Transmisiune live Southampton vs. Arsenal: pronostic Premier League, canal TV, cum să vizionați, ora de începere, cote

Getty Illustrations or photos

Liderii Leading League, Arsenal, caută să obțină nouă victorii în toate competițiile de la St. Mary’s duminică, înfruntând o echipă de la Southampton treatment le-a dat mai mult de câteva dificultăți în ultimii ani. Echipa lui Ralph Hasenhuttl i-a învins pe Gunners de două ori în tot atâtea ani pe teren propriu și cel puțin a revenit la drumul câștigător împotriva lui Bournemouth la mijlocul săptămânii.

Cu toate acestea, presiunea dă puține semne de scădere pentru austriac, treatment spune că „nu se gândește la demitere sau la viitorul meu”. Ar fi într-adevăr dur dacă o pierdere în fața liderilor ligii l-ar forța să-și reconsidere acea poziție, dar demisia sezonului este foarte mult pe noi în Premier League. Iată cum poți urmări meciul și ce trebuie să știi:

Vizualizarea informațiilor

  • Knowledge: duminică, 23 oct. | Ora: 9 am ET
  • Locație: St. Mary’s, Southampton, Regatul Device
  • Television set/Stream live: Peacock
  • Cote: Southampton +480 Remiză +320 Arsenal -182 (prin Caesars Sportsbook)

Joc recomandat | Southampton vs Arsenal

Povestiri

Southampton: Kyle Walker-Peters a fost exclus alături de Valentino Livramento și Armel Bella-Kotchap, în timp ce Ainsley Maitland-Niles nu este eligibil să se confrunte cu clubul său părinte Hasenhuttl se confruntă cu o criză destul de mare în apărare, nu este ceva treatment augurează bine pentru o echipă treatment a permis a șasea cel mai mare număr de goluri așteptate în Premier League în acest sezon. Totuși, aceasta este o echipă care tinde să ofere cele mai bune performanțe acasă la echipe de vârf, învingând Arsenal în clasamentul de major sezonul trecut și Chelsea în acest sezon.

Vorbind despre Arsenal, șeful de la Southampton a spus: “Poate că sunt cea mai bună echipă din ligă în acest moment și sunt o echipă super dezvoltată, cu multă calitate individuală. Dar trebuie să avem o mentalitate pozitivă și la St. Mary’s, noi au arătat că putem câștiga împotriva unor echipe precum Arsenal și Chelsea.”

Arsenal: Pentru echipa lui Mikel Arteta, sarcina este simplă, cel puțin deocamdată. Câștigă trei dintre următoarele patru meciuri de ligă — și, în mod perfect, întregul cvartet — și vor intra în pauza lungă de fotbal național pentru Cupa Mondială la vârful fotbalului englez. Este o poziție în care nu și-ar fi putut imagina niciodată la începutul sezonului, dar așa cum a spus Granit Xhaka după victoria de joi împotriva PSV Eindhoven în Europa League, aceasta este o oportunitate pe care trebuie să o profite.

„Când ești acolo, trebuie să fii acolo cât mai mult posibil în acest loc”, a spus el. „Cred că dacă avem șansa să rămânem acolo unde suntem în acest second și vine Cupa Mondială, poate că este o pauză bună pentru toată lumea, poate și pentru noi, să pregătim altceva pentru ianuarie”.

Mikel Arteta va spera să-l întâmpine înapoi pe Oleksandr Zinchenko din ultima sa problemă musculară și că lovitura ușoară primită de Bukayo Saka joi nu îl va împiedica să se implice pe deplin.

Previziune

Arsenal se îndreaptă la viteze în toate competițiile și, deși jocul de joi-duminică este greu, ar trebui să aibă suficient în rezervor pentru a-și duce treaba la bun sfârșit. Alegere: Southampton , Arsenal 2

Leave a Comment