NWSL slutspel, schema: eftersäsongsmatcher, livestream, starttider, nyheter, hur man tittar online

USATSI

Eftersäsongen för Nationwide Women’s Soccer League 2022 fortsätter när NWSL-semifinalerna är klara. Femte plats Kansas Metropolis Present eliminerade fjärde plats Houston Sprint, och tredje plats San Diego Wave FC besegrade sjätte plats Chicago Pink Stars i kvartsfinal motion. Kvartsfinalomgångarna satte nya publikrekord i slutspelet för ligan med över 47 000 personer som deltog i slutspelsmatcherna i Houston och San Diego. Enthusiasts kan se NWSL-semifinalerna på CBS Sporting activities Community.

Förstaplatsen OL Reign är vinnaren av NWSL Protect 2022 och andraplatsen Portland Thorns FC fick ett direkt hejdå until semifinalomgången. The Reign kommer att vara värd för Kansas Metropolis på Lumen Subject i Seattle, Washington, och Thorns kommer att vara värd för San Diego på Providence Park i Portland, Oregon. Det är första gången i franchisehistorien som San Diego och Kansas Metropolis kommer att göra ett framträdande i NWSL-semifinalerna.

De fyra sista lagen kommer att slåss om en plats i NWSL Championship på Audi Field i Washington DC den 29 oktober med primetime-evenemanget tillgängligt för publiken på CBS.

Vill du ha mer täckning av damfotboll? Lyssna nedan och se until att följa Attacking Third, A CBS Soccer Podcast ägnad åt att ge dig allt du behöver veta från NWSL och runt om i världen.

Nedan hittar du schemat och resultat för varje omgång av eftersäsongen:

NWSL slutspel

NWSL slutspelsmatcher

Söndagen den 16 okt
Kansas Town Recent 2, Houston Sprint 1
Chicago Crimson Stars 1, San Diego Wave 2

Söndagen den 23 oktober
Nr 3 San Diego Wave FC på nr 2 Portland Thorns, 17:00 ET på CBS Sports Network
Nr 5 Kansas City Current på nr 1 OL Reign, 19:30 ET, CBS Sports activities Network

Lördagen den 29 oktober
NWSL Championship, 20:00 ET på CBS/Paramount+

Leave a Comment