Southampton vs Arsenal livestream: Premier League-förutsägelse, TV-kanal, hur man tittar, starttid, odds

Getty bilder

Premier Leagues ledare Arsenal vill göra nio vinster i alla tävlingar på St. Mary’s på söndag, mot ett lag från Southampton som har gett dem mer än några svårigheter de senaste åren. Ralph Hasenhuttls lag har besegrat Gunners två gånger på så många år på hemmaplan och återvände åtminstone until att vinna mot Bournemouth i mitten av veckan.

Trycket visar dock få tecken på att avta för österrikaren, som säger att han “inte tänker på att bli sparkad eller min framtid.” Det skulle verkligen vara hårt om en förlust mot ligaledarna tvingade honom att ompröva den hållningen, adult men avskedandet av säsongen ligger mycket på oss i Leading League. Så här kan du se matchen och vad du behöver veta:

Visa facts

  • Datum: söndagen den 23 oktober | Tid: 09:00 ET
  • Plats: St. Mary’s, Southampton, Storbritannien
  • Television/livestream: Peacock
  • Odds: Southampton +480 Rita +320 Arsenal -182 (via Caesars Sportsbook)

Utvalda spel | Southampton mot Arsenal

Berättelser

Southampton: Kyle Walker-Peters var utesluten tillsammans med sådana som Valentino Livramento och Armel Bella-Kotchap medan Ainsley Maitland-Niles inte är berättigad att möta sin moderklubb Hasenhuttl står inför en ganska kris med siffror i försvaret, inte något som lovar gott för ett lag som har tillåtit de sjätte högsta förväntade målen i Leading League den här säsongen. Ändå är det här ett lag som tenderar att leverera sina bästa prestationer hemma mot topplag, som slog Arsenal i högstaligan förra säsongen och Chelsea denna.

På tal om Arsenal sa Southampton-chefen: “De är möjligen det bästa laget i ligan för tillfället och är ett superutvecklat lag med mycket individuell kvalitet. Adult males vi måste ha ett positivt tänkesätt och på St. Mary’s, vi har visat att vi kan vinna mot lag som Arsenal och Chelsea.”

Arsenal: För Mikel Artetas sida är uppgiften enkel, åtminstone för närvarande. Vinn tre av sina kommande fyra ligamatcher – och helst hela kvartetten – och de kommer att gå in i det långa inhemska fotbollsuppehållet för VM på toppen av engelsk fotboll. Det är en position de aldrig hade kunnat föreställa sig i i början av säsongen men som Granit Xhaka sa efter torsdagens vinst mot PSV Eindhoven i Europa League är detta en möjlighet de måste ta vara på.

“När du är där måste du vara där så länge som möjligt på den här platsen”, sa han. “Jag tror att om vi har chansen att stanna där vi är för tillfället och VM kommer, kanske det är ett bra uppehåll för alla, kanske för oss också, att förbereda något annat för januari.”

Mikel Arteta hoppas kunna välkomna Oleksandr Zinchenko tillbaka från sin senaste muskelfråga och att den lätta knackningen Bukayo Saka fick i torsdags kommer inte att hindra honom från att vara helt involverad.

Förutsägelse

Arsenal kör genom växlarna i alla tävlingar och även om det är tufft mellan torsdag och söndag borde de ha tillräckligt med i tanken för att få jobbet gjort. Val: Southampton , Arsenal 2

Leave a Comment