Torino vs. Juventus livestream: Serie A-voorspelling, tv-kanaal, online kijken, kansen, starttijd

Getty Visuals

Juventus van Massimiliano Allegri maakt een heel moeilijk instant doorway. De Bianconeri komen uit een teleurstellende week waarin ze twee opeenvolgende wedstrijden verloren, eerst tegen AC Milan afgelopen zaterdag en daarna, schokkend, dinsdag tegen Maccabi Haifa. De coach staat nu onder druk, maar Juventus-voorzitter Andrea Agnelli bevestigde dat hij op dit moment niet in gevaar is. Zaterdag zal de Derby della Mole tegen Torino ons vertellen of de situatie op korte termijn kan veranderen of niet. Dit is wat u moet weten:

Informatie bekijken

Datum: zaterdag 15 oktober | Tijd: 12.00 uur ET
Locatie: Stadio Olimpico — Turijn, Italië
Television en livestream: Paramount+
Kansen: Turijn +200 Teken +215 Juventus +150 (by using Caesars Sportsbook)

Aanbevolen spel | Turijn vs. Juventus

Staff nieuws

Torino: Ivan Juric heeft aangekondigd dat spitsen Pietro Pellegri en Toni Sanabria niet beschikbaar zullen zijn voor de derby tegen Juventus. Torino komt thuis van een gelijkspel tegen Empoli en staat momenteel tiende in de Serie A satisfied elf punten, met drie overwinningen, twee gelijke spelen en vier nederlagen na negen wedstrijden. De laatste overwinning van Granata tegen Juventus was in 2015, zeven jaar geleden.

Op zoek naar nog meer verslaggeving van het spel van de wereld? Luister hieronder en volg ¡Qué Golazo! Een dagelijkse CBS-voetbalpodcast waar we je buiten het veld en more than de hele wereld meenemen voor commentaar, previews, herhalingen en meer.

Juventus: Achieved weer een blessure van Angel Di Maria, die de komende drie weken waarschijnlijk zal missen, moet Massimiliano Allegri iets veranderen aan zijn tactische opstelling. De Bianconeri zouden terug moeten zijn naar de 3-5-2 met Arek Milik en Dusan Vlahović die naar verwachting als spitsen zullen spelen. Hoofdspeler en voormalig aanvoerder van Torino, Gleison Bremer, zal naar verwachting naast Danilo en Alex Sandro starten in de driemans achterlijn.

Voorspelling

Juventus maakt een moeilijk instant door en heeft koste wat kost een overwinning nodig, maar het zal niet gemakkelijk zijn tegen Juric’s kant. Keuze: Juventus 2, Turijn 1.

Leave a Comment