Programul Ligii Campionilor, povești, tot ce trebuie să știți: Cum să vizionați, transmiteți în direct pe Paramount+

Sezonul Ligii Campionilor 2022-23 pe Paramount+ este în desfășurare și se desfășoară până la finala de sâmbătă, 10 iunie, de la Istanbul. Sunt 32 de echipe treatment se luptă în faza grupelor, dar doar 16 avansează în fazele eliminatorii, treatment încep în februarie. Real Madrid, câștigător de 14 ori, este campionii în vigoare și unul dintre favoriții pentru a-l câștiga din nou. Puteți urmări toată acțiunea în immediate pe Paramount+ pe tot parcursul sezonului.

Iată ce trebuie să știți:

Cum să urmărești

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe treatment l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut original.

Povestiri

1. Este timpul pentru Barca
Presiunea asupra puternicei Barcelonei. După ce au obținut doar un punct din două meciuri cu Inter Milano, ei se trezesc în probleme serioase. De fapt, dacă Inter o va învinge miercuri pe Viktoria Plzen în prima partida, oamenii lui Xavi vor fi eliminati. Au nevoie de Inter pentru a pierde puncte și pentru a se prezenta și pentru a obține ceva de la puternicul Bayern Munchen. Chiar și un egal împotriva lui Bayern probabil nu va fi suficient pentru a rămâne în competiție.

2. Viețile UCL ale lui Juve sunt în joc
Un alt gigant al Europei treatment se uită la ieșire, Juve s-a împiedicat de atâtea ori în acest sezon. Ultimul exemplu a fost acea înfrângere de la Maccabi Haifa în ziua 4. Asta, combinată cu forma lui Benfica, înseamnă că Juve trebuie să învingă Benfica pentru a avea vreo șansă. O remiză îi va duce la eliminare. De fapt, trebuie doar să câștig pentru a avea vreo șansă. Având în vedere că sunt 1–3 în faza grupelor și mai trebuie să înfrunte PSG a doua oară, nu pare promițător.

3. Vrei o excursie la Brooklyn?
Echipa Champions League These days se îndreaptă spre Statele Unite pentru două zile de distracție în timpul zilei a 5-a și sunteți invitat să urmăriți cele mai bune dintre cele mai bune din fotbal pe marele ecran. „Destinația Brooklyn” este evenimentul pentru a verifica toate cele mai bune jocuri UCL pe treatment Paramount+ le are de oferit într-o petrecere de vizionare exclusivă cu un fundal pitoresc al orașului New York.

Programul zilei 5

Ziua 5: marți, 25 octombrie
RB Salzburg vs. Chelsea, ora 12:45 (Paramount+)
Sevilla vs. FC Copenhaga, ora 12:45 (Paramount+)
Dinamo Zagreb vs. AC Milan, ora 15.00 (Paramount+)
Celtic vs. Shakhtar Donestk, ora 15 (Paramount+)
RB Leipzig vs. Actual Madrid, ora 15 (Paramount+)
Borussia Dortmund vs. Manchester Metropolis, ora 15 (Paramount+)
PSG vs. Maccabi Haifa, ora 15 (Paramount+)
Benfica vs. Juventus, ora 15 (Paramount+)

Ziua 5: miercuri, 25 octombrie
Club Brugge vs. Porto, ora 12:45 (Paramount+)
Inter Milano vs Viktoria Plzen, ora 12:45 (Paramount+)
Napoli vs. Rangers, ora 15 (Paramount+)
Ajax vs. Liverpool, ora 15 (Paramount+)
Tottenham vs. Sporting Lisabona, ora 15 (Paramount+)
Eintracht Frankfurt vs. Olympique Marseille, ora 15.00 (Paramount+)
Atletico Madrid vs. Bayer Leverkusen, ora 15 (Paramount+)
Barcelona vs. Bayern Munchen, ora 15 (Paramount+)

Urmăriți toată acțiunea pe mai multe ecrane și vedeți-vă talentul de fotbal CBS Sporting activities în immediate, inclusiv Kate Abdo, Micah Richards, Thierry Henry, Jamie Carragher și Peter Schmeichel, într-o emisiune live la fața locului. Porțile evenimentului se deschid la ora 11:30 ET înainte de spectacolul pre-meci de astăzi al UEFA Champions League pe Paramount+, la 12:30 ET. Înregistrarea nu garantează intrarea, așa că vă rugăm să veniți mai devreme. Odată ce parcul de fani este plin, intrarea se va face pe bază de unu-in, 1-out.

Leave a Comment