Valencia vs FC Barcelona livestream: La Liga-förutsägelse, TV-kanal, hur man tittar online, odds, tid

FC Barcelona besöker Valencia på lördag efter att Xavis lag officiellt blivit utslagna från UEFA Champions Leagues gruppspel. Barcelona ligger för närvarande tvåa i La Liga-tabellen, tre poäng bakom Authentic Madrid medan Gennaro Gattusos lag ligger på 15:e plats med bara en vinst på de senaste fem matcherna. Båda lagen kommer desperat att försöka vinna lördagens match då de båda behöver en reaktion efter en nedslående vecka. Här är vad du behöver veta:

Vänligen markera opt-in-rutan för att bekräfta att du vill prenumerera.

Visa information

Datum: lördagen den 29 oktober | Tid: 15.00 ET
Plats: Estadio de Mestalla — Valencia, Spanien
Tv set: Usa Community | Direktsändning: fuboTV (Prova free of charge)
Odds: Valencia +430 Rita +320 FC Barcelona -175 (via Caesars Sportsbook)

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad free of charge för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Xavi mot Gattuso

Underneath sina karriärer träffades Gattuso och Xavi på planen vid fem tillfällen och den allra första gången var 2000 i de olympiska spelen i Sydney. Där var de båda med när den unga spanska outfiten tog sig till en kvartsfinal mot Italien med 1- innan de until slut förlorade mot Kamerun på straffar i guldmatchen.

CBS Sporting activities har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se till att följa House of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära activity.

De möttes sedan igen nästan omedelbart, i ett Champions League-gruppspel 2000/01 mellan AC Milan och FC Barcelona, ​​som slutade 3-3. Sedan kom en 1- AC Milan-seger och en 2-1 Barcelona-seger när de gick head-to-head två gånger till i gruppspelet 2004/05 i samma tävling, innan deras sista möte som spelare blev 1- Spansk seger i en internationell vänskapsmatch 2008. Hade Gattuso inte fått en avstängning, hade han säkert också varit med i den episka EM-kvartsfinalen Spanien mot Italien 2008, som Xavis La Roja-lag vann på straffar.

Förutsägelse

FC Barcelona kan inte missa ytterligare ett tillfälle och behöver hålla sig nära Authentic Madrid, som kommer att spela hemma på söndag mot Girona. Val: FC Barcelona 3, Valencia 1.

Leave a Comment