Livestream Liverpool vs. Napoli: Champions League-keuze, tv-kanaal, online kijken, kansen, starttijd

Tweede welkom als eerste op Anfield in de laatste ronde van Champions League-wedstrijden, waarbij Liverpool vrijwel zeker tweede zal worden in Groep A. Om de leiders van de Serie A te verslaan, zou de ploeg van Jürgen Klopp met een grotere marge moeten winnen dan de 4-1 bonzen die ze leden in het Stadio Diego Armando Maradona in de openingsronde van de wedstrijden.

Dat lijkt niet waarschijnlijk, gezien de onverschillige recente vorm van Liverpool, waardoor ze rug aan rug wedstrijden hebben verloren tegen teams in de onderste drie van de Leading League. In plaats daarvan kan dit gewoon een match zijn om zichzelf uit hun neerwaartse spiraal te slepen. Hier leest u hoe u de video game kunt bekijken en wat u moet weten:

Vink het aanmeldvak aan om te bevestigen dat u zich wilt abonneren.

Hoe te kijken en kansen

Datum: dinsdag 1 nov. | Tijd: 15.00 uur ET
Locatie: Anfield — Liverpool, Verenigd Koninkrijk
Televisie en livestream: Paramount+
Kansen: Liverpool -133 Trek +300 Napoli +320 (through Caesars Sportsbook)

CBS Sports activities heeft een gloednieuwe dagelijkse voetbalpodcast, die alles bevat wat je moet weten over het prachtige spel. Zorg ervoor dat je Dwelling of Champions een abide by-up geeft voor berichtgeving over de grootste games, verhalen, transfernieuws satisfied Fabrizio Romano en al het andere dat gaande is in ‘s werelds populairste sport.

Verhaallijnen

Liverpool: Verliezen achter elkaar tegen Nottingham Forest en Leeds United betekenen plotseling dat deelname aan de Champions League na volgend seizoen niet de garantie is die het gewoonlijk is. De late winnaar van Crysencio Summerville op Anfield, een die een einde maakte aan een ongeslagen topvlucht op Anfield van 30 wedstrijden, zorgde voor slapeloze nachten voor Klopp, die zijn kant heeft uitgedaagd om vechtlust te tonen tegen Napoli. Toppositie is misschien buiten hen, maar verwacht dinsdagavond geen verzwakte Liverpool-kant.

Klopp zei: “We zullen zeker geen risico’s nemen, maar dat kunnen we niet – als je een beetje naar voetbal kijkt, internationaal voetbal, dan zou je waarschijnlijk weten of weten dat Napoli in een ongelooflijke vorm verkeert, ongelooflijk voetbal speelt, best of de tafel in Italië, misschien het crew in vorm in Europa op dit second. Dus dit is geen spel voor massale rotatie, waarschijnlijk, het gaat er niet om dat we 4- of wat dan ook moeten winnen om bovenaan de groep te komen. We Ik wil de wedstrijd winnen, dat is duidelijk. Maar het resultaat op het second is niet echt belangrijk. Ik moet de opstelling later vandaag maken, misschien morgenochtend – we zullen zien – en dan gaan we van daaruit verder.”

Paramount+ is de enige plek om dit seizoen elke minuut van elke UCL-wedstrijd te bekijken, naast Serie A, NWSL, Europa League en meer. Meld u nu aan met code UEFA22 voor een maand gratis voor nieuwe gebruikers en mis niets van de actie. Een abonnement geeft je niet alleen toegang tot al het voetbal dat je maar wilt, maar ook tot de NFL op CBS en talloze movies, reveals en originele inhoud.

Napoli: Op de dag dat de club een standbeeld van Diego Maradona (vol achieved gouden linkerschoen) onthulde buiten dat stadion dat zijn naam draagt, bood de huidige versie van de Napoli-kant een andere indicatie dat de glorieuze jaren die ze deelden fulfilled de Argentinië misschien zijn hier tegen terwijl ze Sassuolo verpletterden. Plotseling is er het geloof dat dit een staff voor de geschiedenisboeken zou kunnen zijn met de geweldige manager Arrigo Sacchi die hen vergelijkt met enkele van de beste groups in de Italiaanse en Europese voetbalgeschiedenis.

“Deze kant van Napoli is spectaculair, ze zijn een stap verwijderd van de legende, ze volgen de topteams uit het verleden zoals [Rinus] Michels Ajax, [Pep] Guardiola’s Barcelona en mijn onoverwinnelijke Milan”, zei hij tegen Il Mattino. “Ze hebben stijl, trots, een gevoel van verbondenheid en een mentor die zijn ideeën centraal heeft gesteld in het job. In een land waar we alleen op winst uit zijn, gokt Spalletti op verdienste en strategie.”

Voorspelling

Zoals Sacchi zegt, is dit geen gewone Napoli-kant. Dinsdag zou daar nog meer bewijs van kunnen bieden. KEUZE: Liverpool , Napoli 2

Leave a Comment