Predicție Crystal Palace vs. Wolves, cote: Expert dezvăluie alegerile din Premier League engleză pentru 18 octombrie 2022

Crystal Palace încearcă să obțină a doua victorie în trei ieșiri când îi găzduiesc pe Wolves într-o confruntare din Leading League engleză, marți. Crystal Palace (2-4-3) a urmat o serie de patru meciuri fără victorii cu o victorie cu 2-1 împotriva Leeds și o remiza – împotriva Leceister Metropolis sâmbătă. Wolves (2-3-5) au încheiat un șir de trei înfrângeri consecutive cu un triumf cu 1- asupra Nottingham Forest în ultima lor ieșire. Crystal Palace a câștigat trei întâlniri consecutive cu Wolves, depășindu-i cu 5- în acest proces.

Kickoff-ul la Selhurst Park este stabilit pentru 3:15 pm ET. Eagles sunt favoriți cu +115 (risc 100 USD pentru a câștiga 115 USD) pe linia de bani de 90 de moment în cele mai recente cote Crystal Palace vs. O remiză regulamentară are prețul de +225, iar peste/sub pentru totalul de goluri marcate este de 2,5. Înainte de a bloca orice alegere Wolves vs. Crystal Palace, trebuie să vedeți ce are de spus expertul în fotbal SportsLine Jon Eimer.

Eimer este un parior cu volum mare treatment are cunoștințe vaste despre ligile și jucătorii de pe tot globul. De când s-a alăturat SportsLine, a acoperit Leading League engleză, Serie A, FA Cup și multe altele. El are 243-225-7 în full la alegerile sale de fotbal din 2022, inclusiv un uluitor 37-20-1 la previziunile Leading League pentru un revenue de peste 1.400 USD pentru pariori de 100 USD.

Acum, Eimer a defalcat meciul Crystal Palace vs. Wolves din toate unghiurile și doar și-a blocat alegerile și predicțiile din Leading League. Puteți merge la SportsLine acum pentru a vedea alegerile lui Eimer. Iată liniile de pariere și tendințele pentru Wolves vs Crystal Palace:

  • Linia de bani Crystal Palace vs. Wolves: Eagles +115, Wolves +245, Attract +225
  • Crystal Palace vs Wolves peste/sub: 2,5 goluri
  • Crystal Palace vs Wolves răspândit: Eagles -,5
  • CRY: Eagles au postat foaia goală în două dintre ultimele lor patru meciuri
  • WLV: Wolves au marcat un whole de patru goluri în 10 meciuri în acest sezon
  • Alegerile Crystal Palace vs. Wolves: Vezi alegerile aici

De ce ar trebui să susțineți Crystal Palace

Eagles sunt conduși în ofensiv de Wilfried Zaha, treatment a marcat patru goluri în decide meciuri după ce a înregistrat un document în carieră de 14 în 33 de competiții sezonul trecut. Atacantul în vârstă de 29 de ani a avut cea mai bună performanță din campanie într-o victorie cu 3-1 împotriva lui Aston Villa pe 20 august, când a marcat goluri consecutive pentru a șterge un deficit. Zaha a marcat în ambele victorii cu 2- ale Crystal Palace împotriva Wolves sezonul trecut.

Atacantul Odsonne Edouard, treatment a înregistrat șase goluri în prima sa campanie cu Eagles în 2021-22, este al doilea în echipă cu două după ce a marcat în triumful echipei cu 2-1 asupra Leeds. În acel concurs a marcat și Eberechi Eze, treatment a transformat în minutul 76 pentru a sparge un impas. Mijlocașul în vârstă de 24 de ani a marcat singurul gol în victoria cu 1- a Crystal Palace împotriva Wolves în ianuarie 2021.

De ce ar trebui să-i sprijini pe Lupi

Wolves au încheiat o serie de trei meciuri consecutive fără gol în victoria lor de sâmbătă. Ruben Neves a transformat un penalty în minutul 56 pentru a ridica Wolverhampton la a doua victorie a sezonului. Mijlocașul portughez în vârstă de 25 de ani, care a marcat patru goluri în sezonul trecut, este la egalitate pentru echipa care conduce această campanie cu două.

Neves este chiar cu conaționalul Daniel Podence, care a egalat deja numărul de goluri înregistrate în 26 de meciuri sezonul trecut. Interulul în vârstă de 26 de ani nu este la un gol să egaleze cel mai mare full pe care l-a înregistrat în patru campanii cu Wolves, ceea ce a făcut în 2020-21. Podence a marcat ultima dată pe 3 septembrie, când a oferit singurul gol într-un triumf cu 1- asupra Southampton.

Cum să faci alegeri Wolves vs Crystal Palace

Eimer a analizat Crystal Palace vs. Wolves din toate părțile și a oferit două cele mai bune pariuri încrezătoare împreună cu o defalcare completă a meciului. El împărtășește doar acele alegeri aici.

Deci, cine câștigă Crystal Palace vs. Wolves marți? Și unde se află toată valoarea pariurilor? Vizitați SportsLine acum pentru a vedea cele mai bune pariuri pentru meciul Wolves vs. Crystal Palace, toate de la expertul în fotbal care este blocat în joc în toată lumea și aflați.

Leave a Comment