Transmisiune în direct Chelsea vs. Manchester United: pronostic Premier League, cum să vizionezi online, știri, cote

Getty Pictures

În timp ce suspendarea lui Cristiano Ronaldo ocupă prima pagină a ziarelor pentru Manchester United, echipa intră într-un second grozav de formă fără ca Erik 10 Hag să aibă nevoie de atacantul portughez și vor căuta să go on cu Chelsea sâmbătă. De când au pierdut în Derby-ul de la Manchester, Crimson Devils sunt neînvinși în cinci meciuri, dar au fost deosebit de eficienți împotriva celor mai bune șase opoziții, cu patru victorii și o înfrângere, după ce au învins Tottenham miercuri.

Există de lucru care trebuie făcut împotriva echipelor treatment nu joacă în mâinile lor, dar Chelsea este genul de echipă treatment nu va sta pe spate, așa că United va avea șansa de bucurie în posesie. Blues nu a suferit încă o înfrângere sub Graham Potter, dar performanțele au scăzut din cauza accidentării lui Reece James. Acesta este tipul de meci în care absența fundașului lor drept vedetă se va confrunta atât în ​​atac, cât și în apărare, cu Jadon Sancho și Antony, dar până acum Potter a avut un plan pentru toate situațiile la Chelsea.

Iată poveștile noastre, cum poți urmări meciul și multe altele:

Cum să urmărești și cote

  • Data: sâmbătă, 22 oct. | Ora: 12:30 ET
  • Locație: Stamford Bridge — Londra
  • Tv set: NBC | Transmitere are living: fuboTV (încearcă pe gratis)
  • Cote: Chelsea +115 Remiză +230 Manchester United +240 (prin Caesars Sportsbook)

Povestiri

Chelsea: N’Golo Kante a suferit o operație la ischiogambieri și va lipsi patru luni pentru Blues, deoarece Potter nu poate avea la dispoziție un mijloc de teren complet. După retragerea sa împotriva lui Brentford, Conor Gallagher va fi o decizie în timpul jocului, în timp ce Reece James și Wesley Fofana vor fi excluși din cauza accidentărilor pe termen lung.

Manchester United: 10 Hag este într-un punct dificil cu atacul său, deoarece Anthony Martial va rata meciul din cauza unei accidentări la spate. Deși a fost electrical când a fost disponibil pentru United, disponibilitatea a fost o provocare pentru francez. Aaron Wan-Bissaka s-a întors la antrenament, dar nu va fi disponibil pentru meci, dar cu performanțele lui Diogo Dalot, va fi greu pentru Wan-Bissaka să recâștige rolul de titular. Harry Maguire se va confrunta, de asemenea, cu un check de physical fitness târziu, dar nici nu va apărea în acest meci.

Previziune

Manchester United își va continua clasamentul față de primii patru, dar gătitul acasă va fi suficient pentru ca Chelsea să salveze un punct din meci. Alegere: Chelsea 1, Manchester United 1

Leave a Comment