Transmisiune live Ajaccio vs. PSG: pronostic Ligue 1, canal TV, cum să vizionezi online, timp, știri și cote

Getty Photographs

Paris Saint-Germain este vineri în deplasare la AC Ajaccio, cu un avans de trei puncte în Ligue 1 înainte de weekend. Victoria cu 1- de duminica trecută împotriva Olympique de Marseille în Le Classique a fost o primă victorie după o serie de trei egaluri consecutive, dar oamenii lui Christophe Galtier arată bine la general, cu nouă victorii dintr-un posibil 11. Gazdele au învins și OM the latest, dar încă sunt în zona retrogradării intrând în aceasta.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Cum să urmărești și cote

  • Facts: vineri, 21 oct. | Ora: 3:00 pm ET
  • Locație: Stade Francois Coty — Ajaccio (Corsica), Franța
  • Tv: beIN Sporting activities Usa | Curent: fuboTV (Încearcă pe gratis)
  • Cote: ACA +1100 Remiză +480 PSG -400 (prin Caesars Sportsbook)

Povestiri

Ajaccio: Acesta va fi întotdeauna un sezon în care se luptă împotriva șanselor de a rămâne în Ligue 1 și asta a dovedit până acum. Cu toate acestea, două victorii și un egal din ultimele patru meciuri le-au dat speranțe oamenilor lui Olivier Pantaloni. Sosirea lui Youcef Belaili în transfer gratuit după perioada petrecută cu Stade Brestois 29 le-a oferit și corsicenilor o nouă injecție de calitate. Ajaccio nu va baza pe puncte împotriva unor oameni ca PSG pentru a supraviețui acestei campanii, dar orice poate lua aici va fi un reward.

PSG: Doar două victorii din ultimele cinci apariții nu sunt deosebit de impresionante, dar Les Parisiens a câștigat șapte meciuri consecutive în toate competițiile până la acea serie de trei egaluri. Galtier va fi uşurat că drama de săptămâna trecută în jurul lui Kylian Mbappe s-a stins după declaraţia duminică a superstarului francez că nu este supărat pe club. Cu toate acestea, Neymar a fost în instanță la Barcelona săptămâna aceasta și urmează să depună mărturie în dimineața confruntării cu Ajaccio.

Previziune

Călătoria pe insulă nu este niciodată simplă pentru nicio echipă din Ligue 1, dar bărbații din capitală ar trebui să poată scăpa de puncte, în ciuda câtorva probleme provocatoare de private. Apărarea va fi în exclusive mai slabă, dar echipa gazdă nu este tocmai binecuvântată cu un atac care să-i pedepsească pe oameni ca PSG. Așteptați-vă ca campionii să facă treaba fără a excela. Alegere: Ajaccio -3 PSG.

Leave a Comment