Southampton vs. Arsenal livestream: Premier League-voorspelling, tv-kanaal, hoe te kijken, starttijd, kansen

Getty Images

Premier League-leiders Arsenal wil zondag negen overwinningen behalen in alle competities in St. Mary’s, tegen een ploeg uit Southampton die hen de afgelopen jaren meer dan een paar moeilijkheden heeft bezorgd. De ploeg van Ralph Hasenhuttl heeft de Gunners in eigen land twee keer in zoveel jaren verslagen en kwam in de midweek op zijn minst terug naar winnende manieren tegen Bournemouth.

De druk vertoont echter weinig tekenen van afname voor de Oostenrijker, die zegt dat hij “niet denkt aan ontslag of mijn toekomst”. Het zou inderdaad tricky zijn als een verlies voor de koplopers hem zou dwingen zijn standpunt te heroverwegen, maar het ontslagseizoen staat voor de deur in de Premier League. Hier leest u hoe u de wedstrijd kunt bekijken en wat u moet weten:

Informatie bekijken

  • Datum: zondag 23 oktober | Tijd: 9 uur ET
  • Locatie: St. Mary’s, Southampton, Verenigd Koninkrijk
  • Tv set/Livestream: Peacock
  • Kansen: Southampton +480 Teken +320 Arsenal -182 (via Caesars Sportsbook)

Aanbevolen spel | Southampton vs. Arsenal

Verhaallijnen

Southampton: Kyle Walker-Peters werd uitgesloten naast Valentino Livramento en Armel Bella-Kotchap, terwijl Ainsley Maitland-Niles niet in aanmerking komt voor zijn ouderclub Hasenhuttl wordt geconfronteerd met een behoorlijke crisis van cijfers in de verdediging, niet iets dat veel goeds voorspelt voor een ploeg die dit seizoen de zesde hoogste verwachte score in de Leading League heeft behaald. Toch is dit een team dat de neiging heeft om zijn beste prestaties thuis te leveren aan topclubs, door Arsenal vorig seizoen op het hoogste niveau te verslaan en Chelsea dit.

Over Arsenal gesproken, de Southampton-baas zei: “Ze zijn op dit instant mogelijk het beste team in de competitie en het is een tremendous ontwikkeld workforce fulfilled veel individuele kwaliteit. Maar we moeten een positieve instelling hebben en bij St. Mary’s willen we hebben laten zien dat we kunnen winnen van groups als Arsenal en Chelsea.”

Arsenal: Voor Mikel Arteta’s kant is de taak eenvoudig, althans voorlopig. Gain drie van hun volgende vier competitiewedstrijden — en idealiter het hele kwartet — en ze gaan de lange nationale voetbalpauze in voor het WK op de top van het Engelse voetbal. Het is een positie die ze zich aan het start van het seizoen nooit hadden kunnen voorstellen, maar zoals Granit Xhaka zei na de overwinning van donderdag tegen PSV Eindhoven in de Europa League, is dit een kans die ze moeten grijpen.

“Als je daar bent, moet je zo lang mogelijk op deze plek blijven”, zei hij. “Ik denk dat als we de kans krijgen om daar te blijven waar we nu zijn en het WK komt, het misschien een goede pauze is voor iedereen, misschien ook voor ons, om iets anders voor te bereiden voor januari.”

Mikel Arteta zal hopen Oleksandr Zinchenko terug te verwelkomen van zijn laatste spierprobleem en dat de lichte klop die Bukayo Saka donderdag ontving hem er niet van zal weerhouden volledig betrokken te zijn.

Voorspelling

Arsenal rijdt doorway de versnellingen in alle competities en hoewel de sleur van donderdag en zondag zwaar is, zouden ze genoeg in de tank moeten hebben om de klus te klaren. Keuze: Southampton , Arsenal 2

Leave a Comment