Portland Thorns vs. Kansas City Actueel: NWSL Championship livestream, hoe te kijken, starttijd, teamnieuws

Het NWSL-naseizoen van 2022 wordt zaterdag afgesloten, terwijl Portland Thorns FC en Kansas City Present het opnemen tegen het NWSL-kampioenschap. Portland op de tweede plaats en Kansas City op de vijfde plaats ontmoeten elkaar op neutraal terrein op Audi Industry in Washington DC. Paramount+ (Premie).

Zo bekijk je alle actie van de halve finale:

Vink het aanmeldvak aan om te bevestigen dat u zich wilt abonneren.

Informatie bekijken

  • Datum: zaterdag 29 oktober | Tijd: 20.00 uur ET
  • Locatie: Audi Subject — Washington DC
  • Tv: CBS
  • Stroom: Paramount+ (Premium)
  • Caesars Sportsbook-kansen: Thorns +100 Trek +250 Stroom +225

Wil je meer berichtgeving about vrouwenvoetbal? Luister hieronder en zorg ervoor dat je Attacking 3rd volgt, een CBS Soccer Podcast gewijd aan het brengen van alles wat je moet weten above de NWSL en above de hele wereld.

De bijeenkomsten van dit seizoen

Achieved inbegrip van de Obstacle Cup van vorig jaar, heeft Portland vier van zijn zes all-time conferences achieved Kansas Town (D2-L0) gewonnen. In twee ontmoetingen dit seizoen versloeg Portland de Recent in de seizoensopener van beide teams, 3-, in april, en de teams speelden in september met 1-1 gelijk in Kansas.

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke UCL-wedstrijd te bekijken, naast Serie A, NWSL, Europa League en meer. Meld u nu aan achieved code UEFA22 voor een maand free of charge voor nieuwe gebruikers en mis niets van de actie. Een abonnement geeft je niet alleen toegang tot al het voetbal dat je maar wilt, maar ook tot de NFL op CBS en talloze films, shows en originele inhoud.

Hoe ze hier zijn gekomen

Portland Thorns FC: De franchise maakt zijn vierde verschijning in het NWSL-kampioenschap, een record voor de meeste teams in de geschiedenis van de competitie. Ze arriveren dankzij een 2-1 overwinning op San Diego Wave FC in de halve finale om hun ticket naar de finale te slaan. Thorns-middenvelder Crystal Dunn scoorde de wedstrijdwinnaar op dramatische wijze tijdens de late blessuretijd.

Met haar wedstrijdwinnende doelpunt heeft Dunn nu gescoord in vier verschillende NWSL-participate in-offwedstrijden, waarbij ze de meeste gelijke tred hield achieved Samantha Mewis en Amy Rodriguez. Dunn is een van de vijf NWSL-spelers die in twee verschillende NWSL Championship-wedstrijden heeft gescoord, maar zou de eerste zijn die scoorde in drie als ze het voor elkaar kreeg.

Het group scoorde gemiddeld 2,23 doelpunten for each wedstrijd tijdens het reguliere seizoen (49 doelpunten in 22 wedstrijden), het op één na hoogste gemiddelde for each wedstrijd voor een seizoen in de geschiedenis van de NWSL. Portland is 2-1 aller tijden in de kampioenswedstrijd en received beide keren toen de wedstrijd niet werd gehouden in Portland (2013 in Western New York en 2017 vs. North Carolina in Orlando). Doornen Kapitein Christine Sinclair is de enige speler die is overgebleven van alle NWSL-kampioenschappen fulfilled Portland.

Kansas City Latest: Nadat ze hun eerste seizoen in 2021 op de laatste plaats hadden voltooid, experienced de franchise een volledige ommekeer, geleid doorway de nieuwe hoofdcoach Matt Potter en een regulier seizoen fulfilled een ongeslagen reeks van 13 wedstrijden gedurende de zomer. Toen het seizoen ten einde liep, worstelde het staff om het hoofd boven h2o te houden tijdens hun laatste vier wedstrijden van het seizoen, 1-2-1 en behaalde de vijfde plaats en een plek in de kwartfinale.

Kansas Metropolis versloeg Houston Sprint fulfilled 2-1 in de kwartfinales van de NWSL en schakelde vervolgens NWSL Protect-winnaars OL Reign uit in de halve finale. The Present-day zette de toon al vroeg in de halve finale toen rookie Alex Loera het openingsdoelpunt scoorde in de 4e minuut van de wedstrijd en het staff de Reign vervolgens satisfied 2- versloeg.

Na het reguliere seizoen te zijn begonnen achieved vier nederlagen en een gelijkspel, heeft Kansas Town slechts twee nederlagen in zijn laatste 19 wedstrijden (W12, D5, inclusief play-offs). The Current is het eerste staff dat het NWSL-kampioenschap bereikt na het verzamelen van minder dan zes punten uit de eerste vijf wedstrijden van het seizoen. Hun succes is gebaseerd op een balansaanval die de sleutel zal zijn in de wedstrijd, aangezien Portland een manier zal moeten vinden om het hoofd te bieden aan het feit dat 22 huidige doelpunten dit jaar zijn verdeeld above drie spelers in Kristen Hamilton (7), CeCe Kizer (7) en Lo’eau LaBonta (8).

Portland vs. Kansas City voorspelling

Beide groups hebben genoeg nieuwe gezichten en jong talent om de groep naar een titel te leiden. Maar eerstejaars Thorns FC-hoofdcoach Rhian Wilkinson presenteerde het hele seizoen verschillende formaties voor de club, en de diepgang en veelzijdigheid van de teams konden uiteindelijk hun vruchten afwerpen. Keuze: Portland Thorns FC 2, Kansas City Present-day 1.

Leave a Comment