Pronostic Manchester United vs Tottenham, cote: Expertul de top dezvăluie alegerile din Premier League engleză pentru 19 octombrie

Este o luptă între primele cinci echipe din clasamentul Leading League engleză când Manchester United îl găzduiește pe Tottenham miercuri la Previous Trafford. Male United (5-1-3) a fost într-o serie impresionantă de la o serie de înfrângeri de două meciuri la începutul sezonului. Ei l-au învins pe Liverpool și i-au oferit liderului ligii Arsenal singura lor pierdere în timpul alergării și acum ocupă locul cinci în clasament. Spurs (7-2-1) sunt la egalitate cu Manchester City pentru al doilea cel mai mare număr de puncte din ligă, dar sunt al treilea în funcție de diferența de goluri. Tottenham a fost, de asemenea, pe rol, dar s-a luptat cu United în ultimii ani. United a intrat cu un egal – cu Newcastle duminica trecută, în timp ce Spurs a învins Everton cu 2- în ziua precedentă.

Kickoff-ul în Manchester, Anglia este programat pentru 3:15 pm ET. Cele mai recente cote Manchester United vs. Tottenham de la Caesars Sportsbook îl listează pe United drept favoritul cu +140 (risc 100 USD pentru a câștiga 140 USD), Spurs fiind cel defavorizat de +180. O remiză are prețul de +250, iar peste/sub pentru totalul de goluri marcate este stabilit la 2,5. Înainte de a bloca orice alegeri Tottenham vs. Manchester United sau pronosticuri din Leading League engleză, trebuie să vedeți ce are de spus Brandt Sutton, qualified în fotbal SportsLine.

Sutton, un fost jucător de fotbal colegial, a fost cel mai bun editor de fotbal al SportsLine timp de aproape cinci ani. El a urmărit fotbalul îndeaproape mult mai mult timp și ia în considerare tacticile manageriale, formațiile proiectate și performanțe anterioare pentru a lua cele mai informate decizii posibile, ținând degetul pe pulsul jocului pe tot globul.

Sutton a fost, de asemenea, pe rol cu ​​cele mai bune pariuri ale sale, ajungând 133-103-1 la alegerile sale de fotbal în 2022, returnând aproape 1.700 USD pentru pariorii de 100 USD.

Acum, Sutton a defalcat meciul Manchester United vs. Tottenham din toate unghiurile și doar și-a blocat alegerile și predicțiile EPL. Puteți merge acum la SportsLine pentru a-i vedea alegerile. Iată liniile de pariere și tendințele pentru Tottenham vs. Manchester United:

  • Distribuție Man U vs. Tottenham: United -,5 (+125)
  • Guy U vs Tottenham peste/sub: 2,5 goluri
  • Linia monetară Male U vs. Tottenham: United +140, Spurs +180, Remiză +250
  • OM: Pink Devils nu au câștigat patru meciuri consecutive împotriva lui Spurs din 2009-10
  • TOT: Spurs sunt 11-4-1 în ultimele 16 meciuri EPL, cu un avantaj de 35-12 goluri
  • Alegeri Male U vs. Tottenham: Vezi alegerile aici

Joc recomandat | Manchester United contra Tottenham Hotspur

De ce ar trebui să susții Manchester United

Pink Devils au parcurs un drum lung de la panica treatment a urmat primele două înfrângeri. Singura lor pierdere în ligă de atunci a venit împotriva campionilor în curs, Manchester City, iar victoriile împotriva puterilor EPL Liverpool și Arsenal au creat încrederea necesară. United a pierdut doar o dată în ultimele șapte întâlniri cu Spurs (5-1-1) și a fost învins de doar două ori în ultimele 18 meciuri EPL acasă (10-6-2). Spurs, între timp, au câștigat de două ori în șapte încercări în deplasare în toate competițiile și au trei goluri în ultimele cinci meciuri de pe drum.

United și-a avut șansele acasă împotriva lui Newcastle duminică și va căuta să le termine de knowledge aceasta. Ei au primit 15 goluri în ligă, dar doar patru au venit la Outdated Trafford, iar Spurs au marcat șapte din cele 22 de goluri în meciuri de drum. Marcus Rashford (trei goluri), Jadon Sancho (două), Anthony Martial (două) și Bruno Fernandes (unul) sunt toți jucători dovediți pentru United. Cristiano Ronaldo poate avea și el un effect uriaș, desigur, și a marcat patru dintre cele șase goluri ale echipei împotriva lui Spurs anul trecut.

De ce ar trebui să susții Tottenham

Spurs au avantajul clar în marcare, cu Harry Kane și Son Heung-min conducând un atac care are 22 de goluri. Kane a marcat pentru al cincilea meci consecutiv din ligă când a transformat un penalty împotriva lui Everton și este al doilea în ligă cu nouă goluri. Son a marcat 23 în sezonul trecut și începe să se încingă, cu cinci în ultimele șase meciuri. Tottenham profită la utmost de loviturile lor și-și ține portarul departe de probleme. Ei au pus 39& din încercările lor în poartă, în timp ce adversarii au lovit plasa doar 24% din timp, ambele marchează cel mai bun din ligă.

Acea eficiență ar putea fi o problemă majoră pentru portarul United, David de Gea, treatment a salvat doar 23 din cele 38 de lovituri pe treatment le-a înfruntat (60,5&). United a primit încă cinci goluri decât Spurs, iar Hugo Lloris de la Tottenham are un procent de salvare de 74,3.

Cum să faci alegeri între Tottenham și Manchester United

Sutton a analizat meciul Manchester United vs. Tottenham din toate părțile și trece peste pe totalul golurilor. El are, de asemenea, alte două cele mai bune pariuri încrezătoare, inclusiv un joc puternic asupra unui marcator și o defalcare completă a meciului. El își împărtășește doar alegerile și analizele din Premier League aici.

Deci cine câștigă Tottenham împotriva Manchester United? Și unde se află toată valoarea pariurilor? Vizitați SportsLine acum pentru a vedea cele mai bune pariuri pentru Manchester United vs. Tottenham, toate de la expertul în fotbal care a câștigat aproape 1.700 USD la alegerile sale de fotbal în 2022 și aflați.

Leave a Comment