Manchester United vs. Tottenham förutsägelse, odds: Toppexpert avslöjar val av engelska Premier League för den 19 oktober

Det är en kamp mellan topp-fem-lagen i den engelska Premier League-tabellen när Manchester United tar emot Tottenham på onsdag på Old Trafford. Male United (5-1-3) har varit på en imponerande gång sedan en två-match säsongsöppning förlustsvit. De slog Liverpool och gav ligaledaren Arsenal sin enda förlust under upploppet och ligger nu femma i tabellen. Spurs (7-2-1) har näst flest poäng i ligan med Manchester Town adult males ligger trea baserat på målskillnad. Tottenham har också varit på gång, adult males de har kämpat mot United de senaste åren. United kom oavgjort – mot Newcastle i söndags, medan Spurs slog Everton med 2- dagen innan.

Avspark i Manchester, England är satt until 15:15 ET. De senaste Manchester United vs. Tottenham oddsen från Caesars Sportsbook listar United som +140 favorit (threat $100 för att vinna $140), med Spurs +180 underdog. Oavgjort prissätts until +250, och över/under för totalt gjorda mål är satt until 2,5. Innan du låser in några val av Tottenham vs. Manchester United eller engelska Leading League-förutsägelser måste du se vad SportsLine fotbollsinsider Brandt Sutton har att säga.

Sutton, en före detta kollegial fotbollsspelare, har varit SportsLines främsta fotbollsredaktör i nästan fem år. Han har följt fotbollen på nära håll underneath mycket längre tid och har tagit hänsyn till ledningstaktik, planerade laguppställningar och tidigare prestationer för att fatta de mest välgrundade besluten som möjligt och hålla fingret på pulsen över hela världen.

Sutton har också varit på gång med sina bästa satsningar, 133-103-1 på sina fotbollsval 2022, vilket ger nästan $1 700 för $100 spelarna.

Nu har Sutton brutit ner matchen mellan Manchester United och Tottenham från alla håll och bara låst in sina val och EPL-förutsägelser. Du kan gå till SportsLine nu för att se hans val. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Tottenham vs. Manchester United:

  • Guy U vs. Tottenham spridning: United -,5 (+125)
  • Male U vs. Tottenham över/beneath: 2,5 mål
  • Man U vs. Tottenham moneyline: United +140, Spurs +180, oavgjort +250
  • Guy: The Crimson Devils har inte vunnit fyra raka matcher mot Spurs sedan 2009-10
  • TOT: Spurs har 11-4-1 i sina senaste 16 EPL-matcher, med en fördel på 35-12 mål
  • Male U vs. Tottenham val: Se val här

Utvalda spel | Manchester United mot Tottenham Hotspur

Varför du borde backa Manchester United

Red Devils har kommit långt sedan paniken som följde på deras två första förluster. Deras enda ligaförlust sedan dess kom mot de regerande ligamästarna Manchester Town, och segrarna mot EPL-makterna Liverpool och Arsenal byggde behövde förtroende. United har bara förlorat en gång underneath de senaste sju mötena med Spurs (5-1-1) och har bara slagits två gånger i sina senaste 18 EPL-hemmatcher (10-6-2). Spurs har less than tiden vunnit två gånger på sju försök på bortaplan i alla tävlingar och har gjort tre mål below sina senaste fem bortamatcher.

United hade sina chanser hemma mot Newcastle i söndags och kommer att se till att avsluta dem den här gången. De har släppt in 15 ligamål, adult men bara fyra har kommit på Previous Trafford, och Spurs har gjort sju av sina 22 i bortamatcher. Marcus Rashford (tre mål), Jadon Sancho (två), Anthony Martial (två) och Bruno Fernandes (ett) är alla beprövade spelspelare för United. Cristiano Ronaldo kan också ha en enorm inverkan, naturligtvis, och han gjorde fyra av lagets sexual intercourse mål mot Spurs förra året.

Varför du borde backa Tottenham

Spurs har det tydliga försprånget när det gäller poäng, med Harry Kane och Son Heung-min som leder ett anfall som har 22 mål. Kane gjorde mål för femte raka ligamatchen när han gjorde om en straff mot Everton, och han ligger tvåa i ligan med nio mål. Son gjorde 23 poäng förra säsongen och börjar bli varmare, med fem på sina senaste sexual intercourse matcher totalt. Tottenham gör det bästa av sina skott och håller sin målvakt borta från problem. De satte 39& av sina försök på mål, medan motståndarna träffade nätet bara 24% av gångerna, båda markerar det bästa i ligan.

Den effektiviteten kan bli ett stort challenge för United-målvakten David de Gea, som har räddat bara 23 av de 38 skott han har mött (60,5&). United har släppt in fem mål fler än Spurs, och Tottenhams Hugo Lloris har en räddningsprocent på 74,3.

Hur man gör Tottenham vs Manchester United val

Sutton har analyserat matchen mellan Manchester United och Tottenham från alla håll, och han går över på målsumman. Han har också två andra säkra bästa satsningar, inklusive ett starkt spel på en målskytt och en fullständig uppdelning av matchen. Han delar bara med sig av sina val och analyser från Leading League här.

Så vem vinner Tottenham mot Manchester United? Och var ligger allt spelvärde? Besök SportsLine nu för att se de bästa satsningarna för Manchester United vs. Tottenham, allt från fotbollsexperten som har fått nästan $1 700 på sina fotbollsval 2022, och ta reda på det.

Leave a Comment