Livestream Barcelona vs. Villarreal: La Liga-spelvoorspelling, online kijken, tijd, nieuws, kansen

Getty Images

Na een tegenslag tegen Genuine Madrid, zal Xavi Barcelona klaar hebben staan ​​om te laten zien dat het een hobbel in de weg was en niet het get started van de La Liga-titel die wegglipte wanneer ze donderdag tegen Villarreal spelen. De Yellow Submarine heeft het moeilijk gehad achieved de topteams die ze tot nu toe hebben ontmoet in de competitie, dus een overwinning op Barcelona zou een behoorlijke opstap zijn.

Scoren was een probleem voor Villarreal achieved slechts 12 doelpunten in negen wedstrijden, maar de kant van Unai Emery heeft de minste doelpunten in de competitie toegestaan ​​met slechts drie. Geronimo Rulli zal de taak moeten vervullen om Robert Lewandowski te stoppen, aangezien Barcelona het misschien moeilijk zal vinden om te scoren in deze wedstrijd, maar hun creativiteit kan hen naar de overwinning leiden.

Dit zijn onze verhaallijnen, hoe je de wedstrijd kunt bekijken en meer:

Hoe te kijken en kansen

  • Datum: donderdag 20 okt | Tijd: 15.00 uur ET
  • Locatie: Spotify Camp Nou — Barcelona
  • Television: ESPN Deporteert | Livestream: ESPN+
  • Kansen: Barcelona -200 Trek +250 Villarreal +500 (via Caesars Sportsbook)

Verhaallijnen

Barcelona: Hoewel Barcelona een lichte blessureboost kreeg voor Serious Madrid, is de blessurelijst van Xavi nog steeds behoorlijk lang. Andres Christensen zal nog steeds niet terug zijn van zijn verstuikte enkel, terwijl de opname van Hector Bellerin en Memphis Depay ook in twijfel zal trekken. Ronald Araujo is een langdurige afwezige, waardoor Sergi Roberto waarschijnlijk als rechtsback zal blijven spelen, hoewel Villarreal zijn defensieve zwakheden niet op dezelfde manier kan benutten als Serious Madrid. Gavi zal waarschijnlijk ook terugkeren naar de basisopstelling in plaats van Frenkie de Jong.

Villarreal: Ontbrekende belangrijke spelers, Villarreal zal moeten laten zien dat ze Barcelona kunnen vertragen. De opname van Gerard Moreno is twijfelachtig aangezien de aanvaller worstelt achieved een hamstringblessure, terwijl Juan Foyth de wedstrijd waarschijnlijk ook zal missen met een knieblessure. Francis Coquelin rondt de beschikbare spelers af, aangezien zijn kuitblessure hem tot november aan de kant zal houden.

Voorspelling

Het wordt een spannende wedstrijd, maar de scoreproblemen voor de Yellow Submarine zullen het verschil blijken te zijn, aangezien Barcelona genoeg doet om weer op de winnende baan te komen. Keuze: Barcelona 2, Villarreal

Leave a Comment