Transmisiune live Arsenal vs. PSV Eindhoven: alegerea Europa League, canal TV, cum să vizionați online, cote

Arsenal și PSV Eindhoven se confruntă joi în primul dintre cele două jocuri treatment ar putea come to a decision cine termină primul în Grupa A a Ligii Europa. Formația engleză deține avantajul în meciul de acasă dintre cei doi, treatment a fost amânat din cauza morții Reginei Elisabeta a II-a luna trecută, după ce au luat highest de puncte din primele două jocuri.

PSV, pe de altă parte, a fost ținut acasă de Bodo/Glimt, rezultat care îi confront să ajungă din urmă. Totuși, rezultatele lor sugerează că ar putea da lui Arsenal câteva dificultăți în nordul Londrei. Iată cum poți urmări meciul și ce trebuie să știi:

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care ți-l poți dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut first.

Cum să urmărești și cote

Facts: joi, 20 oct. | Ora: 1 pm ET
Locație: Emirates Stadium — Londra
Television și stream reside: Paramount+
Cote: Arsenal -200 Remiză +350 PSV +480 (prin Caesars Sportsbook)

CBS Sports activities are un nou podcast zilnic de fotbal, treatment acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit Property of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai preferred sport din lume.

Povestiri

Arsenal: Concurența pe două fronturi părea să fi luat deja o mulțime din meciurile lui Arsenal duminică, în timp ce au urcat spre victorie în deplasare la Leeds. Ceea ce ar putea experience cu adevărat este ca Grupa A să fie încheiată cât mai repede posibil, permițându-le să aibă parte de tineri și jucători marginali în restul meciurilor din Europa League. De când au jucat ultima oară în această competiție, valoarea primului loc a crescut, ajungând așa cum se întâmplă cu o revedere în ultimele 16.

„În Europa, când ai șansa de a profita, trebuie să o faci”, a spus Mikel Arteta. “Întotdeauna este foarte imprevizibil ce se poate întâmpla în meciul următor. Trebuie să pleci și știm și nivelul celorlalte echipe. Ce pot spune privindu-le [PSV] și ce fac ei pe plan intern, internațional, [it will be] un meci foarte greu.”

PSV: Cluburile cu buzunare adânci vor analiza evenimentele de la Emirates cu multă intrigă joi, în timp ce o mulțime de potențiali foarte apreciați ies pe teren. Principalul dintre aceștia va fi Cody Gakpo, care are 24 de goluri în 18 meciuri din toate competițiile din acest sezon. Atacantul olandez este dorit de Leeds United și Manchester United, în timp ce Arsenal s-a interesat îndeaproape de jucătorul de 23 de ani.

„Întotdeauna am spus că dacă rămân aici, este clubul copilăriei mele”, a declarat Gakpo pentru The Occasions of London săptămâna aceasta, într-un interviu în care a dezvăluit că a vorbit cu Erik ten Hag despre mutarea la Manchester United. „Nu este o pedeapsă. Îmi location să fiu aici, vreau să câștig trofee aici și să fac tot ce pot pentru club.

“Dar dacă aș avea șansa să merg în Premier League sau ceva de genul ăsta, bineînțeles că ar trebui să iau în considerare această opțiune. La acel minute period agitat pentru mine, dar mi-am revenit destul de repede.”

Previziune

Acest joc oferă o șansă reală pentru tinerele talente ale lui PSV de a-și dovedi valoarea în fața unei echipe rotative a Arsenalului. S-ar putea să deschidă larg acest grup. SELECȚIE: Arsenal 1, PSV 2

Leave a Comment