Portland Thorns vs. Kansas City Actual: stream live al campionatului NWSL, cum să vizionați, ora de începere, știrile echipei

Postsezonul NWSL 2022 se va încheia sâmbătă, când Portland Thorns FC și Kansas Metropolis Latest se vor înfrunta în campionatul NWSL. Pe locul doi, Portland și pe locul cinci, Kansas Metropolis se vor întâlni pe teren neutru la Audi Discipline din Washington DC. Cele două echipe se vor lupta pentru un loc în finala campionatului NWSL și puteți urmări acțiunea pe CBS și Paramount+ (Top quality).

Iată cum urmăriți toată acțiunea din semifinală:

Vă rugăm să bifați caseta de înscriere pentru a confirma că doriți să vă abonați.

Vizualizarea informațiilor

  • Knowledge: Sambata, 29 octombrie | Ora: 20:00 ET
  • Locație: Audi Discipline — Washington DC
  • Television set: CBS
  • Curent: Paramount+ (Quality)
  • Cote Caesars Sportsbook: Thorns +100 Remiză +250 curent +225

Vrei mai multă acoperire a fotbalului feminin? Ascultă mai jos și asigură-te că urmărești Attacking Third, A CBS Soccer Podcast dedicat să-ți aducă tot ce trebuie să știi de la NWSL și din întreaga lume.

Întâlnirile din acest sezon

Inclusiv Problem Cup de anul trecut, Portland a câștigat patru dintre cele șase întâlniri din toate timpurile cu Kansas Town (D2-L0). În două întâlniri din acest sezon, Portland a învins Current în deschiderea sezonului ambelor echipe, 3-, în aprilie, iar echipele au jucat la egalitate 1-1 în Kansas în septembrie.

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut unique.

Cum au ajuns aici

Portland Thorns FC: Franciza își confront a patra apariție în campionatul NWSL, un record pentru majoritatea oricărei echipe din istoria ligii. Ei ajung datorită unei victorii cu 2-1 asupra San Diego Wave FC în semifinală pentru a-și depune biletul la finală. Mijlocașul Thorns, Crystal Dunn, a marcat câștigătorul jocului într-un mod remarkable în timpul opririi de la sfârșitul meciului.

Cu golul său câștigător, Dunn a marcat acum în patru jocuri diferite din playoff NWSL, la egalitate cel mai mult cu Samantha Mewis și Amy Rodriguez. Dunn este una dintre cele cinci jucătoare NWSL care a marcat în două jocuri diferite din campionatul NWSL, dar ar fi prima treatment va înscrie în trei dacă reușește.

Echipa a înregistrat o medie de 2,23 de goluri pe meci în timpul sezonului regulat (49 de goluri în 22 de jocuri), care a fost a doua cea mai mare medie de goluri pe meci pentru un sezon din istoria NWSL. Portland are 2-1 all-time în meciul de campionat și a câștigat în ambele ocazii când jocul nu a avut loc la Portland (2013 la Western New York și 2017 împotriva Carolina de Nord la Orlando). Căpitanul Thorns Christine Sinclair este singura jucătoare treatment a rămas de la toate aparițiile în campionatul NWSL cu Portland.

Kansas City Current: După ce și-a încheiat sezonul inaugural 2021 pe ultimul loc, franciza a avut o schimbare completă, condusă de noul antrenor principal Matt Potter și un sezon regulat care a inclus o serie de 13 meciuri neînvinse pe tot parcursul verii. Pe măsură ce sezonul s-a încheiat, echipa s-a luptat să rămână pe linia de plutire în ultimele patru jocuri ale sezonului, cu 1-2-1 și a câștigat locul cinci și un loc în sferturile de finală.

Kansas City l-a învins pe Houston Sprint cu 2-1 în sferturile de finală NWSL și apoi a eliminat în semifinale câștigătorii NWSL Shield, OL Reign. The Present-day a dat tonul la începutul semifinalei, când debutul Alex Loera a marcat golul de deschidere în minutul 4 al meciului, iar echipa a învins-o pe Reign cu 2-.

După ce a început sezonul regulat cu patru înfrângeri și un egal, Kansas City are doar două înfrângeri în ultimele 19 meciuri (W12, D5, inclusiv playoff). The Existing este prima echipă care a ajuns în campionatul NWSL după ce a strâns mai puțin de șase puncte din primele cinci jocuri ale sezonului. Succesul lor se bazează pe un atac de echilibru treatment va fi cheia în meci, deoarece Portland va trebui să găsească o modalitate de a experience față faptului că 22 de goluri curente anul acesta au fost repartizate între trei jucători din Kristen Hamilton (7), CeCe Kizer (7), și Lo’eau LaBonta (8).

Pronostic Portland vs Kansas Metropolis

Ambele echipe au o mulțime de fețe noi și talente tinere pentru a conduce grupul la un titlu. Dar antrenorul principal al Thorns FC, Rhian Wilkinson, a prezentat diferite formații pentru club pe tot parcursul sezonului, iar profunzimea și versatilitatea echipelor ar putea da roade în cele din urmă. Alegere: Portland Thorns FC 2, Kansas Town Latest 1.

Leave a Comment