Pronostic Villarreal vs Osasuna, cote: alegeri din La Liga 2022, cele mai bune pariuri pentru 17 octombrie de la un expert dovedit în fotbal

Villarreal va încerca să revină luni, când o găzduiește pe Osasuna într-un meci din La Liga spaniolă din Valencia, Spania. Villarreal (3-3-2) a căzut pe locul nou în clasamentul La Liga după un început puternic și își joacă meciurile de acasă la 40 de mile distanță, în timp ce stadionul este renovat. Ei au avut succes în Europa Meeting League, dar caută să întrerupă o serie de patru meciuri fără victorii în La Liga. Submarinul galben a pierdut sâmbăta trecută cu 1- în fața Authentic Sociedad, dar a învins-o joi pe Austria Viena cu 1- în Liga Conferințelor. Osasuna (4-1-3) se află pe locul choose în clasament, cu un punct în fața lui Villarreal, dar nu a câștigat în ultimele trei. Au pierdut cu 2-1 cu Valencia pe 7 octombrie în ultimul lor meci.

Kickoff-ul este programat pentru 15:00 ET pe Estadi Ciutat de Valencia. Caesars Sportsbook listează Villarreal drept favoriți de -135 (risc 135 USD pentru a câștiga 100 USD) în ultimele sale cote Villarreal vs Osasuna. Osasuna are +380 de subdomeni, o remiză are un preț de +270, iar peste/sub pentru totalul de goluri este de 2,5. Înainte de a facial area alegeri între Osasuna și Villarreal City, trebuie să vedeți previziunile La Liga spaniolă de la Martin Eco-friendly, un specialist în fotbal.

După ce a lucrat în industria pariurilor sportive timp de câțiva ani, Inexperienced a devenit un scriitor profesionist de activity și handicapator și a acoperit jocul în întreaga lume. De atunci, alegerile sale de fotbal european au fost uimitor de specific. Green a generat aproape 33.000 de dolari pentru pariori de 100 de dolari din sezonul 2017-18, iar el are 6-5 (+1,96 unități) la alegerile din La Liga în acest an. Are degetul pe pulsul jocului pe tot globul.

Acum, Environmentally friendly a defalcat meciul Villarreal vs Osasuna din toate unghiurile și doar și-a blocat alegerile și predicțiile La Liga. Puteți merge la SportsLine acum pentru a vedea alegerile. Iată liniile de pariere și tendințele pentru Osasuna vs Villarreal:

  • Villarreal vs Osasuna spread: Villarreal -,5 (-145)
  • Villarreal vs Osasuna peste/sub: 2,5 goluri
  • Linia monetară Villarreal vs Osasuna: Villarreal -135, Osasuna +380, Remiză +270
  • VIL: Villarreal a marcat o dată în ultimele patru jocuri
  • OSA: Osasuna are scor 1-4-4 în ultimele nouă meciuri de luni
  • Alegeri Villarreal vs Osasuna: Vezi alegerile la SportsLine

De ce ar trebui să susțineți Villarreal

Submarinul galben este echipa mai talentată și va fi nerăbdătoare să revină la forma așteptată. Au jucat bine în Europa Convention League, așa că trebuie doar să transfere acel succes în ligă. Apărarea nu a fost o problemă, Villarreal a permis doar trei goluri în cele choose meciuri de ligă. Au marcat doar 10, dar se confruntă cu o echipă Osasuna care a marcat nouă în timp ce a primit opt. În jocul din Conference League, ei au marcat 12 în timp ce au permis doar patru și au câștigat deja un loc în faza eliminatorie, cu două meciuri rămase în grupa.

Raul Albiol și Pau Torres sunt susținătorii unei apărări care a permis doar un gol în trei meciuri pe teren propriu. Villarreal permite puțin peste trei șuturi pe țintă pe meci și ocupă locul cinci în ligă în procente de presiune reușită (29,4). Portarul veteran Geronimo Rulli ocupă locul al doilea în La Liga cu un procent de salvare de 88,5 și este la egalitate pe locul șase cu 23 de salvari.

De ce ar trebui să susțineți Osasuna

Los Rojillos nu au avut probleme cu Villarreal de când s-au întors în clasamentul de vârf în 2019. Au câștigat patru din cele șase întâlniri de atunci (4–2) și i-au depășit cu 5-2 în ultimele trei meciuri. Ei vor fi echipa mult mai proaspătă, Villarreal venind joi dintr-un meci din Convention League, în timp ce Osasuna a jucat ultima dată pe 7 octombrie. Yellow Submarine ar putea avea, de asemenea, mai puțin decât suportul obișnuit de acasă, jucând pe stadionul lui Levante și va lipsi atacantul cheie Gerard. Moreno prin accidentare. Moreno a marcat singurul gol pentru Villarreal în cele două întâlniri de anul trecut.

Osasuna a permis doar trei goluri în ultimele patru meciuri și doar două din cele decide goluri primite în total au venit la deplasare. Au permis 27 de șuturi pe poartă în cele opt meciuri. Osasuna a ținut mingea doar pentru 27% din întâlnirea din martie, dar a învins Villarreal cu 12-10 și a ținut submarinul galben la o lovitură la poartă. Los Rojillos a mers cu 4–1 în primele cinci meciuri, așa că vor căuta să-și recapete această formă.

Cum să faci alegeri Osasuna vs Villarreal

Environmentally friendly a spart meciul Osasuna vs. Villarreal din toate unghiurile și merge sub pe totalul golurilor. El are, de asemenea, un alt pariu încrezător și o defalcare completă a meciului. El împărtășește doar acele alegeri aici.

Deci, cine câștigă Villarreal vs Osasuna în meciul de luni din La Liga spaniolă? Și unde se află toată valoarea pariurilor? Vizitați SportsLine acum pentru a vedea cele mai bune pariuri pentru Osasuna vs. Villarreal, toate de la expertul european în fotbal treatment a generat aproape 33.000 USD pentru pariori de 100 USD în ultimele patru sezoane.

Leave a Comment