Sampdoria vs. Roma odds, picks, how to watch, live stream: 17 oktober 2022 Italiaanse Serie A voorspellingen

Er is een doelpunt gescoord in de eerste 33 minuten van Roma’s laatste 11 Italiaanse Serie A-wegwedstrijden, een trend die op de proef zal worden gesteld wanneer de club maandag op Paramount+ tegenover Sampdoria staat. Roma heeft opeenvolgende Serie A-duels gewonnen na twee competitieduels in september. Sampdoria-supervisor Dejan Stankovic staat voor een zware taak in zijn tweede wedstrijd als de nieuw aangestelde supervisor, aangezien Roma slechts één keer verloor in hun laatste acht wedstrijden tegen Sampdoria en vijf van die wedstrijden received. Je kunt zien wat er gebeurt als je de wedstrijd nu streamt op Paramount+.

De aftrap van het Luigi Ferraris-stadion in Genua, Italië, staat gepland om 12:30 uur ET. De laatste kansen voor Roma vs. Sampdoria vermelden Roma als de -140 favorieten (risico $140 om $100 te winnen) op de 90 minuten durende geldlijn, achieved Sampdoria als de +430 underdogs. Een gelijkspel kost +275 en de about/underneath voor het totaal aantal gescoorde doelpunten is 2,5. De wedstrijd van maandag wordt live gestreamd op Paramount+ met hun onmisbare Quality-abonnement.

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke Serie A-wedstrijd te bekijken. Meld u nu aan en gebruik de promotiecode UEFA22 om een ​​gratis proefperiode van 30 dagen te krijgen. Een abonnement geeft je ook toegang tot andere sportcontent, waaronder de UEFA Champions League en Europa League, NWSL, NFL op CBS en talloze films en shows. Krijg het allemaal 30 dagen gratis als je je hier aanmeldt en de code UEFA22 gebruikt.

Hoe Sampdoria vs. Roma te kijken

  • Datum Sampdoria vs. Roma: maandag 17 oktober
  • Sampdoria vs. Roma tijd: 12:30 uur ET
  • Sampdoria vs. Roma livestream: Paramount+ (krijg 30 dagen gratis fulfilled promocode UEFA22)

Italiaanse Serie A kiest voor Roma vs. Sampdoria

Voordat je je afstemt op de wedstrijd van maandag, moet je de Italiaanse Serie A-keuzes van voetbalinsider Brandt Sutton zien. Sutton, een voormalig collegiaal voetballer, is al meer dan vijf jaar de topvoetbalredacteur van SportsLine. Hij volgt het voetbal al veel langer op de voet en houdt rekening achieved managementtactieken, geprojecteerde opstellingen en prestaties uit het verleden om de ideal geïnformeerde beslissingen te nemen, waarbij hij overal ter wereld de vinger aan de pols houdt. Sutton was ook goed bezig satisfied zijn beste weddenschappen, satisfied een score van 132-102-1 voor zijn voetbalkeuzes dit jaar, waarmee hij meer dan $ 1.700 terugbracht voor gokkers van $ 100.

Voor Sampdoria vs. Roma kiest Sutton Roma om te winnen op de geldlijn met een quotering van -140. Sampdoria staat niet voor niets onderaan de Italiaanse Serie A-tabel, omdat ze dit seizoen geen competitiewedstrijd hebben gewonnen. Roma gained drie van de laatste vijf wedstrijden tussen deze groups en verloor slechts één keer in hun laatste acht onderlinge ontmoetingen. Sampdoria experienced moeite om de achterkant van het web te vinden en werd uitgeschakeld in drie van hun laatste vijf thuiswedstrijden tijdens competitiewedstrijden.

De club moet zich ook aanpassen aan een supervisor, waardoor Roma nog een voordeel krijgt in de wedstrijd van maandag. De Blucerchiati hebben voor het eerst sinds 1972-73 geen overwinning behaald in hun eerste negen wedstrijden van het seizoen, waardoor ze een team zijn om nu te vermijden. Roma is er ondertussen in geslaagd om na een slechte maand september weer op de rails te komen door hun laatste twee competitieduels te winnen.

Hoe te kijken, livestream Italiaanse Serie A op Paramount+

Nu je weet wat je moet kiezen, kun je de Italiaanse Serie A bekijken. Bezoek Paramount+ nu om de Italiaanse Serie A, je dwell lokale CBS-sportevenementen, enkele van ‘s werelds beste voetbalwedstrijden en nog veel meer te zien.

Leave a Comment