PSG vs. Marseille livestream: Ligue 1-voorspelling, tv-kanaal, online kijken, tijd, nieuws en kansen

Paris Saint-Germain ontvangt zondag Olympique de Marseille voor de eerste Classique van het Ligue 1-seizoen. Parc des Princes is de locatie voor de laatste aflevering van hun bittere rivaliteit fulfilled de mannen van Christophe Galtier die drie punten verwijderd zijn van Igor Tudor’s kant die in het spel komen. FC Lorient staat in het klassement ingeklemd tussen PSG en OM, terwijl de bezoekers halverwege de week op Sporting CP wonnen om hun kansen op het bereiken van de knock-outfase van de UEFA Champions League te vergroten.

“De spelers zijn geconcentreerd op Marseille, een enorme wedstrijd waar iedereen op zit te wachten”, zei Galtier op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. “Zelfs voordat ik PSG-coach werd, keek ik uit naar deze wedstrijden. Ik ben PSG-mentor en daar ben ik trots op. We zijn gefocust op wat we moeten doen en dat is goed spelen en de fans plezieren. Mijn spelers gelukkig zien en goed trainen voor OM, dat maakt me blij en trots.”

In excess of de beschikbaarheid van Lionel Messi na zijn recente kuitproblemen, was Galtier positief en suggereerde hij dat de legendarische Argentijn terug zal zijn voor de enorme ontmoeting van zondag: “Lionel trainde normaal op vrijdagochtend en zal dat zaterdag opnieuw doen”, zei de Franse tacticus. “We zullen zien hoe hij reageert op de sessies. Op dit moment is hij beschikbaar voor Marseille.”

Dit zijn onze verhaallijnen, hoe je de wedstrijd kunt bekijken en meer:

Hoe te kijken en kansen

  • Datum: zondag 16 okt. | Tijd: 14:45 ET
  • Locatie: Parc des Princes — Parijs
  • Tv: beIN Sports Usa | Livestream: fuboTV (free of charge proberen)
  • Kansen: PSG -300 Trek +450 OM +750 (by means of Caesars Sportsbook)

Verhaallijnen

PSG: Het was een wilde week voor de Franse kampioen met een reeks aantijgingen, waaronder het ongeluk van sterspeler Kylian Mbappé achieved de club en beschuldigingen van achterbakse en destabiliserende invloeden die door de club worden gesteund. Galtier was een gefrustreerde figuur tijdens zijn persconferentie, die volgens hem was gekaapt om niet-voetbalkwesties te bespreken voorafgaand aan een grote wedstrijd en na weer een grote UCL-wedstrijd.

“Allereerst moet je controle hebben, ervaring hebben en een bepaalde leeftijd hebben om dit allemaal te beheren,” zei hij. “Wat ik wil zeggen is dat je nooit fulfilled mij around voetbal praat. Ik ben hier als de hoofdcoach van PSG en ben er trots op, maar we besteden 90 seconden van een persconferentie van 10 minuten om het spel te bespreken. Ongeacht wat ik zeg je, ik heb het tegenovergestelde gelezen. Ik ben hier niet om commentaar te geven op geruchten. Kylian’s reactie was de beste – hij sprak op het veld door goed te presteren en male van de wedstrijd te zijn. Ik heb de geruchten niet achieved hem besproken, maar ik zie een serieuze Kylian in opleiding — zeer geïnvesteerd.

“Het zet me niet onder druk, maar het is vervelend. Het irriteert me om niet around voetbal en mijn werk te praten. Mijn passie is voetbal, winnen en het verste punt bereiken in competities. Er is geen enkele druk satisfied betrekking tot de andere dingen Ik allow op wat mijn team beïnvloedt.”

Ondanks het drama van deze 7 days, is het gemakkelijk om te vergeten dat PSG ongeslagen blijft en hun voorsprong in de major van de Ligue 1 zou kunnen uitbreiden achieved een nieuwe overwinning ten koste van een directe rivaal in het start out van het seizoen.

Op zoek naar nog meer verslaggeving van het spel van de wereld? Luister hieronder en volg ¡Qué Golazo! Een dagelijkse CBS-voetbalpodcast waar we je buiten het veld en about de hele wereld meenemen voor commentaar, previews, herhalingen en meer.

OM: Voor Marseille waren ze ook in eigen land ongeslagen tot de onverwachte 2-1 nederlaag van afgelopen weekend tegen AC Ajaccio. Tudor en zijn mannen keren echter hun Champions League-situatie om en hebben hier de kans om te voorkomen dat PSG al te ver wegtrekt op de Ligue 1-leading. De indrukwekkende recente vorm van Amine Harit gaat door, en OM zal hun toppresteerders op hun greatest nodig hebben zonder uitsupporters in de hoofdstad vanwege de afgedwongen politieregels.

Voorspelling

Keuze: PSG 2-1 Marseille. Ik denk dat deze dichtbij zal zijn en dat beide groups zullen scoren, maar dat de gastheren uiteindelijk gewoon te veel zullen hebben voor hun felle vijanden. Alle ogen zullen weer op Mbappé gericht zijn, wat hem goed zal uitkomen, terwijl de terugkeer van Messi de aanval een increase zal geven. Op voorwaarde dat Galtier defensieve afwezigheden goed opvangt, zou PSG OM zonder al te veel poespas moeten kunnen uitschakelen.

Leave a Comment