Liverpool vs. West Ham: livestream, scorevoorspelling, tv-kanaal, hoe te kijken, starttijd, kansen

Vers van hun overwinning op Manchester Town van zondag, biedt het bezoek van West Ham aan Anfield Liverpool een kans om het momentum op te bouwen dat hen dit seizoen tot dusver is ontgaan. De kant van David Moyes is echter een andere die de afgelopen weken de boel bij elkaar heeft gekregen na een trage begin van de campagne en ze zullen optimistisch zijn dat ze een zeven jaar durende run kunnen beëindigen zonder een overwinning op dit specifieke stukje Merseyside. Hier leest u hoe u de wedstrijd kunt bekijken en wat u moet weten:

Paramount+ is de enige plek waar je dit seizoen elke minuut van elke UCL-wedstrijd kunt bekijken, naast de Serie A, NWSL, Europa League en meer. Meld u nu aan satisfied code UEFA22 voor een maand gratis voor nieuwe gebruikers en mis niets van de actie. Een abonnement geeft je niet alleen toegang tot al het voetbal dat je maar wilt, maar ook tot de NFL op CBS en talloze movies, exhibits en originele inhoud.

Informatie bekijken

Datum: woensdag 19 oktober | Tijd: 14.30 uur ET
Locatie: Anfield, Liverpool
Television/Livestream: Pauw
Kansen: Liverpool -250 Teken +375 West Ham +650 (by means of Caesars Sportsbook)

Verhaallijnen

Liverpool: De nasleep van een spannende 1- overwinning op hun grote rivalen op zondag werd enigszins afgestompt doorway vragen above het gedrag van Jurgen Klopp nadat hij een rode kaart kreeg van Anthony Taylor vanwege zijn reactie op wat hij als een overtreding van Bernardo Silva in excess of Mohamed Salah. Hij had waarschijnlijk gelijk toen hij dacht van wel, maar bij het ingaan van de wedstrijden van woensdag zijn er vragen around welke actie de voetbalbond eventueel zal nemen en of de Duitser een zijlijnverbod zal krijgen.

Een Liverpool-ster die woensdag een grotere rol lijkt te spelen, is Trent Alexander-Arnold, wiens korte vervangende optreden tegen City een welkome verrassing was nadat hij zijn enkel had geblesseerd tijdens de nederlaag van de voorgaande 7 days tegen Arsenal. Nu Salah naar meer centrale posities trekt, zal het toevoegen van de creativiteit van de Engelse international aan de rechterflank alleen maar de manieren verbreden waarop Liverpool West Ham kan bedreigen.

Op zoek naar nog meer verslaggeving van het spel van de wereld? Luister hieronder en volg ¡Qué Golazo! Een dagelijkse CBS-voetbalpodcast waar we je buiten het veld en above de hele wereld meenemen voor commentaar, previews, herhalingen en meer.

West Ham: Hoewel een 1-1 gelijkspel achieved Southampton in St. Mary’s een nogal frustrerend resultaat was voor een group met de ambities van de Hammers, is de ploeg van David Moyes de afgelopen weken begonnen te lijken op een crew dat negen cijfers besteedde aan nieuwe aankopen . Lucas Paqueta en in het bijzonder Gianluca Scamacca hebben hun draai gevonden in Engeland, de laatste scoorde in overwinningen op Wolverhampton Wanderers en Fulham.

“Ik denk echt dat we de goede kant op beginnen te gaan”, zei Moyes, “maar ik zag zondag als een kleine fout omdat we geen drie punten pakten en het een wedstrijd was waarvan ik dacht dat we die hadden moeten winnen. Maar misschien gaan we naar het start off van het seizoen, misschien hebben we niet genoeg doelpunten gemaakt, misschien genoeg kansen genomen.”

Voorspelling

West Ham is een beter staff geweest dan de tabel doet vermoeden en ze hebben genoeg in huis om op zijn minst het momentum van Liverpool te controleren. KEUZE: Liverpool 1, West Ham 1

Leave a Comment