Liverpool vs Napoli livestream: Champions League-val, TV-kanal, hur man tittar online, odds, starttid

Andra välkommen först until Anfield i den sista omgången av Champions League-spel med Liverpool som nästan säkert kommer att sluta tvåa i grupp A. För att hoppa över Serie A-ledarna skulle Jurgen Klopps lag behöva vinna med en marginal mer eftertrycklig än 4-1 dunkande de drabbades av på Stadio Diego Armando Maradona i den inledande omgången av matcher.

Det verkar knappast troligt med tanke på Liverpools likgiltiga type nyligen som har sett dem förlora back-to-again-matcher mot sidor i Premier Leagues botten tre. Istället kan det här helt enkelt vara en match för att dra sig ur sin svans. Så här kan du se spelet och vad du behöver veta:

Vänligen markera choose-in-rutan för att bekräfta att du vill prenumerera.

Hur person tittar och odds

Datum: tisdag 1 november | Tid: 15.00 ET
Plats: Anfield — Liverpool, Storbritannien
Television set och livestream: Paramount+
Odds: Liverpool -133 Dra +300 Napoli +320 (by using Caesars Sportsbook)

CBS Sports har en helt ny daglig fotbollspodcast som täcker allt du behöver veta om det vackra spelet. Se till att följa House of Champions för täckning av de största spelen, berättelser, transfernyheter med Fabrizio Romano och allt annat som händer i världens mest populära sport.

Berättelser

Liverpool: Förluster mot Nottingham Forest och Leeds United innebär plötsligt att inblandning i Champions League efter nästa säsong inte är den garanti det brukar vara. Crysencio Summervilles sena vinnare på Anfield, en som avslutade ett obesegrade topplopp på Anfield med anor från 30 matcher, gav sömnlösa nätter för Klopp, som har utmanat sin sida att visa kämpaglöd mot Napoli. Toppplatsen kan vara bortom dem gentlemen förvänta dig inte ett försvagat Liverpoollag på tisdag kväll.

Klopp sa: “Vi kommer säkert inte att ta risker, men vi kan inte – om du tittar lite på fotboll, internationell fotboll, så skulle du förmodligen veta, eller kommer att veta, att Napoli är i otrolig form, spelar otrolig fotboll, toppen av tabellen i Italien, kanske laget i type i Europa för tillfället. Så det här är inte en match för massiv rotation, förmodligen handlar det inte om att vi måste vinna med 4- eller vad som helst för att gå till toppen av gruppen. Vi vill vinna matchen, så klart, det är klart. Males resultatet i nuläget är inte riktigt viktigt. Jag måste göra uppställningen senare idag, kanske i morgon bitti – vi får se – och sedan går vi därifrån.”

Paramount+ är det enda stället att se varje minut av varje UCL-match den här säsongen förutom Serie A, NWSL, Europa League och mer. Registrera dig nu med koden UEFA22 för en månad free of charge för nya användare och missa inte något av det som händer. Ett abonnemang ger dig inte bara tillgång till all fotboll du kan önska dig utan även NFL på CBS, och otaliga filmer, serier och originalinnehåll.

Napoli: Dagen då klubben avtäckte en staty av Diego Maradona (fylld med gyllene vänster stövel) utanför den arenan som bär hans namn, erbjöd den nuvarande iterationen för Napoli-laget ytterligare en indikation på att de härliga åren de delade med Argentina kan vara här mot när de krossade Sassuolo. Plötsligt finns det en övertygelse om att detta kan vara ett lag för historieböckerna, med den storslagna chefen Arrigo Sacchi som jämför dem med några av de bästa lagen i italiensk och europeisk fotbollshistoria.

“Det här Napoli-laget är spektakulärt, de är ett steg bort från legenden och följer de förflutnas topplag som t.ex. [Rinus] Michels Ajax, [Pep] Guardiolas Barcelona och mitt oövervinnelige Milan”, sa han till Il Mattino. “De har stil, stolthet, känsla av tillhörighet och en tränare som har satt sina idéer i kärnan i projektet. I ett land där vi bara letar efter vinst, spelar Spalletti på meriter och strategi.”

Förutsägelse

Som Sacchi säger är detta ingen vanlig Napoli-sida. Tisdagen kan erbjuda ännu fler bevis på det. VAL: Liverpool , Napoli 2

Leave a Comment