Liverpool vs. West Ham: stream live, predicție de scor, canal TV, cum să vizionezi, ora de începere, cote

Proaspăt după victoria de duminică asupra lui Manchester Metropolis, vizita lui West Ham la Anfield îi oferă lui Liverpool o șansă de a construi avântul care i-a scăpat până acum în acest sezon. Cu toate acestea, echipa lui David Moyes este o altă trupă care în ultimele săptămâni a pus lucrurile la punct după un început lent al campaniei și vor fi optimiști că vor putea încheia o serie de șapte ani fără o victorie pe această zonă specială din Merseyside. Iată cum poți urmări meciul și ce trebuie să știi:

Paramount+ este singurul loc pentru a urmări fiecare minut al fiecărui meci UCL din acest sezon, pe lângă Serie A, NWSL, Europa League și multe altele. Înscrieți-vă acum cu codul UEFA22 pentru o lună gratuită pentru utilizatorii noi și nu ratați nicio acțiune. Un abonament nu numai că îți oferă acces la tot fotbalul pe care l-ai putea dori, ci și la NFL pe CBS și la nenumărate filme, emisiuni și conținut primary.

Vizualizarea informațiilor

Knowledge: miercuri, 19 oct. | Ora: 2:30 pm ET
Locație: Anfield, Liverpool
Tv/Stream stay: Peacock
Cote: Liverpool -250 Remiză +375 West Ham +650 (prin Caesars Sportsbook)

Povestiri

Liverpool: Urmarea unei victorii palpitante cu 1- asupra marilor lor rivali de duminică a fost oarecum atenuată de întrebările cu privire la comportamentul lui Jurgen Klopp, după ce a primit cartonaș roșu de Anthony Taylor din cauza reacției sale la ceea ce a considerat un fault al lui. Bernardo Silva despre Mohamed Salah. Probabil că a avut dreptate să creadă așa, dar înainte de meciurile de miercuri există întrebări cu privire la acțiunile, dacă este cazul, pe care le va lua Asociația de Fotbal și dacă germanul va primi o interdicție pe linia de banda.

Un star de la Liverpool treatment se pare că va juca un rol mai essential miercuri este Trent Alexander-Arnold, a cărui scurtă apariție înlocuitoare împotriva lui City a fost o surpriză binevenită după ce s-a accidentat la gleznă în înfrângerea de săptămâna precedentă cu Arsenal. Cu Salah gravitând pe poziții mai centrale, adăugând creativitatea internaționalului Angliei înapoi pe flancul drept, nu va experience decât să lărgească modurile în care Liverpool poate amenința West Ham.

Dorești și mai multă acoperire a jocului din lume? Ascultă mai jos și urmărește ¡Qué Golazo! Un podcast zilnic CBS Soccer în treatment vă ducem dincolo de teren și în jurul globului pentru comentarii, previzualizări, recapitulări și multe altele.

West Ham: Deși o remiză 1-1 cu Southampton la St. Mary’s a fost un rezultat destul de frustrant pentru o echipă cu aspirațiile Hammers, în ultimele săptămâni, echipa lui David Moyes a început să arate ca o echipă care a cheltuit nouă cifre pentru noi autografe. . Lucas Paqueta și, în unique, Gianluca Scamacca și-au găsit groove în Anglia, acesta din urmă marcând în victorii cu Wolverhampton Wanderers și Fulham.

„Cred că începem să mergem în direcția corectă”, a spus Moyes, „dar am văzut duminica ca un pic, pentru că nu am luat trei puncte și a fost un joc pe treatment credeam că ar fi trebuit să-l câștigăm. Dar poate că mergând la începutul sezonului, poate nu am marcat suficiente goluri, poate am avut suficiente șanse”.

Previziune

West Ham a fost o echipă mai bună decât ar putea sugera tabelul și au destule despre ei pentru a pune măcar un manage asupra impulsului lui Liverpool. ALEGER: Liverpool 1, West Ham 1

Leave a Comment