Tottenham vs. Newcastle livestream: Premier League-voorspelling, tv-kanaal, online kijken, tijd, nieuws en kansen

Getty Photographs

Tottenham Hotspur verwelkomt Newcastle United zondag in de Leading League fulfilled de mannen van Antonio Conte die een overwinning nodig hebben na hun midweekse nederlaag tegen Manchester United. Eddie Howe’s kant is ongeslagen in zes en komt in deze met vijf punten tussen het paar in de tabel, terwijl de Magpies op de zesde proberen de Spurs als derde te sluiten. De 2- overwinning van United kwam na drie opeenvolgende overwinningen van Tottenham in alle competities en Conte’s outfit moet dit seizoen nog steeds niet achter elkaar verliezen.

Dit zijn onze verhaallijnen, hoe je de wedstrijd kunt bekijken en meer:

Hoe te kijken en kansen

  • Datum: zondag 23 oktober | Tijd: 11.30 uur ET
  • Locatie: Tottenham Hotspur Stadium — Londen, Engeland
  • Tv set: NBC | Livestream: fuboTV (probeer gratis)
  • Kansen: Spurs +105 Trek +250 Newcastle +250 (via Caesars Sportsbook)

Aanbevolen spel | Tottenham Hotspur vs. Newcastle United

Verhaallijnen

Spurs: Conte wil woensdag een reactie van zijn groep op de 2–nederlaag op Old Trafford. Ook op zijn hoede voor twee nederlagen van hun laatste vier in de Premier League alleen, zal de Italiaan niet willen dat de stevige greep van zijn workforce op een vroege UEFA Champions League-ligplaats binnen een week wegglipt. Harry Kane blijft tweede in de scorelijsten achter Manchester City-equipment Erling Haaland, maar het was Hugo Lloris die doordeweeks het meest indruk maakte en de Spurs moeten een herhaling hiervan vermijden, aangezien ze proberen deze onavontuurlijke stijl die ze de laatste tijd hebben ontwikkeld, van zich af te schudden.

Newcastle: Howe’s mannen boekten een derde overwinning van hun laatste vier satisfied een 1- succes op Everton in de midweek. Miguel Almiron hield zijn goede vorm broad fulfilled een vierde doelpunt uit evenveel uitstapjes en de Paraguayaanse worldwide die momenteel topscores heeft voor de St. James’ Park-outfit. Er zal zondag echter geen thuiscomfort zijn – Spurs zijn het hele seizoen ongeslagen thuis en de Magpies hebben slechts één keer gewonnen op de weg en dat kwam onlangs.

Voorspelling

Deze lijkt me redelijk dichtbij en vereist mogelijk een minute van magie van de thuisploeg om de overwinning veilig te stellen. Een gelijkspel zou geen totale verrassing zijn, maar de behoefte aan een reactie suggereert dat Tottenham hiervoor best gemotiveerd zal zijn. Verwacht een paar doelpunten, maar voor Conte’s mannen om Howe en zijn kant te verslaan. Keuze: Spurs 2-1 Newcastle.

Leave a Comment