NWSL play-off bracket, schema: matchups na het seizoen, livestream, starttijden, nieuws, hoe online te kijken

USATSI

Het naseizoen van de Countrywide Women’s Soccer League 2022 is officieel begonnen, aangezien zes groups de reis beginnen voor een plek in de finale van het NWSL-kampioenschap van 2022. De engage in-offs beginnen op zondag satisfied de kwartfinales en bevatten de derde plaats San Diego Wave FC en de zesde plaats Chicago Red Stars in het SnapDragon Stadium in San Diego. Ook zal Houston Dash op de vierde plaats het opnemen tegen Kansas Town Existing op de vijfde plaats in het PNC Stadium in Houston.

Het is de eerste keer in de geschiedenis van de franchise dat San Diego en Houston thuiswedstrijden organiseren in het NWSL-naseizoen, en supporters kunnen alle actie bekijken op CBS Sports Network en Paramount+.

OL Reign op de eerste plaats is de 2022 NWSL Protect-winnaar en heeft vanaf 23 oktober direct afscheid van de halve finales van NWSL 2022, samen satisfied de tweede plaats Portland Thorns FC. De twee halve finalisten zullen gastheer zijn voor de winnaars van de kwartfinales van de NWSL. De winnaars van de halve finale strijden om het NWSL-kampioenschap op Audi Industry in Washington DC op 29 oktober achieved het primetime-evenement dat beschikbaar is voor het publiek op CBS.

Wil je meer berichtgeving over vrouwenvoetbal? Luister hieronder en zorg ervoor dat je Attacking 3rd volgt, een CBS Soccer Podcast gewijd aan het brengen van alles wat je moet weten over de NWSL en above de hele wereld.

Hieronder vind je het schema en de resultaten voor elke ronde van het naseizoen:

NWSL engage in-off beugel

NWSL playoff-matchups

zondag 16 okt.
Nr. 5 Kansas Town Present-day op nr. 4 Houston Sprint, 17.00 uur ET op Paramount+
Nr. 6 Chicago Red Stars op Nr. 3 San Diego Wave, 22.00 uur op CBS Sporting activities Community

zondag 23 okt.
Winnaar Crimson Stars/Wave op nr. 2 Portland Thorns, 17.00 uur ET op CBS Sports activities Network
Huidige / Sprint-winnaar op nummer 1 OL Reign, 19:30 uur, CBS Sporting activities Community

Zaterdag 29 okt.
NWSL-kampioenschap, 20.00 uur ET op CBS/Paramount+

Leave a Comment