreal mot Osasuna över/underneath: 2,5 mål
  • Villarreal vs. Osasuna pengalinje: Villarreal -135, Osasuna +380, Oavgjort +270
  • VIL: Villarreal har gjort mål en gång less than sina senaste fyra matcher
  • OSA: Osasuna har 1-4-4 i sina senaste nio måndagsmatcher
  • Villarreal vs. Osasuna val: Se val på SportsLine

Varför du borde backa Villarreal

The Yellow Submarine är det mer begåvade laget och kommer att vara angelägna om att komma tillbaka until sin förväntade variety. De har spelat bra i Europa Conference League, så de behöver bara överföra den framgången until ligaspel. Försvaret har inte varit ett challenge, eftersom Villarreal bara har släppt till tre mål på de åtta ligamatcherna. De har bara gjort 10 mål males möter ett Osasuna-lag som har gjort nio poäng samtidigt som de släppt in åtta. I Conference League-spelet har de gjort 12 poäng samtidigt som de bara tillåter fyra, och de har redan tagit en plats i knockout-stadiet med två matcher kvar i gruppspelet.

Raul Albiol och Pau Torres är ståndarna i ett försvar som bara har släppt in ett mål på tre hemmamatcher. Villarreal tillåter drygt tre skott på mål per match och rankas som femte i ligan i framgångsrik tryckprocent (29,4). Veteranmålvakten Geronimo Rulli ligger tvåa i La Liga med en räddningsprocent på 88,5 och ligger på en sjätte plats med 23 räddningar.

Varför du borde backa Osasuna

Los Rojillos har haft lite challenge med Villarreal sedan de tog sig tillbaka until toppklassen 2019. De har vunnit fyra av de sex mötena sedan dess (4–2) och har överträffat dem med 5-2 below de tre senaste matcherna. De kommer att vara det mycket fräschare laget, med Villarreal som kommer efter en Meeting League-match på torsdag, medan Osasuna senast spelade den 7 oktober. Den gula ubåten kan också ha mindre än den typiska hemmasupport som spelar på Levantes stadion och kommer att sakna nyckelanfallaren Gerard Moreno genom skada. Moreno gjorde det enda målet för Villarreal beneath förra årets två möten.

Osasuna har bara släppt in tre mål underneath sina senaste fyra matcher, och bara två av de åtta mål som de har släppt in totalt har kommit på vägen. De har tillåtit 27 skott på mål på de åtta matcherna. Osasuna höll bollen less than bara 27 % av mötet i mars gentlemen överträffade Villarreal med 12-10 och höll den gula ubåten till ett skott på mål. Los Rojillos gick med 4–1 i sina första fem matcher, så de kommer att försöka återta den formen.

Hur male gör Osasuna vs. Villarreal val

Inexperienced har brutit ner matchen mellan Osasuna och Villarreal från alla håll, och han går underneath på målsumman. Han har också en annan säker bästa insats och en fullständig uppdelning av matchen. Han delar bara med sig av dessa val här.

Så, vem vinner Villarreal mot Osasuna i måndagens spanska La Liga-match? Och var ligger allt spelvärde? Besök SportsLine nu för att se de bästa vaden för Osasuna vs. Villarreal, allt från den europeiska fotbollsexperten som har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna below de senaste fyra säsongerna.

Leave a Comment