Liverpool vs. West Ham: Livestream, resultatförutsägelse, TV-kanal, hur man tittar, starttid, odds

Färska efter sin seger över Manchester Town i söndags ger West Hams besök på Anfield Liverpool en chans att bygga upp det momentum som hittills har undgått dem den här säsongen. David Moyes sida är dock en annan som har fått ihop saker och ting beneath de senaste veckorna efter en långsam start off på kampanjen och de kommer att vara optimistiska om att de kan avsluta en sju år lång körning utan seger på just denna del av Merseyside. Så här kan du se matchen och vad du behöver veta:

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad free of charge för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång until all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Visa info

Datum: onsdagen den 19 oktober | Tid: 14:30 ET
Plats: Anfield, Liverpool
Television/Livestream: Peacock
Odds: Liverpool -250 Rita +375 West Ham +650 (by using Caesars Sportsbook)

Berättelser

Liverpool: Efterglöden av en spännande 1–seger över sina stora rivaler i söndags dämpades något av frågor om Jurgen Klopps uppförande efter att han fick ett rött kort av Anthony Taylor på grund av hans reaktion på vad han såg som ett foul av Bernardo Silva om Mohamed Salah. Han hade förmodligen rätt i att tro det, men inför onsdagens matcher finns det frågor om vilken åtgärd, om någon, fotbollsförbundet kommer att vidta och om tysken kommer att få ett avstängning vid sidan av.

En Liverpool-stjärna som tror att spela en större roll på onsdagen är Trent Alexander-Arnold, vars korta avbytaruppträdande mot Town var en välkommen överraskning efter att han skadade fotleden i föregående veckas nederlag mot Arsenal. Med Salah som dras till mer centrala positioner kommer den engelska landslagsmannens kreativitet tillbaka till högerkanten bara att bredda de sätt på vilka Liverpool kan hota West Ham.

Sugen på ännu mer täckning av världens spel? Lyssna nedan och följ ¡Qué Golazo! En daglig CBS Soccer Podcast där vi tar dig bortom planen och runt om i världen för kommentarer, förhandsvisningar, sammanfattningar och mer.

West Ham: Även om oavgjort 1-1 mot Southampton på St. Mary’s var ett ganska frustrerande resultat för ett lag med Hammers ambitioner, har de senaste veckorna sett David Moyes lag börjat se ut som ett lag som spenderat nio siffror på nya värvningar . Lucas Paqueta och i synnerhet Gianluca Scamacca har hittat sitt spår i England, den senare gjorde mål i segrar över Wolverhampton Wanderers och Fulham.

“Jag tror att vi börjar gå i rätt riktning,” sa Moyes, “gentlemen jag såg söndagen som en liten svacka eftersom vi inte tog tre poäng och det var en match jag tyckte att vi borde ha vunnit. Adult males kanske till början av säsongen har vi kanske inte gjort tillräckligt många mål, kanske tagit tillräckligt med chanser.”

Förutsägelse

West Ham har varit ett bättre lag än vad tabellen kan antyda och de har tillräckligt med sig för att åtminstone kontrollera Liverpools fart. VAL: Liverpool 1, West Ham 1

Leave a Comment