Pronostic Barcelona vs. Villarreal, cote: alegeri din La Liga 2022, cele mai bune pariuri pentru 20 octombrie de la un expert dovedit în fotbal

Barcelona va încerca să pună în urmă o înfrângere dificilă în rivalitate când îl găzduiește pe Villarreal într-un meci din La Liga spaniolă, joi, pe Camp Nou. Barca (7-1-1) a pierdut cu 3-1 cu Authentic Madrid în El Clasico duminică la Bernabeu, dar știu că vor avea șansa să-și întoarcă favoarea pe Camp Nou și trebuie doar să keep on să câștige. La Blaugrana a căzut cu trei puncte în spatele campionilor în curs de pe tabelul La Liga, dar își propune să fie chiar acolo la last. Pentru a confront acest lucru, trebuie să treacă de echipe precum Villarreal (4-3-2), treatment se află pe locul șapte în clasament după o victorie cu 2- împotriva Osasuna, luni. Yellow Submarine a fost cea mai bună echipă defensivă a ligii, dar Barcelona este și ea în această conversație, așa că ar putea fi una strânsă. Barcelona a dominat seria, dar echipele și-au împărțit cele două întâlniri sezonul trecut, echipa de drum câștigând de fiecare dată.

Kickoff-ul în Barcelona, ​​Spania este programat pentru 15:00 ET. Caesars Sportsbook listează Barcelona drept favoriți de -215 (risc 215 USD pentru a câștiga 100 USD) în ultimele sale cote Barcelona vs. Villarreal. Villarreal sunt cei cu +525 de dezavantajați, o remiză are un preț de +350, iar peste/sub pentru totalul de goluri marcate este stabilit la 2,5. Înainte de a bloca orice alegeri Villarreal vs. Barcelona sau predicții pentru La Liga spaniolă, asigurați-vă că verificați ce are de spus Martin Green, qualified în fotbal SportsLine.

După ce a lucrat în industria pariurilor sportive timp de câțiva ani, Eco-friendly a devenit un scriitor profesionist de sport și handicapator și a acoperit jocul în întreaga lume. De atunci, alegerile lui de fotbal european au fost uimitor de specific. Inexperienced a generat aproape 33.000 de dolari pentru pariori de 100 de dolari din sezonul 2017-18, iar el are 6-5 (+1,96 unități) la alegerile sale din La Liga în 2022. Are degetul pe pulsul jocului pe tot globul.

Acum, Inexperienced a defalcat meciul Barcelona vs. Villarreal din toate unghiurile și doar și-a blocat alegerile și predicțiile La Liga. Puteți merge la SportsLine acum pentru a vedea alegerile lui Eco-friendly. Iată liniile și tendințele de pariere pentru Villarreal vs Barcelona:

  • Marja Barcelona vs Villarreal: Barcelona -1,5 (+120)
  • Barcelona vs Villarreal peste/sub: 2,5 goluri
  • Linia de bani Barcelona vs Villarreal: Barcelona -215, Villarreal +525, Remiză +350
  • BAR: Ei au 1–2 în ultimele trei meciuri de joi
  • VIL: Nu au reușit să înscrie în patru meciuri consecutive
  • Alegeri Barcelona vs Villarreal: Vezi alegerile aici

De ce ar trebui să susțineți Barcelona

La Blaugrana are 19-6-1 în ultimele 26 de întâlniri cu Villarreal și au mai multe avantaje aici dincolo de talentul lor de top. De asemenea, vor fi mai odihniți, vor avea o adâncime mult superioară și vor avea fanii de partea lor. Ei și-au depășit adversarii de acasă cu 8- în trei meciuri (2-1-) și vor fi scoși să facă o declarație după prima lor înfrângere. Robert Lewandowski are nouă goluri, cel mai mare nivel în ligă, în nouă meciuri, iar mijlocașul Barcelonei va controla mingea. Căpitanul Sergio Busquets va conduce un atac care ar trebui să împingă până când va găsi o slăbiciune în linia solidă din spate a Villarrealului.

Ousmane Dembele (două goluri, două pase decisive) și Raphinha (două goluri) sunt, de asemenea, jucători de elită, iar Ansu Fati, în vârstă de 19 ani (două goluri, trei pase decisive) poate fi o amenințare de pe bancă. Barcelona conduce La Liga în posesie la 65% și a ținut mingea timp de 70% din ultima întâlnire, în timp ce a permis patru lovituri în full. Ei au cele mai multe șuturi (163) și încercări la poartă (57) în ligă, în timp ce permit doar 73 de încercări (cele mai puține) și 23 la plasă (al doilea cel mai puțin). Linia lor din spate ar putea fi chiar mai bună decât a lui Villarreal, deoarece a permis doar un gol să intre în înfrângerea de duminică în fața campionilor.

De ce ar trebui să susțineți Villarreal

Submarinul galben poate miza pe încrederea de la victoria cu 2- de la Camp Nou pentru a închide sezonul trecut. De asemenea, ei au obținut o victorie puternică împotriva Osasunei luni, în care Arnaut Danjuma a marcat primele două goluri ale sezonului. A condus echipa cu 10 sezonul trecut, iar Villarreal va căuta să-l găsească pentru contraatacuri împotriva unei apărări a Barca care a arătat vulnerabilitate duminică. Giovani Lo Celso este, de asemenea, un finisher capabil în față și are un singur gol până acum. Villarreal a marcat 12 goluri în cele nouă meciuri, iar diferența de furthermore-9 este a patra cea mai bună notă din La Liga.

Au o mulțime de șanse să înscrie și nu renunță la multe. Villarreal ocupă locul cinci în ligă la șuturi (120) și au pus 40 dintre aceste încercări la poartă, a treia cea mai mare măsură din ligă. Cheia succesului echipei a fost clar apărarea. Doar trei echipe au permis mai puțin de cele 29 de șuturi pe poartă, deoarece adversarii le-au pus pe cadru mai puțin de 30% din timp. Portarul Geronimo Rulli a aspirat tot ce se apropie de el. El este al șaselea la salvari (26) și conduce campionatul cu un procentaj de salvare de 89,7 și o notă de plus-3,1 în golurile așteptate după șuturi permise.

Cum să faci alegeri pentru La Liga și Barcelona vs Villarreal

Inexperienced a spart meciul Barcelona vs. Villarreal din toate părțile și se sprijină pe Underneath pe totalul golurilor. El oferă, de asemenea, două cele mai bune pariuri încrezătoare și are o defalcare completă a meciului. El își împărtășește doar alegerile din La Liga aici.

Deci, cine câștigă Villarreal vs Barcelona în meciul de joi din Spania La Liga? Și unde se află toată valoarea pariurilor? Vizitați SportsLine acum pentru a vedea cele mai bune pariuri pentru Barcelona vs. Villarreal, toate de la expertul european în fotbal treatment a generat aproape 33.000 USD pentru pariori de 100 USD în ultimele patru sezoane și aflați.

Leave a Comment