Tottenham vs Marseille odds, hur man tittar, livestream: 2022 UEFA Champions League-val för 1 november

Två klubbar i motsatta ändar av UEFA Champions Leagues grupp D-tabell 2022 möts på tisdag den Paramount+. Tottenham Hotspur leder gruppen med åtta poäng, och Spurs kommer att besöka Marseille, som ligger fyra med sexual intercourse poäng. När dessa två spelade i början av september vann Spurs med 2- och ytterligare en vinst eller until och med oavgjort skulle ta upp Tottenham till knockoutomgången. Marseille behöver en seger för att ta sig vidare until åttondelsfinal för första gången på ett decennium. Du kan streama matchen live på Paramount+, som du kan prova free of charge i 30 dagar med kampanjkoden UEFA22.

Avspark från Stade Vélodrome i Marseille, Frankrike är satt until 16:00 ET. De senaste Tottenham vs. Marseille oddsen från Caesars Sportsbook listar Spurs som +140 favoriter (hazard $100 för att vinna $140) på 90-minuterspengarlinjen, med Marseille som +185 underdogs. Oavgjort prissätts till +240, och över/under för mål är 2,5. Tisdagens match sänds live Paramount+ med deras måste-ha Quality-program.

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UEFA Champions League-match den här säsongen. Från och med nu until 17 november, registrera dig med kampanjkoden UEFA22 för att få 30 gratis dagar Paramount+. Ett abonnemang ger dig också tillgång until annat sportinnehåll, inklusive UEFA Europa League, italienska Serie A, NWSL, NFL på CBS, och otaliga filmer och application. Få 30 free of charge dagar när du registrerar dig här och använder kampanjkoden UEFA22.

Hur male tittar på Tottenham vs. Marseille

  • Marseille vs. Tottenham datum: tisdag 1 november
  • Marseille vs. Tottenham tid: 16:00 ET
  • Marseille vs. Tottenham livestream: Paramount+ (få 30 dagar free of charge med koden UEFA22)

UEFA Champions League väljer Tottenham vs Marseille

Innan du går över till tisdagens match måste du se UEFA Champions League-valen från SportsLines fotbollsinsider Martin Inexperienced. Efter att ha arbetat i sportspelbranschen i flera år blev Eco-friendly en professionell sportskribent och handikappare och har täckt spelet över hela världen. Sedan dess har hans europeiska fotbollsval varit perfekta. Eco-friendly har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna sedan säsongen 2017-18, och han har fingret på pulsen i spelet över hela världen.

För Marseille vs. Tottenham väljer Environmentally friendly att Tottenham ska vinna på pengalinjen. Den här matchen kunde inte komma vid en sämre tidpunkt för Marseille, eftersom de går in i en fyra matcher utan vinst, med tre av dessa fyra matcher som förluster. Det har också gått nästan en månad sedan Marseille vann hemma, och den segern kom mot ett Sporting CP-lag som spelade med 10 person i 67 minuter.

Faktum är att Marseilles enda två segrar i Champions League 2022 kom i matcher där motståndaren fick spelare utvisade, vilket är något man inte kan räkna med på tisdag. Utanför dessa två matcher har den franska klubben blivit överträffad med 5-1 i UCL-matcher, inklusive dess tidigare förlust mot Spurs där Marseille bara kunde få ett skott på mål. Marseille kommer att vara i desperationsläge med vetskapen om att det behöver en vinst, gentlemen Environmentally friendly ser att talangskillnaden mellan dessa två klubbar är för stor för Marseille att övervinna.

“När du analyserar den övergripande kvaliteten på spelarna i Marseille-truppen är det svårt att se hur de kan slå Spurs den här veckan,” sa Inexperienced till SportsLine. “Forwarden Alexis Sánchez var en fantastisk spelare på sin topp, men det var många år sedan, medan sådana som Mattéo Guendouzi, Arsenal-lånade Nuno Tavares, Cengiz Ünder, Mbemba och Sead Kolasinać alla kämpade i Premier League.”

Hur person tittar, are living stream UEFA Champions League på Paramount+

Nu när du vet vad du ska välja, gör dig redo att titta på UEFA Champions League. Besök Paramount+ nu för att se action i UEFA Champions League, dina lokala CBS-sportevenemang are living, några av världens bästa fotbollsmatcher och mycket mer. Använd koden UEFA22 för att få en 30-dagars gratis provperiod.

Leave a Comment