Livestream Manchester United vs. Newcastle: Premier League-voorspelling, tv-kanaal, online kijken, kansen

Getty Pictures

Manchester United en Newcastle staan ​​zondag tegenover elkaar op Old Trafford om te bepalen welke kant hun hoop zal versterken om te vechten voor een plek in de bovenste regionen van de Premier League-tafel. De Rode Duivels komen uit vier overwinningen in de laatste vijf Premier League-wedstrijden, achieved als enige nederlaag een 6-3 nederlaag tegen Manchester Metropolis. Newcastle komt uit twee opeenvolgende overwinningen en staat zesde achieved 14 punten, één punt minder dan ten Hag, maar ook satisfied één wedstrijd meer gespeeld dan United. Dit is wat u moet weten:

Informatie bekijken

Datum: zondag 16 okt. | Tijd: 9 uur ET
Locatie: Outdated Trafford — Manchester, Engeland
Television: VS-netwerk
Livestream: fuboTV (gratis proberen)
Kansen: Guy United -102 Teken +275 Newcastle +260 (through Caesars Sportsbook)

Aanbevolen spel | Manchester United vs. Newcastle United

Staff nieuws

Manchester United: Een overwinning op Newcastle zou het proces van Ten Hag bij Manchester United zeker helpen, nadat de Rode Duivels donderdagavond wonnen in een Europa League-duel tegen Omonia fulfilled een laat doelpunt van Scott McTominay op Aged Trafford. Nu deze wedstrijd is afgelopen, zullen de Reds hun aandacht richten op de wedstrijd van zondag tegen Newcastle United: “Het is een grote wedstrijd en we moeten ons er goed op voorbereiden, en we moeten er de energie voor krijgen”, zei 10 Hag na afloop van de wedstrijd. .

Op zoek naar nog meer verslaggeving van het spel van de wereld? Luister hieronder en volg ¡Qué Golazo! Een dagelijkse CBS-voetbalpodcast waar we je buiten het veld en in excess of de hele wereld meenemen voor commentaar, previews, herhalingen en meer.

Newcastle: Newcastle United-baas Eddie Howe zegt dat er deze week een “bounce en excitement” is geweest in het Magpies-kamp, ​​​​wanneer ze zich klaarmaken om het zondag tegen Manchester United op te nemen. Hij sprak in excess of de nieuwe trainer van United, Ten Hag, en zei: “Ik denk dat ze nu hun filosofie en hun speelstijl gaan ontwikkelen, en ik denk dat je dat nu al kunt zien. Ze hebben een aantal zeer goede vertoningen gegeven en ik denk dat het is veelbelovende tekenen voor hen als een workforce”. About de impact van Bruno Guimarães voegde hij eraan toe: “Ik zou alleen maar zeggen dat hij het ongelooflijk goed heeft gedaan. Wat me aangenaam heeft verrast, is dat je nooit helemaal weet wat je relatie fulfilled een speler is als je tekent – je weet nooit precies hoe dat tussen mij zal vloeien. en hem, en hem en de ploeg. Het is veel giswerk.”

Voorspelling

Manchester United zal naar verwachting deze wedstrijd tegen Newcastle winnen, aangezien een overwinning op Previous Trafford echt nuttig kan zijn voor hun Champions League-hoop voor het volgende seizoen. Keuze: Manchester United 2, Newcastle 1.

Leave a Comment