Manchester City vs Liverpool förutsägelse, odds: val i engelska Premier League, bästa spel för 16 oktober 2022

Liverpool kommer att bli desperata när de tar emot rivalen och regerande ligamästaren Manchester Metropolis på söndag i en engelsk Leading League-match på Anfield. Town (7-2-) har vunnit fyra av de senaste fem ligatitlarna, och de röda (2-4-2) har vunnit den andra. Liverpool har också varit tvåa två gånger, bara en poäng under förra säsongen. Males om de ens ska sluta bland de fyra bästa i den här kampanjen måste de komma igång, från och med söndag. The Reds ligger på 10:e plats i Leading League-tabellen, medan City är ligans enda obesegrade lag och ligger bara en poäng bakom ligaledaren Arsenal. The Gunners slog Liverpool med 3-2 i söndags, en dag efter att City segrade med 4- mot Southampton. Båda lagen kommer också från Champions League-matcher mitt i veckan, med City som vilar upp några spelare i en – oavgjord match mot Köpenhamn på tisdagen och Liverpool slår Rangers med 7-1 dagen efter.

Avspark är satt until 11:30 ET i Liverpool, England. Man City är -113 favoriter (chance $113 för att vinna $100) i de senaste Liverpool vs Manchester City oddsen från Caesars Sportsbook. Liverpool är +275 underdogs, oavgjort kostar +285 och över/less than för totala mål är satt till 3,5. Innan du gör några val eller satsningar från Liverpool mot Manchester Metropolis måste du se de engelska Leading League-förutsägelserna från beprövade fotbollsinsider Martin Inexperienced.

Efter att ha arbetat i sportspelbranschen i flera år blev Eco-friendly en professionell sportskribent och handikappare och har täckt spelet över hela världen. Sedan dess har hans europeiska fotbollsval varit förbluffande exakta. Eco-friendly har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna sedan säsongen 2017-18, och han har 10-8 på sina senaste 18 EPL-val. Han har fingret på pulsen över hela världen.

Nu har Inexperienced brutit ner matchen mellan Liverpool och Manchester City från alla håll. Du kan gå until SportsLine för att se valen. Här är vadslagningslinjerna och trenderna för Liverpool vs. Guy Metropolis:

  • Liverpool vs Person Town spridning: Town -,5 (-125)
  • Liverpool mot Guy Town över/under: 3,5 mål
  • Liverpool vs Man City pengalinje: Liverpool +275, Town -113, Oavgjort +285
  • Liverpool: De har släppt in sexual intercourse mål under de senaste två ligamatcherna.
  • Guy Town: De har gjort minst två mål i 18 av sina senaste 19 EPL-matcher.
  • Liverpool vs. Man Town: Se val på SportsLine

Utvalda spel | Liverpool mot Manchester Metropolis

Varför du bör backa Manchester Town

Citizens blir mer utvilade och stjärnanfallaren Erling Haaland blir en av de fräschaste spelarna på planen. Med Town redan inställd på att gå vidare till UCL-utslagsomgången, satt han ute hela matchen på tisdagen. Han har varit så gott som annonserad sedan han kom över som det mest eftertraktade transfermålet i somras. Han är i rekordfart, med 15 mål på nio ligamatcher och fem på tre Champions League-matcher. Han ger Town fokuspunkten i attacken de saknade förra säsongen, och de är den klara favoriten att vinna titeln, prissatt till -500 hos Caesars, med Arsenal tvåa på +600.

Metropolis gör i snitt 3,5 mål for each match, med Haaland som stöds av en all-star cast inklusive toppmittfältaren Kevin De Bruyne. Den belgiska superstjärnan leder ligan med nio aid, och Phil Foden (intercourse mål) och Bernardo Silva (två mål, fyra aid) spelar också på hög nivå. De möter ett Liverpool-lag som låter 43,5 av motståndarnas skott träffa målet, det sämsta märket i ligan. Citys försvar har tillåtit 19 skott på mål hela säsongen, och de överträffade Liverpool med 23-12 i de två ligamötena förra säsongen, båda 2-2 oavgjorda. Metropolis har 4-3-1 less than de senaste åtta EPL-matcherna.

Varför du borde backa Liverpool

De röda borde ha lite självförtroende från Rangers-roten, och Mohamed Salah hade ett hattrick i onsdagens match. Den egyptiske stjärnan har fått en långsam start off i ligaspelet, gjorde två mål och satte upp tre mål. Adult males han delade ligaledningen med 23 mål förra säsongen och kommer att se till att hans EPL-utbrott kommer mot en stor rival. Roberto Firmino gjorde två mål och Darwin Nunez hade ett när Liverpool överträffade Rangers med 20-7 (9-2 på mål). Firmino och Nunez gjorde också mål förra veckan mot Arsenal då de röda höll bollen i 56 procent av matchen.

Metropolis tillåter inte många skott, adult males det kan vara att ta ett försprång för Ederson i nätet. Den brasilianske stjärnan har räddat färre än 58 % av skotten han har stått emot, så om de röda kan hitta målet kan de ha framgång. Liverpool har tillåtit tredje färst skott (69) och försök på mål (30) och har även en stjärnmålvakt. Alisson, en lagkamrat until Edersons med Brasiliens landslag, har en räddningsprocent på 66,7 och kommer att försöka överträffa sin landsman. Liverpool är obesegrade below sina senaste 27 EPL-matcher (20-7-) på Anfield – med en fördel på 71-16 i mål.

Hur man gör EPL och Liverpool vs Manchester City val

Eco-friendly har brutit ner matchen mellan Male Metropolis och Liverpool från alla håll, och han lutar sig över på målsumman. Han ger också två säkra bästa insatser. Han delar bara med sig av dessa val här.

Så, vem vinner Liverpool mot Manchester Metropolis i söndagens engelska Premier League-match? Och var ligger allt spelvärde? Besök SportsLine nu för att se de bästa vaden för Manchester Town vs Liverpool, allt från den europeiska fotbollsexperten som har genererat nästan $33 000 för $100 spelarna beneath de senaste fyra säsongerna.

Leave a Comment