Sampdoria vs Roma odds, val, hur man tittar, livestream: 17 oktober 2022 italienska Serie A förutsägelser

Det har gjorts ett mål inom de första 33 minuterna av Romas senaste 11 italienska Serie A-matcher på landsväg, en trend som kommer att sättas på prov när klubben möter Sampdoria på måndag på Paramount+. Roma har vunnit raka Serie A-matcher efter att ha förlorat två ligamatcher i september. Sampdorias manager Dejan Stankovic kommer att möta en tuff uppgift i sin andra match som nyutnämnd supervisor, eftersom Roma bara har förlorat en gång på sina åtta senaste matcher mot Sampdoria och vunnit fem av dessa tävlingar. Du kan se vad som händer när du streamar matchen nu på Paramount+.

Avspark från Luigi Ferraris Stadium i Genua, Italien är satt till 12:30 ET. De senaste oddsen Roma vs. Sampdoria listar Roma som -140 favoriter (chance $140 för att vinna $100) på 90-minuterspengarlinjen, med Sampdoria som +430 underdogs. Oavgjort prissätts till +275 och över/beneath för totalt gjorda mål är 2,5. Måndagens match kommer att streamas live på Paramount+ med deras måste-ha Top quality-approach.

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje Serie A-match den här säsongen. Registrera dig nu och använd kampanjkoden UEFA22 för att få en 30-dagars free of charge provperiod. En prenumeration ger dig också tillgång until annat sportinnehåll, inklusive UEFA Champions League och Europa League, NWSL, NFL på CBS, och otaliga filmer och software. Få allt gratis i 30 dagar när du registrerar dig här och använder koden UEFA22.

Hur man ser Sampdoria vs. Roma

  • Sampdoria vs Roma datum: Måndagen den 17 oktober
  • Sampdoria vs Roma tid: 12:30 ET
  • Sampdoria vs Roma livestream: Paramount+ (få 30 dagar free of charge med kampanjkod UEFA22)

Italienska Serie A väljer Roma vs. Sampdoria

Innan du ställer in dig på måndagens match måste du se de italienska Serie A-valen från fotbollsinsidern Brandt Sutton. Sutton, en före detta kollegial fotbollsspelare, har varit SportsLines främsta fotbollsredaktör i mer än fem år. Han har följt fotbollen på nära håll underneath mycket längre tid och har tagit hänsyn till ledningstaktik, planerade laguppställningar och tidigare prestationer för att fatta de mest välgrundade besluten som möjligt och hålla fingret på pulsen över hela världen. Sutton har också varit på gång med sina bästa satsningar, med 132-102-1 på sina fotbollsval i år, vilket ger mer än $1 700 för $100 spelarna.

För Sampdoria vs Roma väljer Sutton Roma att vinna på pengalinjen till -140 odds. Sampdoria ligger i botten av den italienska Serie A-tabellen av en anledning, eftersom de inte har lyckats vinna en match i ligaspel den här säsongen. Roma har vunnit tre av de senaste fem matcherna mellan dessa lag och har bara förlorat en gång på sina senaste åtta head-to-head möten. Sampdoria har kämpat för att hitta baksidan av nätet och stängts av i tre av sina senaste fem hemmamatcher underneath ligaspel.

Klubben måste också anpassa sig till en supervisor, vilket ger Roma ytterligare en fördel i måndagens tävling. Blucerchiati har misslyckats med att vinna i sina första nio matcher för säsongen för första gången sedan 1972-73, vilket gör dem till ett lag att undvika just nu. Roma har underneath tiden kunnat komma tillbaka på rätt spår efter en dålig septembermånad och vunnit sina två senaste ligamatcher.

Hur person tittar, livestream italienska Serie A på Paramount+

Nu när du vet vad du ska välja, gör dig redo att titta på italienska Serie A. Besök Paramount+ nu för att se italienska Serie A, dina lokala CBS-sportevenemang stay, några av världens bästa fotbollsmatcher och mycket mer.

Leave a Comment