Stream live Liverpool vs. Leeds: pronostic Premier League, canal TV, cum să vizionezi online, cote

Leeds United se va îndrepta către Anfield, căutând să încheie o serie de meciuri fără a acumula puncte. Acolo, ei se vor confrunta cu Liverpool, treatment urmărește, de asemenea, să revină la căile câștigătoare în Leading League, după ce a pierdut weekendul trecut împotriva Nottingham Forest. Echipa lui Jurgen Klopp este în prezent pe locul opt în ligă, la cinci puncte în spatele lui Newcastle, pe locul patru. Roșii vor spera să creeze un impuls în Leading League după ce au câștigat în deplasare împotriva lui Ajax în timpul săptămânii. Leeds a pierdut patru meciuri la rând și antrenorul Jesse Marsch trebuie să pună câteva puncte pe tabla cu un club treatment este în prezent pe locul 18 în clasament. Iată ce trebuie să știți:

Vă rugăm să bifați caseta de înscriere pentru a confirma că doriți să vă abonați.

Vizualizarea informațiilor

Knowledge: sâmbătă, 29 oct. | Ora: 2:45 pm ET
Locație: Anfield — Liverpool, Anglia
TELEVIZOR: Usa Network
Transmitere stay: fuboTV (încearcă pe gratis)
Cote: Liverpool -340 Remiză +460 Leeds +800 (prin Caesars Sportsbook)

Joc recomandat | Liverpool vs. Leeds United

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut original.

Noutățile echipei

Liverpool: Roșii au avut doar două victorii în ultimele cinci meciuri din Premier League (două înfrângeri și un egal) și trebuie să se întoarcă pentru a câștiga meciuri dacă vor să aibă niște speranțe europene în acest sezon, având în vedere că Newcastle este cu cinci puncte în fața lui Klopp. echipa are un singur joc în mână. Cu Diogo Jota și Luis Diaz răniți, Liverpool se bazează acum pe jucători precum Roberto Firmino și Fabio Carvalho care s-au dovedit a fi într-o formă bună împotriva lui Ajax în timpul ultimului meci din UEFA Champions League și sunt așteptați să joace și împotriva Leeds sâmbătă.

CBS Athletics are un nou podcast zilnic de fotbal, care acoperă tot ce trebuie să știi despre frumosul joc. Asigurați-vă că ați urmărit Household of Champions pentru acoperirea celor mai mari jocuri, povești, știri despre transferuri cu Fabrizio Romano și tot ce se întâmplă în cel mai well-liked sport din lume.

Leeds: Antrenorul Jesse Marsch a confirmat că, „Stuart Dallas și Adam Forshaw sunt încă afară. În as well as, sunt discutabile Leo Hjelde și apoi Joffy [Joe Gelhardt]Rodrigo, Luis [Sinisterra] și Tyler Adams sunt cu toții puțin la îndoială” înainte de meciul cu Liverpool. “Vom vedea cum vor merge următoarele ore pentru toți acești jucători, Liverpool a fost unul dintre cei mai buni din lume în ultimii patru sau cinci ani. Cred că orice ar fi, este un grup de jucători profesioniști care înțelege treatment sunt cerințele”.

Previziune

Liverpool nu mai poate pierde puncte în Premier League și trebuie să câștige împotriva Leeds United sâmbătă. Alegere: Liverpool 2, Leeds 1.

Leave a Comment