Transmisiune live Liverpool vs. Napoli: alegerea Ligii Campionilor, canal TV, cum să vizionezi online, cote, ora de începere

Al doilea bun venit mai întâi la Anfield în runda finală a meciurilor din Liga Campionilor, Liverpool aproape sigur că va termina pe locul secund în Grupa A. Pentru a depăși liderii din Serie A, echipa lui Jurgen Klopp ar trebui să câștige cu o marjă mai emfatică decât 4-1. lovituri au suferit pe Stadio Diego Armando Maradona în runda de deschidere a meciurilor.

Acest lucru nu pare probabil, având în vedere forma recentă indiferentă a lui Liverpool, care ia făcut să piardă meciuri consecutive împotriva echipelor din ultimele trei din Leading League. În schimb, acesta ar putea fi pur și simplu o potrivire pentru a se scoate din spinarea lor. Iată cum poți urmări meciul și ce trebuie să știi:

Vă rugăm să bifați caseta de înscriere pentru a confirma că doriți să vă abonați.

Cum să urmărești și cote

Knowledge: marți, 1 noiembrie | Ora: 3 pm ET
Locație: Anfield — Liverpool, Regatul Unit
Television și stream are living: Paramount+
Cote: Liverpool -133 Remiză +300 Napoli +320 (prin Caesars Sportsbook)

CBS Sporting activities are un nou podcast zilnic de fotbal, care acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit Household of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai well known sport din lume.

Povestiri

Liverpool: Pierderile spate în spate împotriva Nottingham Forest și Leeds United înseamnă brusc că implicarea în Liga Campionilor după sezonul viitor nu este garanția de obicei. Întârziatul câștigător al lui Crysencio Summerville la Anfield, unul care a pus capăt unei curse neînvinse de top rated la Anfield, care datează de 30 de jocuri, a adus nopți nedormite pentru Klopp, treatment și-a provocat echipa să dea dovadă de spirit de luptă împotriva lui Napoli. Primul loc poate fi dincolo de ei, dar nu vă așteptați la o echipă slabă a Liverpool marți seara.

Klopp a spus: „Cu siguranță nu ne vom asuma riscuri, dar nu putem – dacă te uiți puțin la fotbal, fotbal internațional, atunci probabil vei ști, sau vei ști, că Napoli este într-o formă incredibilă, joacă fotbal incredibil, masa din Italia, poate echipa aflată în formă în Europa în acest minute. Deci, acesta nu este un joc pentru rotație masivă, probabil, nu este vorba că trebuie să câștigăm cu 4- sau orice altceva pentru a ajunge în fruntea grupei. Vreau să câștig jocul, apparent, este clar. Dar rezultatul în acest minute nu este cu adevărat important. Trebuie să fac formația mai târziu astăzi, poate mâine dimineață – vom vedea – și apoi plecăm de acolo”.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe treatment l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut primary.

Napoli: În ziua în care clubul a dezvelit o statuie a lui Diego Maradona (plină cu cizma stângă aurie) în afara stadionului care îi poartă numele, actuala iterație pentru echipa Napoli a oferit un alt indiciu că anii glorioși pe care i-au împărtășit cu Argentina ar putea fi aici împotriva în timp ce au zdrobit Sassuolo. Dintr-o dată se crede că aceasta ar putea fi o echipă pentru cărțile de istorie, cu marele supervisor Arrigo Sacchi comparându-le cu unele dintre cele mai bune echipe din istoria fotbalului italian și european.

„Această echipă Napoli este spectaculoasă, sunt la un pas de legendă, urmărind echipele de leading din trecut precum [Rinus] Ajax-ul lui Michel, [Pep] Barcelona lui Guardiola și Milanul meu invincibil”, a spus el pentru Il Mattino. “Au stil, mândrie, sentiment de apartenență și un antrenor care și-a pus ideile în centrul proiectului. Într-o țară în care căutăm doar financial gain, Spalletti pariază pe merit și strategie.”

Previziune

După cum spune Sacchi, aceasta nu este o echipă obișnuită a Napoli. Marți ar putea oferi încă mai multe dovezi în acest sens. ALEGER: Liverpool , Napoli 2

Leave a Comment