Tottenham vs. Newcastle livestream: Premier League-förutsägelse, TV-kanal, se online, tid, nyheter och odds

Getty bilder

Tottenham Hotspur välkomnar Newcastle United i Leading League på söndag med Antonio Contes män i behov av en vinst efter deras mittveckaförlust mot Manchester United. Eddie Howes lag är obesegrat på sex som kommer in i denna med fem poäng mellan paret i tabellen när Magpies på sjätte plats försöker ta sig an Spurs på tredje plats. Uniteds 2- vinst kom efter tre raka Tottenham-segrar i alla tävlingar och Contes outfit har ännu inte förlorat back-to-again denna säsong.

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Hur male tittar och odds

  • Datum: söndagen den 23 oktober | Tid: 11:30 ET
  • Plats: Tottenham Hotspur Stadium — London, England
  • Tv set: NBC | Direktsändning: fuboTV (Prova free of charge)
  • Odds: Spurs +105 Dra +250 Newcastle +250 (by means of Caesars Sportsbook)

Utvalda spel | Tottenham Hotspur vs. Newcastle United

Berättelser

Spurs: Conte kommer att vilja ha ett svar från sin grupp på 2–förlusten på Outdated Trafford i onsdags. Också, försiktig med två nederlag från deras senaste fyra i Leading League enbart, italienaren kommer inte att vilja se sitt lags fasta grepp om en tidig UEFA Champions League-plats försvinna inom en vecka. Harry Kane är fortfarande tvåa i poänglistan bakom Manchester Metropolis-maskinen Erling Haaland, guys det var Hugo Lloris som imponerade mest under mitten av veckan och Spurs måste undvika en upprepning av det när de försöker skaka om denna oäventyrliga stil som de har utvecklat på senare tid.

Newcastle: Howes män registrerade en tredje vinst från sina fyra senaste med en 1- framgång över Everton i mitten av veckan. Miguel Almiron höll upp sin heta type med ett fjärde mål från lika många matcher och Paraguay-landskampen för närvarande toppbetyg för St. James’ Park-dräkten. Det kommer dock inte att finnas några hembekvämligheter på söndag – Spurs är obesegrade hemma hela säsongen och Magpies har bara vunnit en gång på vägen och det kom nyligen.

Förutsägelse

Den här slår mig som ganska nära och kanske kräver ett ögonblick av magi från hemmalaget för att säkra segern. Oavgjort skulle inte vara en total överraskning, gentlemen behovet av en reaktion tyder på att Tottenham kommer att vara ganska motiverade för detta. Räkna med ett par mål, adult men att Contes män ska få kant med Howe och hans sida. Val: Spurs 2-1 Newcastle.

Leave a Comment