Pronostic Manchester United vs Chelsea, cote: Expert dezvăluie alegerile din Premier League engleză pentru 22 octombrie

Două echipe din primele cinci se confruntă sâmbătă la Stamford Bridge, când Chelsea îl găzduiește pe Manchester United într-un meci din Premier League engleză. Albaștrii (6-2-2) sunt neînvinși în șapte meciuri de când Graham Potter a preluat funcția de antrenor luna trecută, dar au ajuns miercuri la un egal dezamăgitor – cu Brentford. Manchester United (6-1-3) a câștigat patru din ultimele cinci meciuri din ligă și a văzut o revenire uriașă după o remiza dezamăgitoare fără scoruri împotriva lui Newcastle weekendul trecut. Au urmat asta cu o victorie masivă cu 2- împotriva lui Tottenham, miercuri, pentru a se muta la un punct de Chelsea în clasamentul EPL.

Kickoff-ul la Londra este programat pentru 12:30 pm ET. Caesars Sportsbook listează Chelsea ca favorită cu +110 (risc 100 USD pentru a câștiga 110 USD) în ultimele sale cote Chelsea vs. Manchester United. Diavolii Roșii sunt cei defavorizați cu +245, o remiză are prețul de +240, iar peste/sub pentru totalul de goluri din meci este de 2,5. Înainte de a bloca orice alegeri Manchester United vs. Chelsea sau pronosticuri din Leading League engleză, trebuie să vedeți ce are de spus Martin Environmentally friendly, specialist în fotbal SportsLine.

După ce a lucrat în industria pariurilor sportive timp de câțiva ani, Inexperienced a devenit scriitor profesionist de activity și handicapator și a acoperit jocul în întreaga lume. De atunci, alegerile sale de fotbal european au fost uimitor de precise. Eco-friendly a generat aproape 33.000 USD pentru pariori de 100 USD din sezonul 2017-18 și are degetul pe pulsul jocului pe tot globul.

Acum, Inexperienced a defalcat meciul Manchester United și Chelsea din toate unghiurile și doar și-a blocat alegerile și predicțiile EPL. Puteți merge acum la SportsLine pentru a-i vedea alegerile. Iată liniile și tendințele de pariere pentru Chelsea vs. Manchester United:

  • Chelsea vs. Man United distribute: Chelsea -,5 (+105)
  • Chelsea vs. Person United peste/sub: 2,5 goluri
  • Linia monetară Chelsea vs. Man United: Chelsea +110, United +245, Remiză +240
  • CHE: Au marcat mai multe goluri în șase din ultimele șapte meciuri.
  • OM: Au primit mai mult de un gol doar o dată în ultimii choose.
  • Alegerile Chelsea vs. Gentleman United: Vezi alegerile aici

De ce ar trebui să o susții pe Chelsea

Albaștrii vor fi nerăbdători să compenseze performanța lor nepăsătoare în fața lui Brentford, iar mulțimea gazdă va sta pe spate. Ei au ținut mingea pentru 67% din meci și au avut 14 lovituri (cinci pe plasă) împotriva Albinelor, dar nu au putut ajunge pe tablă. Mason Mount a jucat la un nivel superior de când Potter a preluat și a implementat un stil mai up-tempo. Tânărul de 23 de ani are două goluri și patru pase decisive în toate competițiile și are în față câțiva jucători talentați de hrănit.

Raheem Sterling (trei goluri în ligă) se numără printre cei care ar putea profita de o linie de fundare a lui Gentleman U care a primit 11 din cele 15 goluri totale în meciurile sale pe drum. Kai Havertz (două goluri) și Pierre-Emerick Aubameyang (unul) au viteza de a exploata apărarea, iar creativitatea lui Christian Pulisic ar putea fi apelată. Starul USMNT are un gol și un assist în nouă jocuri (două starturi). Blues au 3-1- și in addition-5 la goluri acasă, în timp ce United a pierdut de două ori și este minus-4 în meciurile în deplasare.

De ce ar trebui să susții Manchester United

Încrederea Crimson Devils a crescut de săptămâni, iar victoria împotriva lui Spurs ar trebui să-i aducă la un nivel maxim. Ei au postat trei foaia neîntreruptă în toate competițiile și au marcat mai multe goluri în cinci din ultimele șapte. Bruno Fernandes a obținut în cele din urmă al doilea gol în ligă miercuri. Starul portughez a avut 28 de goluri și 18 pase decisive în ultimele două sezoane.

Creșterea lui United a coincis cu punerea în bancă de către managerul Erik 10 Hag a Cristiano Ronaldo și căpitanului Harry Maguire, treatment luptă, provocând un sentiment de urgență în colegii lor. Managerul a găsit o formulă câștigătoare, care involve Fred (care a marcat și miercuri) și Casemiro creând ocazii și oameni ca Marcus Rashford și Antony care finalizează lucrurile. Au trei goluri fiecare.

Cum să faci alegeri Chelsea vs. Manchester United

Eco-friendly a analizat meciul Manchester United vs Chelsea din toate părțile și se sprijină pe Less than pe totalul golurilor. El oferă, de asemenea, trei cele mai bune pariuri încrezătoare, inclusiv două care ar plăti la moreover-bani și are o defalcare completă a meciului. El își împărtășește doar alegerile și analizele din Leading League aici.

Deci cine câștigă Chelsea împotriva Manchester United? Și unde se află toată valoarea pariurilor? Vizitați SportsLine acum pentru a vedea cele mai bune pariuri pentru Manchester United vs. Chelsea, toate de la expertul european în fotbal care a generat aproape 33.000 USD pentru pariori de 100 USD în ultimele patru sezoane și aflați.

Leave a Comment