Så här tittar du på Brentford vs. Chelsea: TV-kanal, info om Premier League livestream, starttid

Getty bilder

Leading League är tillbaka i aktion på onsdag.

Vem spelar

  • Chelsea @ Brentford
  • Aktuella rekord: Chelsea 5-2-2 Brentford 3-3-4

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad gratis för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Vad du ska veta

Chelsea och Brentford möts för sin första etapp för säsongen klockan 14:30 ET på onsdag på Gtech Local community Stadium. Lagen delade sina matchuper förra året, där Chelsea vann den första med 1- på bortaplan och Brentford tog den andra med 4-1.

Chelsea höll nollan mot Aston Villa i söndags och tog matchen med 2-.

Samtidigt fick Brentford sig på brädet mot Brighton & Hove Albion i fredags, adult males Brighton följde aldrig efter. Brentford kunde mala fram en sound seger över Brighton och vann med 2-.

Deras vinster stötte Chelsea until 5-2-2 och Brentford till 3-3-4. Vi får se vilket lag som kan bära över sin framgång och vilket lag som oundvikligen faller när Chelsea och Brentford möts.

CBS Athletics har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se till att följa Property of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära sport.

Hur man tittar

Seriens historia

Brentford och Chelsea har båda en seger på sina två senaste matcher.

  • 2 april 2022 – Brentford 4 mot Chelsea 1
  • 16 oktober 2021 – Chelsea 1 vs. Brentford

Leave a Comment