Manchester United vs. Tottenham voorspelling, kansen: Topexpert onthult Engelse Premier League-keuzes voor 19 oktober

Het is een strijd tussen de leading-vijf groups in de Engelse Leading League wanneer Manchester United woensdag Tottenham ontvangt op Outdated Trafford. Guy United (5-1-3) maakt een indrukwekkende reeks sinds een seizoensopening van twee wedstrijden met verlies. Ze versloegen Liverpool en bezorgden koploper Arsenal hun enige nederlaag tijdens de operate en staan ​​nu vijfde op de ranglijst. De Spurs (7-2-1) staan ​​met Manchester City gelijk voor de op één na meeste punten in de competitie, maar staan ​​derde op foundation van het doelsaldo. Tottenham was ook op dreef, maar ze hebben de afgelopen jaren geworsteld tegen United. United kwam afgelopen zondag uit op een – gelijkspel achieved Newcastle, terwijl de Spurs de dag ervoor Everton met 2- versloeg.

De aftrap in Manchester, Engeland is gepland om 15:15 uur ET. De laatste kansen van Manchester United vs. Tottenham van Caesars Sportsbook noemen United als de +140 favoriet (risico $100 om $140 te winnen), met Spurs de +180 underdog. Een gelijkspel kost +250, en de over/onder voor het totaal aantal gescoorde doelpunten is vastgesteld op 2,5. Voordat je Tottenham vs. Manchester United-keuzes of Engelse Leading League-voorspellingen vastlegt, moet je zien wat SportsLine-voetbalinsider Brandt Sutton te zeggen heeft.

Sutton, een voormalige collegiale voetballer, is al bijna vijf jaar de topvoetbalredacteur van SportsLine. Hij volgt het voetbal al veel langer op de voet en houdt rekening satisfied managementtactieken, geprojecteerde opstellingen en prestaties uit het verleden om de most effective geïnformeerde beslissingen te nemen, waarbij hij overal ter wereld de vinger aan de pols van het spel houdt.

Sutton deed het ook goed fulfilled zijn beste weddenschappen, fulfilled 133-103-1 op zijn voetbalkeuzes in 2022, waarmee hij bijna $ 1.700 terugbracht voor gokkers van $ 100.

Nu heeft Sutton de match-up Manchester United vs. Tottenham vanuit elke hoek afgebroken en gewoon zijn keuzes en EPL-voorspellingen vastgelegd. Je kunt nu naar SportsLine gaan om zijn keuzes te zien. Dit zijn de weddenschappen en tendencies voor Tottenham vs. Manchester United:

  • Guy U vs. Tottenham unfold: United -,5 (+125)
  • Gentleman U vs. Tottenham meer/minder: 2,5 goals
  • Gentleman U vs. Tottenham geldlijn: United +140, Spurs +180, Attract +250
  • Person: De Rode Duivels hebben sinds 2009-10 geen vier opeenvolgende wedstrijden gewonnen tegen de Spurs
  • TOT: Spurs zijn 11-4-1 in hun afgelopen 16 EPL-wedstrijden, fulfilled een voordeel van 35-12 doelpunten
  • Guy U vs. Tottenham-keuzes: bekijk hier de keuzes

Aanbevolen spel | Manchester United vs. Tottenham Hotspur

Waarom je Manchester United zou moeten steunen

De Rode Duivels hebben een lange weg afgelegd sinds de paniek die volgde op hun eerste twee nederlagen. Hun enige competitieverlies sindsdien was tegen regerend landskampioen Manchester Metropolis, en de overwinningen tegen EPL-machten Liverpool en Arsenal hadden vertrouwen nodig. United verloor slechts één keer in de afgelopen zeven ontmoetingen fulfilled Spurs (5-1-1) en werd slechts twee keer verslagen in hun afgelopen 18 EPL-thuiswedstrijden (10-6-2). De Spurs hebben ondertussen twee keer gewonnen in zeven pogingen weg van huis in alle competities en hebben drie doelpunten gemaakt in de afgelopen vijf wegwedstrijden.

United experienced zondag hun kansen thuis tegen Newcastle en zal proberen ze deze keer af te maken. Ze hebben 15 competitiedoelpunten tegen gekregen, maar er zijn er slechts vier gemaakt op Previous Trafford en de Spurs hebben zeven van hun 22 gescoord in wegwedstrijden. Marcus Rashford (drie targets), Jadon Sancho (twee), Anthony Martial (twee) en Bruno Fernandes (één) zijn allemaal bewezen spelmakers voor United. Cristiano Ronaldo kan natuurlijk ook een enorme impression hebben en vorig jaar scoorde hij vier van de zes doelpunten van het team tegen de Spurs.

Waarom je Tottenham zou moeten steunen

De Spurs hebben een duidelijke voorsprong bij het scoren, satisfied Harry Kane en Son Heung-min die een aanval leiden achieved 22 targets. Kane scoorde voor de vijfde opeenvolgende competitiewedstrijd toen hij een penalty tegen Everton omzette, en hij staat tweede in de competitie achieved negen doelpunten. Son scoorde vorig seizoen 23 en begint heat te worden, achieved vijf in zijn laatste zes wedstrijden in totaal. Tottenham haalt het maximale uit hun schoten en houdt hun keeper uit de problemen. Ze zetten 39& van hun pogingen op doel, terwijl tegenstanders slechts 24% van de tijd het internet raken, beide zijn de beste in de competitie.

Die efficiëntie zou een groot probleem kunnen zijn voor United-doelman David de Gea, die slechts 23 van de 38 schoten die hij tegenkwam (60,5&) heeft gered. United kreeg vijf ambitions meer tegen dan de Spurs, en Hugo Lloris van Tottenham heeft een reddingspercentage van 74,3.

Hoe maak je Tottenham vs. Manchester United keuzes

Sutton heeft de wedstrijd Manchester United vs. Tottenham van alle kanten geanalyseerd en hij gaat more than het doelpuntentotaal. Hij heeft ook twee andere zelfverzekerde beste weddenschappen, waaronder een sterk spel op een doelpuntenmaker en een volledig overzicht van de wedstrijd. Hij deelt hier alleen zijn Leading League-keuzes en analyses.

Dus wie wint Tottenham vs. Manchester United? En waar ligt alle inzetwaarde? Bezoek SportsLine nu om de beste weddenschappen voor Manchester United vs. Tottenham te zien, allemaal van de voetbalexpert die in 2022 bijna $ 1.700 heeft gewonnen achieved zijn voetbalkeuzes, en kom erachter.

Leave a Comment