Transmisiune în direct Valencia vs. FC Barcelona: pronostic La Liga, canal TV, cum să vizionezi online, cote, timp

FC Barcelona va vizita Valencia sâmbătă, după ce echipa lui Xavi a fost eliminată oficial din faza grupelor UEFA Champions League. Barcelona se află în prezent pe locul al doilea în clasamentul La Liga, la trei puncte în spatele lui True Madrid, în timp ce echipa lui Gennaro Gattuso ocupă locul 15, cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri. Ambele echipe vor încerca cu disperare să câștige meciul de sâmbătă, deoarece ambele au nevoie de o reacție după o săptămână dezamăgitoare. Iată ce trebuie să știți:

Vă rugăm să bifați caseta de înscriere pentru a confirma că doriți să vă abonați.

Vizualizarea informațiilor

Knowledge: sâmbătă, 29 oct. | Ora: 3 pm ET
Locație: Estadio de Mestalla — Valencia, Spania
TELEVIZOR: United states of america Network | Transmitere reside: fuboTV (încearcă pe gratis)
Cote: Valencia +430 Remiză +320 FC Barcelona -175 (prin Caesars Sportsbook)

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut initial.

Xavi vs Gattuso

În timpul carierei lor, Gattuso și Xavi s-au întâlnit pe teren de cinci ori și prima dată a fost în 2000 la Jocurile Olimpice de la Sydney. Acolo, amândoi au jucat în timp ce tânăra trupă spaniolă a trecut în sferturi de finală împotriva Italiei cu 1-, înainte de a pierde în cele din urmă în fața Camerunului la penalty-uri în meciul pentru medalia de aur.

CBS Athletics are un nou podcast zilnic de fotbal, care acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit House of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai preferred activity din lume.

Apoi s-au întâlnit din nou aproape imediat, într-o egalitate din faza grupelor Ligii Campionilor din 2000/01 dintre AC Milan și FC Barcelona, ​​care a terminat cu 3-3. Apoi a urmat o victorie cu AC Milan cu 1- și o victorie cu Barcelona cu 2-1, în timp ce s-au mai întâlnit de două ori cap la cap în faza grupelor 2004/05 a aceleiași competiții, înainte de ultima întâlnire ca jucători a fost 1-. Victoria Spaniei într-un amical internațional din 2008. Dacă Gattuso nu ar fi primit o suspendare, cu siguranță ar fi jucat și în sferturile de finală epice Spania vs Italia Euro 2008, pe care echipa lui Xavi La Roja a câștigat la penalty-uri.

Previziune

FC Barcelona nu poate rata o altă ocazie și trebuie să rămână aproape de True Madrid, treatment va juca acasă duminică cu Girona. Alegere: FC Barcelona 3, Valencia 1.

Leave a Comment