Manchester United vs Chelsea förutsägelse, odds: Expert avslöjar val av engelska Premier League för den 22 oktober

Två topp-fem-lag möter lördagen på Stamford Bridge när Chelsea tar emot Manchester United i en engelsk Premier League-match. The Blues (6-2-2) är obesegrade på sju matcher sedan Graham Potter tog över som tränare förra månaden, guys de kommer efter en nedslående – oavgjort mot Brentford på onsdagen. Manchester United (6-1-3) har vunnit fyra av sina fem senaste ligamatcher och såg en enorm återhämtning från en nedslående mållös oavgjord match mot Newcastle förra helgen. De följde det med en massiv 2–seger mot Tottenham på onsdagen för att flytta inom en poäng från Chelsea i EPL-tabellen.

Kickoff i London är planerad till 12:30 ET. Caesars Sportsbook listar Chelsea som +110 favorit (chance $100 för att vinna $110) i sina senaste Chelsea vs Manchester United odds. Red Devils är +245 underdog, oavgjort kostar +240 och över/less than för totalt matchmål är 2,5. Innan du låser in några Manchester United vs Chelsea-val eller engelska Premier League-förutsägelser måste du se vad SportsLine fotbollsinsider Martin Inexperienced har att säga.

Efter att ha arbetat i sportspelbranschen i flera år blev Environmentally friendly en professionell sportskribent och handikappare och har täckt spelet över hela världen. Sedan dess har hans europeiska fotbollsval varit förbluffande exakta. Green har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna sedan säsongen 2017-18, och han har fingret på pulsen i spelet över hela världen.

Nu har Green brutit ner matchen mellan Manchester United och Chelsea från alla håll och bara låst in sina val och EPL-förutsägelser. Du kan gå till SportsLine nu för att se hans val. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Chelsea vs. Manchester United:

  • Chelsea vs. Male United spridning: Chelsea -,5 (+105)
  • Chelsea vs. Man United över/below: 2,5 mål
  • Chelsea vs. Man United pengalinje: Chelsea +110, United +245, Oavgjort +240
  • CHE: De har gjort flera mål i sex av sina senaste sju matcher.
  • Man: De har släppt in mer än ett mål bara en gång below de senaste åtta.
  • Chelsea vs. Gentleman United val: Se val här

Varför du borde backa Chelsea

Blues kommer att vara ivriga att kompensera för sin håglösa prestation mot Brentford, och hemmapubliken kommer att ha sin rygg. De höll bollen i 67% av matchen och hade 14 skott (fem på nätet) mot bina guys kunde inte komma upp på tavlan. Mason Mount har spelat på en högre nivå sedan Potter tog över och implementerade en mer up-tempo stil. 23-åringen har två mål och fyra help i alla tävlingar, och han har flera talangfulla spelare att föda.

Raheem Sterling (tre ligamål) är bland dem som skulle kunna dra fördel av en Male U-backlinje som har släppt in 11 av sina totalt 15 mål i sina bortamatcher. Kai Havertz (två mål) och Pierre-Emerick Aubameyang (ett) har farten att utnyttja försvarsspel, och Christian Pulisics kreativitet skulle kunna åberopas. USMNT-stjärnan har ett mål och en guide på nio matcher (två starter). Blues har 3-1- och plus-5 i mål på hemmaplan, medan United har förlorat två gånger och har minus-4 på bortamatcher.

Varför du borde backa Manchester United

De röda djävlarnas självförtroende har byggts upp i flera veckor, och segern mot Spurs borde ge dem en stor höjdare. De har lagt tre raka nollan i alla tävlingar och har gjort flera mål i fem av sina senaste sju. Bruno Fernandes fick äntligen sitt andra ligamål på onsdagen. Den portugisiske stjärnan har gjort 28 mål och 18 help beneath de senaste två säsongerna.

Uniteds uppgång sammanföll med manager Erik ten Hags bänkning av den kämpande Cristiano Ronaldo och kaptenen Harry Maguire, vilket gav upphov till en känsla av brådska hos deras lagkamrater. Managern har hittat en vinnande formel, som inkluderar Fred (som också gjorde mål i onsdags) och Casemiro som skapar chanser och som Marcus Rashford och Antony som avslutar saker. De har tre mål vardera.

Hur person gör val mellan Chelsea och Manchester United

Environmentally friendly har analyserat matchen mellan Manchester United och Chelsea från alla håll, och han lutar sig underneath på målsumman. Han ger också tre säkra bästa satsningar, inklusive två som skulle löna sig med in addition-pengar, och har en fullständig uppdelning av matchen. Han delar bara med sig av sina val och analyser från Premier League här.

Så vem vinner Chelsea mot Manchester United? Och var ligger allt spelvärde? Besök SportsLine nu för att se de bästa vaden för Manchester United vs. Chelsea, allt från den europeiska fotbollsexperten som har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna beneath de senaste fyra säsongerna, och ta reda på det.

Leave a Comment