Transmisiune live PSG vs. Marseille: pronostic Ligue 1, canal TV, cum să vizionezi online, timp, știri și cote

Paris Saint-Germain găzduiește duminică Olympique de Marseille pentru prima Classique din sezonul Ligue 1. Parc des Princes este locul celui mai modern episod al rivalității lor dure cu oamenii lui Christophe Galtier, cu trei puncte mai departe de echipa lui Igor Tudor care intră în joc. FC Lorient se află în clasament între PSG și OM, în timp ce oaspeții au câștigat în deplasare la Sporting CP la mijlocul săptămânii pentru a-și spori șansele de a ajunge în faza eliminatorie a UEFA Champions League.

“Jucătorii sunt concentrați pe Marsilia, care este un joc uriaș și cel pe care toată lumea îl așteaptă”, a spus Galtier în conferința de presă de vineri înainte de meci. “Chiar înainte de a deveni antrenor PSG, așteptam cu nerăbdare aceste meciuri. Sunt antrenor PSG și sunt mândru de asta. Suntem concentrați pe ceea ce trebuie să facem și anume să jucăm bine și să mulțumesc suporterilor. Să-mi văd jucătorii fericiți și să mă antrenez cu mult înainte OM, asta mă encounter fericit și mândru.”

În ceea ce privește disponibilitatea lui Lionel Messi după problemele recente ale gambei, Galtier a fost pozitiv și a sugerat că legendarul argentinian se va întoarce pentru uriașa întâlnire de duminică: „Lionel s-a antrenat ordinary vineri dimineața și o va encounter din nou sâmbătă”, a spus tacticianul francez. “Vom vedea cum reacționează la sesiuni. În acest instant, este disponibil pentru Marsilia”.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Cum să urmărești și cote

  • Facts: duminică, 16 oct. | Ora: 2:45 pm ET
  • Locație: Parc des Princes — Paris
  • Television: beIN Sports activities United states | Flux reside: fuboTV (încercați gratuit)
  • Cote: PSG -300 Remiză +450 OM +750 (prin Caesars Sportsbook)

Povestiri

PSG: A fost o săptămână sălbatică pentru campionii Franței, cu o serie de acuzații, inclusiv nefericirea lui Kylian Mbappe față de club și acuzații de influențe subterane și destabilizatoare susținute de club. Galtier a fost o figură frustrată în timpul conferinței sale de presă despre care crede că a fost deturnat pentru a discuta chestiuni non-fotbal înainte de un meci uriaș și după un alt meci mare UCL.

„În primul rând, trebuie să ai control, experiență și să ai o anumită vârstă pentru a gestiona toate acestea”, a spus el. “Ceea ce vreau să spun este că nu vorbești niciodată cu mine despre fotbal. Sunt aici ca antrenor principal al PSG și sunt mândru de asta, dar petrecem 90 de secunde dintr-o conferință de presă de 10 minute discutând despre joc. Indiferent de ce am să vă spun, am citit contrariul. Nu sunt aici să comentez zvonurile. Răspunsul lui Kylian a fost cel mai bun — a vorbit pe teren făcând o performanță bună și fiind omul meciului. Nu am discutat despre zvonuri cu el, dar am vezi un Kylian serios la antrenament — foarte investit.

“Nu mă pune sub presiune, dar este enervant. Mă enervează să nu vorbesc despre fotbal și despre meseria mea. Pasiunea mea este fotbalul, să câștig și să ajung în cel mai îndepărtat punct posibil în competiții. Nu există nicio presiune legată de celelalte chestii. continuă. Sunt atent la ceea ce îmi afectează echipa.”

În ciuda dramei din această săptămână, este ușor de uitat că PSG rămâne neînvins și și-ar putea extinde avantajul în fruntea Ligue 1 cu o nouă victorie în detrimentul unui rival immediate de la începutul sezonului.

Dorești și mai multă acoperire a jocului din lume? Ascultă mai jos și urmărește ¡Qué Golazo! Un podcast zilnic CBS Soccer în treatment vă ducem dincolo de teren și în jurul globului pentru comentarii, previzualizări, recapitulări și multe altele.

OM: Pentru Marsilia, ei au fost, de asemenea, neînvinși pe strategy intern până la înfrângerea neașteptată de weekend-ul trecut cu AC Ajaccio, cu 2-1. Cu toate acestea, Tudor și oamenii săi își schimbă situația din Liga Campionilor și au aici ocazia să împiedice PSG să se îndepărteze deja la summit-ul Ligue 1. Forma recentă impresionantă a lui Amine Harit continuă, iar OM va avea nevoie de cei mai buni performanți ai lor, fără suporteri în deplasare prezenți în capitală din cauza regulilor de poliție impuse.

Previziune

Alegere: PSG 2-1 Marsilia. Cred că acesta va fi aproape și că ambele echipe vor înscrie, dar că gazdele vor avea în cele din urmă prea mult pentru inamicii lor feroce. Toate privirile vor fi din nou pe Mbappe, ceea ce i se va potrivi în timp ce revenirea lui Messi va da un impuls atacului. Cu condiția ca Galtier să acopere bine absențele defensive, PSG ar trebui să poată să-l revadă pe OM fără prea multă agitație.

Leave a Comment