Real Madrid vs. Barcelona: El Clasico livestream, hoe te kijken, kansen als Xavi’s mannen kijken om terug te stuiteren

Op zondag vindt het laatste hoofdstuk van misschien wel ‘s werelds grootste voetbalrivaliteit plaats als Real Madrid Barcelona verwelkomt in het Santiago Bernabeu voor El Clasico. Het is de eerste ontmoeting van het seizoen tussen de twee Spaanse reuzen en het komt satisfied elke koers in de tegenovergestelde richting, althans zo lijkt het. Ze betreden het dagniveau bovenaan La Liga-tafel achieved 22 punten, hoewel Barca op de eerste plaats staat vanwege een doelpuntenverschil.

Genuine bleef dit seizoen ongeslagen, ook in de Champions League, maar Barça wankelt in deze wedstrijd, satisfied de UCL-uitschakeling in het gezicht.

Barca verloor vorige 7 days bij Inter Milan op speeldag 3 en blies woensdag een voorsprong thuis tegen de Italiaanse kant op speeldag 4, genoegen nemend achieved een 3-3 gelijkspel dat meer naar verlies smaakte dan naar iets anders. Het laat hen drie punten achter op Inter achieved nog twee wedstrijden te gaan. Als Inter aan het einde van de maand op speeldag 5 zegeviert van Viktoria Plzen, wordt Barca uitgeschakeld uit de UCL.

Supervisor Xavi heeft het gevoel dat zijn crew het moeilijk heeft gehad door de recente resultaten in Europa, waardoor ze op de rand van een nieuwe gênante uitschakeling op het grootste podium staan. Fulfilled alle toevoegingen in het laagseizoen, onder leiding van Robert Lewandowski, zag niemand dit aankomen.

“Het is moeilijk om iets te zeggen, want we deden het heel goed in de eerste helft, heel goed”, vertelde Xavi na de wedstrijd aan CBS Sporting activities. “We verdienen veel meer vind ik in het resultaat, maar dit is voetbal. We geven veel toe in de tweede helft. Veel, veel.”

Hoe te kijken en kansen

  • Datum: zondag 16 okt. | Tijd: 10:15 uur ET
  • Locatie: Santiago Bernabeu — Madrid
  • Tv: ESPN Deportes | Livestream: fuboTV (gratis proberen)
  • Kansen: Serious Madrid +123 Teken +260 Barcelona +210 (by means of Caesars Sportsbook)

Barca stond drie doelpunten toe aan Inter in die tweede sessie van 45 minuten. Barca experienced 25 schoten in vergelijking satisfied de 11 van Inter, maar moest twee keer van een achterstand komen om een ​​punt te redden. Een deel van het probleem dat Barça momenteel heeft, is het gebrek aan gezonde centrale verdedigers. De afgelopen weken moesten ze Gerard Pique starten, die lichtjaren verwijderd is van een goede verdediger meer te zijn, blijkt uit het cadeau van Nico Barella op woensdag. Ze hebben Marcos Alonso ook als centrale verdediger gestart vanwege een blessure. Alonso is een vleugelverdediger of vleugelverdediger die niet bekend staat als allesbehalve ondermaats in de verdediging, dus als je hem centraal achterin moet zetten, is dat zorgwekkend.

Op de tafel van de coach liggen momenteel deze centrale verdedigers:

  • Ronald Araujo (adductoren avulsie), out tot in ieder geval na Kerstmis
  • Jules Kounde (Achilles-problemen), uit sinds 23 september, maar mogelijk dit weekend terug
  • Andreas Christensen (verstuikte enkel), out sinds 5 oktober satisfied onduidelijke terugkeer

Dat zijn de drie beste centrale verdedigers van Barça, dus het is niet verwonderlijk om te zien hoe deze backline worstelt. Xavi weet dat het een probleem is, maar hij weet dat er meer nodig is dan alleen gezonde lichamen.

“We moeten agressiever zijn”, zei hij. “Dit is Champions League. We geven veel toe, en dan, oké, we trekken, maar het is niet genoeg. Het is niet genoeg. Ik denk dat het echt, echt, heel wreed voor ons is.”

“Op dit soort niveau is het natuurlijk heel gevaarlijk. Het resultaat veranderde in vijf minuten. We hadden mentaliteit, we tekenen, maar het is moeilijk om iets te zeggen omdat het wreed is … In Milaan, ook in München, omdat ik denk we verdienden veel meer.

“We hebben de intensiteit verlaagd, de hoge druk was niet hetzelfde… De omloop van de bal, alles was anders. Jammer.”

Als die zondag niet worden gecorrigeerd, stel je dan eens voor wat Karim Benzema en Vinicius Jr. zouden kunnen doen. De aanval van Barça was voor een groot deel solide, ondanks een recente sloppenwijk. Ze scoorden gemiddeld minder dan één doelpunt for every wedstrijd in hun laatste drie wedstrijden tijdens deze recente ontmoeting achieved Inter. Maar de verdediging kreeg woensdag de grootste nederlaag van de campagne. Om dat in El Clasico te voorkomen, moeten ze scherper en fitter zijn en een intensiteit tonen die in Camp Nou ontbrak.

Leave a Comment