Marseille vs. Tottenham livestream: Champions League-spelförutsägelse, hur man tittar online, tid, nyheter, odds

Vinn och du är vidare until knockoutomgången, det är ett enkelt mål för både Tottenham och Marseille som borde göra en spännande sammandrabbning i grupp D. Oavgjort skulle vara tillräckligt för att se Spurs vidare till knockouten men Marseille behöver en seger som en oavgjort skulle bara räcka för att eventuellt skicka dem till Europa League.

Med hur Spurs har klarat sig below push den här säsongen finns det verkligen utrymme för Marseille att dra ut en seger, speciellt när det krävdes att den franska klubben fick ett rött kort i den första matchen för Spurs att göra sina två mål. Spurs har inte klarat sig bra mot topplag i vare sig Leading League eller Champions League, gentlemen med sin sena vinnare mot Bournemouth kommer Antonio Conte att försöka motivera truppen

Här är våra storylines, hur du kan se matchen och mer:

Vänligen markera opt-in-rutan för att bekräfta att du vill prenumerera.

Hur man tittar och odds

  • Datum: tisdag 1 november | Tid: 16.00 ET
  • Plats: Stade Orange Velodrome – Marseille
  • Tv set: Ingen | Direktsändning: Paramount+
  • Odds: Marseille +185 Oavgjort +240 Tottenham +140 (by means of Caesars Sportsbook)

Utvalda spel | Olympique Marseille mot Tottenham Hotspur

CBS Athletics har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se till att följa Household of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära activity.

Berättelser

Marseille: Med nära till en ren hälsoräkning kan Marseille vara utan Eric Bailly gentlemen de känner sig säkra på att gå in i saker. Den tidigare mittfältaren i Marseille, Mathieu Valbuena, är speciellt redo för matchen.

“Marseille har laget att göra en fantastisk prestation, röra upp saker och spela utan push”, sa Valbuena i en intervju med RMC Sport. “Sedan säsongsstarten har Marseille ingen anledning att avundas Tottenham. Om de spelar med sina kvaliteter kan de gå igenom. Jag är i alla slide väldigt säker”

Med tanke på tillståndet för de två klubbarna har han en poäng eftersom Marseille bara är sexual intercourse poäng från en Champions League-plats i Ligue 1 och i samma båt som Spurs där om de vinner är de i utslagsstadiet. Gentlemen laget har inte heller presterat bra på senare tid med bara en vinst på sina fem senaste matcher. Om de kan sätta ihop allt är det här verkligen ett lag som kan besvära den här versionen av Tottenham.

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad free of charge för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång till all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Tottenham: Om det finns en match där Spurs behöver bli den kämpande Antonio Contes, så är det den här där de kommer att vara utan sin manager efter att han stängdes av below lottningen med Sporting CP. Cristian Stellini kommer att leda laget i hans frånvaro males han kommer inte att få några skadeförstärkningar. Dejan Kulusevski, Richarlison och Cristian Romero är alla otillgängliga males alla andra kommer att vara lämpliga för urval. Detta ger Stellini ett beslut att ta mittbacken där Davidson Sanchez hade en dålig clearly show mot Bournemouth. Eric Dier kan komma in på sidan guys med i huvudsak tre vänstersidiga mittbackar och Sanchez tillgängliga kan det finnas balansproblem för Marseille att utnyttja i matchen.

Förutsägelse

Den här veckan kommer Spurs att göra en sen vinnare som räknas efter att ha ansträngt sig igenom matchen. Det brukar inte vara snyggt, adult males Spurs har varit effektiva den här säsongen. Val: Marseille 1, Spurs 2

Leave a Comment